SkønhedKosmetik

"Clarence" (kosmetik): anmeldelser af de mest populære produkter

Et stort udvalg af produkter, udarbejde kompositioner, organiske ingredienser og den højeste miljøbevidsthed i selskabet - alt dette "Clarence" - kosmetik, anmeldelser af der generelt tale om succes i brand.

Lad os se, hvilke værktøjer er opført som hits på selskabets hjemmeside:

  1. Concealer mod mørke rande momentane Øjeblikkelig Concealer.
  2. Multi-Hydratante - intenst fugtgivende bifasisk serum. Udtalelse om det er tvetydig. For nogle er det "perfekt fugter," for andre - "ikke noget særligt." Men som akut hydrering betyder det virkelig er estimeret som "udmærket".
  3. Multi-Active - natcreme mod første rynker til tør og normal hud. Svar om ham er virkelig meget begejstret. Perfekt blødgør, fugter, nærer, utrolig let og behageligt.
  4. Nærende creme foundation til tør hud - Ekstra-Comfort SPF 15 - generelt gerne. Det er virkelig meget tæt, fyldig, med ikke for tung på huden, ideel til vinter.
  5. Anti-Cellulite midler Lift Minceur. Om ham en masse skuffede anmeldelser, men det skyldes primært det faktum, at ved hjælp af disse kvinder kunder vente for meget, glemmer, at cremen kan aldrig erstatte ordentlig kost og motion.
  6. Dobbelt Serum - Integreret dobbelt anti-aging serum. Nyd shoppere, forbedrer teint, gør huden smidig, tonet, frisk, fremmer dens regenerering.

De mest succesfulde, tid-testet "Clarence" produkter

Kosmetik, der præsenteres på den officielle hjemmeside som et hit, succes som følge af salget af et websted. En sådan vurdering kunne ikke være objektiv. Og hvad er egentlig i efterspørgslen fra uafhængige købere? En af de mest populære produkter - en smør ansigt med lotus. Lad os betragte det nærmere.

Med hensyn til denne olie med ekstrakt af lotus og geranium designet til fedtet og kombineret hud, en masse entusiasme. Dette er et helt naturligt produkt baseret på hasselnød olie, som er omhyggeligt afbalancerede specialiserede laboratorier "Clarence". Kosmetik, anmeldelser af hvilke er så begejstrede, endnu engang bekræfter sin højt niveau. De to andre olie (til tør med sandeltræ og dehydreret hud med ekstrakt af orkidé) er også meget populær hos kunderne. I olie med lotus lækker smag (men ikke alle tror det) og praktisk emballage med en pipette. Det er meget økonomisk og utrolig effektiv. På trods af, at huden om morgenen glinsende med olie, efter vask det bliver helt mat hele dagen. Det er for natten, så olien har tid til at fugter huden, unclog porer, reducere betændelse, der effekten varer indtil den næste nat. Olier brug ganske lidt (ikke mere end 2-3 dråber), eller det vil tilstoppe porerne. At ukorrekt anvendelse er naturligvis relateret til nogle negative anmeldelser. Olien bør anvendes på godt fugtet med tonic vand eller termisk vand hud pat. Eller, som foreslået af producenten, skal de to dråber kan præ-fortyndet med en lille mængde tonic.

Mislykkede produkter fra "Clarence"

Kosmetik, anmeldelser af hvilke er generelt meget positive, og kan være en skuffelse. På baggrund af endeløse lækkerier i høj grad skiller sig ud anmeldelser om det nye produkt fra "Clarence» - BB Cream Clarins Skin En creme at udruste. Mange kvinder kunder, nyhed af at se en favorit mærke derefter skyndte hendes test og alvorligt beklagede spildte penge.

Dette betyder, at der er positive anmeldelser, men meget få af dem, og de er sådan, at det virker som om vi taler om et helt andet produkt, der fugter og passer perfekt og passer perfekt med den indfødte hudfarve. Positive reaktioner blev skrevet piger med mørke og tilbøjelige til fedtet hud. De kunne lide tætte måtter tekstur creme. De sætter det efter en dagcreme som sprængstoffer fra "Clarence" tørrer hurtigt. Som de siger, han ikke skjule rødme, men perfekt fusionerer med concealer ... Af den måde, udenlandske bloggere langt mere positive bedømmelser af BB cremer fra "Clarence".

Kosmetik, anmeldelser, hvoraf i det russiske internet, i almindelighed, er meget begejstrede, her viser sig fra en uventet kant. Anmeldelser russiske købere er fulde af urealistiske forventninger. I noget tør creme tæt belægning, der kan mærkes i ansigtet, men den maskering evne er meget svag. , Og basen bliver nødt til at gøre ham perfekt hud og concealer, og pulver. Det er ikke let at anvende: Det er nødvendigt at tage små portioner og derefter til skygge, da det ellers vil falde pletter. Det understreger rynker, skræller og efterlader ansigtet følelsen af tørhed. En anden klage: alle tre nuancer, som repræsenterede fløde, meget mørke, selv den letteste! Og de behøver ikke blande sig med de indfødte hudfarve. Den eneste uomtvistelige fordel, som lød næsten hver revision - en meget behagelig frugtagtig-bær smag.

fund

"Clarence" - kosmetik, priserne for der spænder fra en halv til fire tusind rubler per krukke, virkelig retfærdiggør omkostningerne i de fleste tilfælde. Selvfølgelig udvælgelsen af kosmetik - det er for personligt, eller endda hundredvis af begejstrede anmeldelser - ikke en garanti for et godt køb. Under alle omstændigheder, virksomheden "Clarence" byder samplere af deres produkter, så det er altid muligt at vurdere på forhånd, og om at tilbringe et anstændigt beløb på et bestemt kosmetisk produkt af dette mærke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.