HjemlighedKonstruktion

Anvendelsesområde af det galvaniserede stål

Stål, der er implementeret i rullen har forskellig tykkelse, så vægten af en rulle kan også variere. Stål ark er overtrukket, og uden det. Det har flere farver, ofte i løbet af en særlig behandling er meget ofte brugt, polymerer, der har forskellige egenskaber. Udvælgelse af polymerer afhænger af, hvilke egenskaber vil være til stede i produktet.

Hvad er den rulle galvaniseret? At streak begyndte holodnokatnoy, som er dækket med zink. For at sikre, at produktet var af høj kvalitet, er det nødvendigt at bruge en god metal bestemte mærker. Den mindste tykkelse på 0,3 millimeter stål når et maksimum - 2.5. Bredden af en bane kan være 1000 mm, og 1500.
Valset stål anvendes til følgende:
- for efterfølgende maling;
- til almindelig brug;
- til profilering procedurer;
- stempling.
Galvaniseret stål kan opløse, ved hjælp af særligt udstyr. Rolls fordel, at dette materiale er kompakt, og det er meget let at transportere. Roll af galvaniserede valsede plade er ikke ringere end dens ydeevne. Stål deri såsom holdbarhed og modstandsdygtighed over for virkningerne af korrosion.
Hvor at bruge galvaniseret stål? Næsten overalt, i mange områder af produktionen. Det anvendes til fremstilling af komponenter, der kræves til tagdækning, tagrendesystemer og skorstenen, komponenter, der drives under forhold med høj fugtighed, i et aggressivt miljø.
Galvaniseret valse anvendes som råmateriale til fremstilling af profiler til installation gipsplader, andre materialer kræves til efterbehandling. Takket være udbredelsen af nye teknologier, der anvendes i de afsluttende arbejde, har galvanisering roll materialer bliver populært på steder, hvor byggeriet er udført.
Adskillige fordele ved at anvende ruller af galvaniseret:
- på grund af den unikke teknologi af galvaniseret stål det har anti-korrosionsegenskaber. Rullen har et passiveringslag, det forhindrer stål fra rust;
- galvaniseret metal kan bruges i lang tid, da den galvanisering hjælper med at holde alle de egenskaber, som giver beskyttelse for et par år;
- galvaniseret stål, som er på et kast, giver dig mulighed for at lave tredimensionelle strukturer;
- metallet er modstandsdygtig over for temperaturændringer, det ændrer ikke dens egenskaber;
- galvaniserede materialer er tilgængelige, og lav pris, hvilket reducerer størrelsen af omkostningerne konstruktion. De minimerer også mængden af affald opnået under produktionsprocessen;
- en lille varmeledningsevne af materialet gør det attraktivt for produktion af materialer til tag og sandwichpaneler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.