ForretningLandbrug

Greenhouse forstærket polycarbonat: fotos, anmeldelser, montage

Drivhus konstruktion af polycarbonat har erstattet traditionelle film og glaskonstruktioner. Det nye materiale tilvejebragt et antal fordele, blandt hvilke den unikke kombination af lystransmission og styrken af coatingen. Også polycarbonat anderledes mekanisk eftergivenhed, der letter dets håndtering og montering operationen som helhed. En fortsættelse af begrebet sådanne strukturer blive forbedret drivhus, et billede af, som er præsenteret nedenfor. I dette tilfælde lægges vægt på styrkelse af grundlaget for slagtekroppen på grund af høje metalprofiler.

Features forbedret drivhus

Opstrammende funktion hviler med galvaniseret. Almindeligt anvendte U-formede profil i forskellige størrelser. For eksempel tværsnittet i gennemsnit 20 x 30-40 mm. Langs længden af konstruktionen kan være op til 5 m, når det kommer til private husholdninger. Vigtigt og det materiale, som er lavet af polycarbonat forstærket drivhuse delvist grundlæggende design. I de fleste tilfælde anvendes stål, den dyreste komponentfabrikant metal samling af første klasse. Denne løsning sikrer en høj grad af pålidelighed af rammen.

På samme tid giver resistens over for vind og nedbør er umuligt uden anvendelse af et egnet forbindende fittings. Denne opgave udføres i de fleste tilfælde stålindlæg. Afhængig af de generelle parametre, som er designet forstærket drivhus kan bruges profiler af forskellige former. Også det U-formede profil, eksempelvis også forekomme rør og firkantet ramme. Men de er tungere design og egner sig kun, når den fulde fane af konstruktionen af fundamentet. På den anden side, for en tyk polycarbonat kræver en høj bæreevne, og som svarer til de lukkede profiler.

Byg et drivhus forstærket

Uafhængigt af kendetegnene for profilelementerne, monteringsmidlerne operationer begynder med opførelsen af fundamentet. Du kan bruge tape eller kolonneformat teknologi - dette valg vil afgøre metoden til gennemførelse af de vigtigste bærende elementer i bunden af drivhuset. Dette kan enten være en reces i beton eller fiksering af metalstolper ved hjælp af skruer. Allerede i basisversionen har forbedret drivhus sæt af hardware til gennemførelsen af forbindelsen. Samlingen kan gribe indsatsen øge pålideligheden af fastsættelse knudepunkter. Producenterne giver også teknologiske riller i rammerne selv.

Af den måde, den U-formede profil med hensyn til installationen er mest pålidelige, fordi det giver maksimal reduktion af tætte to elementer. Brugeren er alene forpligtet til at bruge snedkeri og stram den hardware forudsat i de respektive nicher. På dette stadium er særlig vigtig beregning nøjagtighed. Endvidere fiksering af polycarbonat ark. De dækker stålrammen, er fastgjort gennem den samme åbning. I dette tilfælde er det særlig vigtigt at anvende en forseglende indsats, der ville beskytte højstyrke plast fra skader på leddene med metal rammer.

ekstra udstyr

Grundlæggende kits omfatter normalt tilstedeværelsen af to par indløb og et Døre der giver input fra modsatte sider. Som supplement kan du bruge teknisk støtte i form af ventilation, belysning og opvarmning. Eftersom den forbedrede design øger dets anvendelse i vinteren, vil det være overflødigt at tilvejebringe termisk varme akkumulator. Takket være dette udstyr, drivhus planter giver øget energi akkumuleret i løbet af dagen. Dernæst den akkumulerede potentielle batteri konverterer til varme.

Positiv feedback om forøgede drivhuseffekt

Sådanne mønstre kan henføres til et fuldgyldigt gård faciliteter, men blandt deres ejere og fundet en masse almindelige sommer beboere og gartnere. De fleste af dem understrege pålideligheden af rammen, så planterne og beskyttet mod nedbør og fra vindstød. Fordelene og faciliteter omfatter muligheden for at øge området. Dette kræver kun nogle få simple manipulationer med demontering og efterfølgende integration af yderligere komponenter i form af ark med polycarbonat og profil. Men det er ikke alle fordele, som har forbedret drivhuset. Anmeldelser tyder på, at den faste ramme tillader risikofri brug af elektrisk udstyr i form af de samme belysning og varmeanlæg.

negative anmeldelser

Hvis konventionel drivhus film baseret på aluminium og træ kan installeres direkte i jorden, polycarbonat med metalstel apparat kræver den oprindelige base. Medlemmerne noterede muligheden for at erhverve ret god i kvalitet færdige baser. Men de i høj grad øge de samlede udgifter til projektet. Også mange peger på, at den forøgede drivhus potentielt udsættes for forbrænding. Dette har den ulempe af polycarbonat. Det bemærkes også en anden ubehagelig træk ved sådanne strukturer. Det faktum, at stål slagtekrop grundlag kan kun dækkes polycarbonat. Glas i det upraktisk at bruge på grund af skrøbelighed og filmen, og så ikke kræver tilvejebringelse af høj bæreevne.

konklusion

Monteringsoperationen, sammen med en betydelig omkostning endnu begrænse udvalget af fans forbedrede drivhus konstruktion. Ikke desto mindre er førsteklasses sommer beboere, der har store planer for at vokse varme-elskende afgrøder, tilstedeværelsen af en sådan genstand i området er et must. Korrekt samlet forstærket polycarbonat drivhuse gør det muligt at være engageret i planteavlen i løbet af året. I løbet af sommeren, polycarbonat giver alle fordelene ved traditionelle design, herunder spredningen af lys og ventilation. I vinterperioden reguleringen af klimaet vil bære særligt udstyr i form af radiatorer samt belysning og vandsystemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.