SundhedPræparater

Apizatronovaya salve: en instruktion beskrivelse, analoger, anmeldelser

Hvilke sygdomme mest effektivt opfører apizatronovaya salve? Instruktioner for brug og indikationer af dette stof vil blive præsenteret i denne artikel. Du vil også lære om der er analoger i nævnte organer, som feedback blev efterladt til patienter, hvilke egenskaber der ligger i det.

Beskrivelse af emballagen og salven

Apizatronovaya salve, som vejledning er indlejret i kartonen, er et naturligt produkt, som aktive stoffer er: allylisothiocyanat, bigift, og methylsalicylat.

Også en del af lægemidlet omfatte følgende yderligere elementer: hvid vaseline, natriumlaurylsulfat, emulgeret, cetostearylalkohol og vand.

I nogle emballage apizatronovaya salve fremstilles? Instruktion, bedømmelser rapporterer, at dette stof er let at bruge, effektiv, lavet i form af en ensartet tæt masse af gullig eller hvid med en stærk lugt af methyl salicylat. Det sælges i aluminiumsrør, som er placeret i farvede papkasser.

farmakologiske karakterisering

Den bemærkelsesværdige apizatronovaya salve? Instruktioner (foto stof præsenteres i denne artikel) siger, at det er en naturlig kombination forberedelse. Hans agenter har en muskelafslappende, en vasodilator og lokal irriterende handling. De har en udtalt smertestillende virkning og stimulerer nerveender.

Efter anvendelse af salve vaskulære lumen udvider betydeligt og dermed forbedre blodgennemstrømningen til organer og væv. Dette stof forårsager nedbrydningen af metaboliske produkter, som er en væsentlig årsag til ubehag.

"Apizartron" ilter beskadigede væv, fremme deres hurtige bedring.

Kombinationen af alle komponenterne i dette stof forårsager rødmen og rødme af huden, som derefter har smertestillende og varmende effekt.

Apizatronovaya salve, som instruktion vil blive beskrevet nedenfor, forbedrer elasticiteten og reducerer muskeltonus kobling. Efter påføring på huden stoffet begynder at handle efter ca. 5-6 minutter.

indikationer salve

Vidste du, at fra det, der tidligere apizatronovaya salve? Instruktioner (beskrivelse af dette præparat blev præsenteret ovenfor), at nævnte midler godt hjælper i sygdomme i bevægeapparatet. Meget ofte anbefales til folk med slidgigt og reumatiske sygdomme i bløde væv.

Vi kan ikke sige, at den betragtede salve effektivt manifesterer sig i:

 • arthritis, artralgi, neuralgi;
 • lumbago, periarthritis, iskias;
 • kronisk neuritis, myalgi, perifere kredsløbsforstyrrelser ;
 • slidgigt, beskadigelse af sener, muskler, ledbånd;
 • sport forstuvninger, blå mærker og skader.

Af den måde, dette er ofte den medicin bruges til opvarmning af muskler før fysisk aktivitet (fx sport).

Kontraindikationer for brug af salven

Hvilke sygdomme er ikke tildelt apizatronovaya salve? Instruktioner (behandling med dette middel bør kun foretages efter samråd med lægen) sagde, at nogle af de forbud. Disse omfatter:

 • sepsis, graviditet, undertrykkelse af knoglemarv hæmatopoiese;
 • arthritis i den akutte fase af nyresvigt;
 • tuberkulose, psykisk sygdom, kakeksi;
 • ondartede tumorer, hudsygdomme;
 • smitsomme sygdomme, diabetes;
 • alder 12 år.

Apizatronovaya salve: instruktion

Analoger af dette stof, vil omkostningerne blive fremlagt i slutningen.

Hvordan søger salven til behandling af visse sygdomme? I betragtning af, at dette stof har en lang liste over kontraindikationer, bør det kun anvendes til det formål den behandlende læge.

Apizatronovaya salve er beregnet til topisk påføring. Med terapeutiske formål strimmel præparat er 5 centimeter i længden presses fra et rør direkte over de berørte del. Det påføres jævnt til dækslerne 1 millimeter tyk, og fik derefter lov at henstå i 5-7 minutter. I løbet af denne eksponering af huden bør rødme markant, og patienten - at føle en behagelig varme.

At øge den terapeutiske effektivitet af lægemidlet, det intensivt gnides ind i dækslet, og derefter lukkes enhver bomuld eller "åndbart" stof.

Apizatronovuyu anvende salve på huden anbefales tre gange om dagen, indtil fuldstændig fjernelse af alle tegn på sygdommen.

Varighed af behandling er 8-10 dage.

bivirkninger

Dette medikament er sjældent forårsager sidereaktioner. Undertiden under behandling med salve til patienter allergiske reaktioner observeres ved behandlingsstedet (hududslæt, pruritus, urticaria).

I tilfælde af sådanne reaktioner medikament væltet.

Symptomer på overdosis

Når den anvendes på et stort antal salver patienter kan øge sidereaktioner. Det samme gælder for brugen af lægemidlet i lang tid.

Under graviditet og amning

Når graviditet apizatronovuyu salve brug er forbudt. Hvis medicinen er blevet udnævnt på tidspunktet for amning, bør amning ophøre.

Kompatibilitet salve med andre lægemidler

Instruktionerne har ikke nogen oplysninger om det stof vekselvirkning af dette stof med andre lægemidler. Men eksperter anbefaler at klæbe interval 2 timer mellem apizatronovoy anvendelse af salver og andre midler til udendørs brug.

Også, før du bruger denne medicin, skal du sørge for at informere lægen om brugen af andre stoffer.

Anbefalinger for brug af medicin

Apizatronovuyu salve kan ikke anvendes på beskadiget eller irriteret hud. Også, er det ikke anbefales til brug ved tilstedeværelse af hudsygdomme.

For at undgå kontakt med øjnene af stoffet efter dens anvendelse bør være grundigt vaske dine hænder.

Betragtes ikke hensigtsmæssigt at bruge medicin i lang tid, især for folk med nyresvigt. Det er også forbudt at sætte på store dele af kroppen.

I tilfælde af kontakt med øjne, salve, åbne sår og slimhinder i patienten kan udvikle alvorlig irritation. I dette tilfælde er de berørte organer forpligtet til straks skylles med varmt vand.

Analoger af eksterne midler og dens omkostninger

Apizatronovaya salve sælges i alle apoteker til en overkommelig pris. Dets gennemsnitlige omkostninger varierer inden 150-190 rubler (afhængigt rør størrelse).

Hvis dette stof er kontraindiceret til dig, er læger forpligtet til at erstatte den med en mere sikker bil. Som det kan tjene som en af de følgende lægemidler: "Apireven", "Ungapiven" eller "Virapin".

Vidnesbyrd af salve

Apizatronovaya salve - tilgængelig og billig medicin, som efterlader kun positive tilbagemeldinger. De fleste mennesker, der bruger denne medicin, fortælle, at det manifesterer sig meget effektivt.

Patienter hævder, at anvendelsen af denne salve hjælper med at fjerne al den smerte, der er forbundet med sygdomme og inflammatoriske processer, der foregår i bevægeapparatet.

Kombinationen af komponenter såsom allylisothiocyanat, bigift, og methylsalicylat, salver giver gode opvarmning egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.