SkønhedKosmetik

Tone Cream "Max Factor" Facefinity 3i1: anmeldelser, nuancer beskrivelse

Foundation - den vigtigste komponent ikke kun gøre, men også stemningen i dag. Solidt fundament af din skønhed skal ikke kun behandle de mangler, men også for at pleje sart hud.

Nedenfor finder du information om fundamentet "Max Factor" Facefinity 3in1, anmeldelser, features nuancer valg.

Hvorfor har jeg brug fundament, og at han skulle være i stand til at

Desværre eksisterer perfekt hud kun i film. I livet af ejerne af ansigtet fri for defekter fundet er næsten umuligt. Acne, ar, store porer, skrælning - alle disse mangler let at slå ud af den samme skure tillid meget modig pige. Heldigvis er der cremer, der kan gøre din hud fejlfri. Hvilke funktioner skal udføre disse midler?

  • Matt, der er, for at fjerne skinne, men ikke fratage en person af hans naturlige bløde udstråling.
  • Skjule fejl. Scar, akne, usunde rande under øjnene eller overdreven bleghed - alle disse små ting bare nødt til at forsvinde fra dit ansigt.
  • Pas. Mærkeligt Matira gør hele tiden er simpelthen umuligt. Uden ordentlig pleje huden bliver kedelig, og fejl vil blive vist modigere.

Alt det ovenstående kan concealer Max Factor. Facefinity 3 i 1 fra Max Factor feedback fra kunderne er positiv i flertal. Her vises alle dostoinsta denne måde vil blive overvejet.

Tone Cream Max Factor

Facefinity 3in1 af Max Factor - betyder, at det er svært for blot at nævne en creme, da det kombinerer egenskaberne for en korrektion, en base under make-up og konsillera. Hvad det er, vi betragter nedenfor.

For en perfekt make-up er nogle gange ikke nok blot at tone betyder. Hvis huden er tør og fri af fundamenterne vil det skalle af, hvis for tyk - dårlig påtrængende glans vises efter et par timer. Hvis du er ejer af fedtet hud eller mørke rande under øjnene, så skal du ikke undvære korrektion. Prikken over i'et fungerer fundament. Forestil dig nu, at tiden for make-up, vi har kritisk lav, eller dit budget simpelthen ikke tillader at købe alle disse værktøjer.

Men i denne situation, du perfekte foundation "Max Factor" Facefinity 3i1 (anmeldelser, nuancer, foto vil blive vist nedenfor). Svaret på spørgsmålet, hvorfor er det, ligger i dens navn og sammensætning. "Feysfiniti 3 i 1" - er den foundation, concealer og konsiller i en flaske, så denne pleje, korrektion af problemområder og måtter. Desuden indeholder cremen ikke indeholder silikone og gør SPF 20 solcreme.

For hvad hudtype er egnet fundament?

Producenterne hævder, at anlægget er velegnet til alle hudtyper. Aldersgrænse enten. Prøv at forstå, det er alsidigt Max Factor Facefinity 3in1, købere vurderinger, vil hjælpe os i denne.

Så begynder vi med følsom hud. For ejere af denne type hud creme vil gøre. Dens sammensætning er allergivenlige, har det ikke aggressive komponenter. Men hvis din hud er for følsom, er det nødvendigt at forsøge at afhjælpe prik på små områder af huden og afgøre, om du vil blive behageligt.

Hvis du har meget tør hud, vil cremen ikke det overtørre, men peeling understrege. Gem situationen lidt lettere fugtgivende dagcreme.

For ejere af problematisk og kombineret hud concealer "Max Factor" Facefinity 3i1 (anmeldelser, photos nuancer se nedenfor) bare en Guds gave. Det er ganske nemt, betyder det ikke tilstoppe porerne og ikke indeholder olier, der forårsager problemet huden til endnu flere problemer. Hertil kommer, at virkningen af matteringsmiddel inhiberer forekomsten af olieagtige skinne i timevis. Den eneste hage (som gælder i princippet alle tonale ressourcer) - grundig og skånsom fugtende makeup remover natten.

nuancer af creme

Foundation "Feysfiniti 3in1" præsenteres i et tilstrækkeligt rige skala toner. Vælg din du vil være ude af ni muligheder:

v 30 - Parcelain - bløde kølige skygge med rozovovatym mellemtone.

v 33 - Crystal Beige - perfekt til garvede eller mørkere hud varm nuance.

v 35 - Pære Beige - fersken beige. Må ikke falde for navnet på krogen, fersken tone, vil du ikke se det. Denne milde varm beige med terracotta skygge.

v 40 - Lys Ivory - lys elfenben. Kold nuance med grå mellemtone.

v 45 - Varm Almond - hot mandler. Varm skyggen af solskoldning.

v 47 - Nude - skygge for nylig kom ind i mode, og kommer ikke til at komme ud af det. Den mest alsidige.

v 50 - Natural - navnet taler for sig selv. Naturlig tone med en dejlig rozovovatym mellemtone.

v 55 - Beige - klassisk beige. Gullig undertone.

v 65 - Rose Beige - måske den mørkeste skygge. Monter lyse brunetter.

Sådan finder din skygge "Feysfiniti"?

Sommetider rige nuancer kan forvirre os og efterlade på et tab i nærheden af vinduerne mappe eller cremer. Hvordan man ikke at begå en fejl i valget? Universal råd, desværre, ikke eksisterer. Ideal - tilstedeværelsen af sonden og teste det. Men det er ikke altid til rådighed på grund af forskellige omstændigheder. Hvad der præcist er dit fundament Max Factor Facefinity 3i1? Anmeldelser, nuancer, foto og beskrivelse du vil helt sikkert hjælpe. Men ikke alene stole på dem.

Den bedste løsning ville være lidt teori om huden tsvetotip. Det er omkring fire ansigtstræk: forår, sommer, efterår, vinter. Du har sikkert allerede ved, hvilken tsvetotipu holdning. Vi viser dig, hvad nuancer bør undgås, og du vil afhente din eliminering perfekt tone.

  • Spring. Dette tsvetotipu passe rozovovatye blide nuancer. Undgå gul og grå undertone.
  • Sommer elsker lyse farver. Men den grå tidevandet kun fremhæve fordelene ved denne type.
  • Efterår - den varmeste tsvetotip. Undgå kolde toner af pink, din nuancer - dem med mild zheltinkoy.
  • Vinter - kold tsvetotip. Gul undertone vil gøre din hud unaturlig.

Tone Cream "Max Factor" Facefinity 3i1: kundeanmeldelser

Vi har gennemgået en masse feedback om de tonale midler. Naturligvis, valg af tonal ressourcer er meget forskellige, og alligevel er der ingen creme, der ville passe til alle. Hver fabrikant stræber efter at en sådan standard, men til ingen nytte. Jeg vil gerne bare sådan et middel var fundamentet "Max Factor" Facefinity 3in1, anmeldelser af dem er varieret nok, men det mest positive. Prøv, prøv at trimme, og lad selvtillid og godt humør ikke forlade dig. Hav en dejlig valg!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.