ComputereSikkerhed

Besejre en elektronisk virus simpelthen. Sådan fjerner Trojan

I denne artikel vil jeg diskutere emnet, kvalt i huller. Det er forbundet med spørgsmålet om computersikkerhed. Ved hjælp af et par simple teknikker, vil du blive en ekspert på området for fjernelse af virus.

For eksempel ved at studere emnet, hvordan du fjerner den trojanske, at du ikke behøver at huske komplekse vilkår og genlæse en masse specialiseret litteratur. Den vigtigste ting at huske er, at begrebet antyder en "Trojan Virus", og hvordan man kan bekæmpe ikke-standard bruger metoder.

Hvad er en virus Trojan

Denne skadelig kode, i stand til at maskerade som en ansøgning grænseflade af alle programmer, du brugte til at arbejde. Sådanne vira er som regel skrevet for at stjæle private data, for at finde sikkerhedshuller i din pc, samt for fjernbetjening ved hjælp af en svag computersikkerhed.

Sådan fjerner Trojan fyrtårn og andre vira ved hjælp af Dr.Web LiveCD.

I forbindelse med rengøring vinduer virus det vil fokusere på fjernelse af virus ved hjælp af en bootbar cd eller USB-drev fra Drweb - berømt antivirus selskab. Dette produkt er beregnet til at behandle eller fjerne virus uden at starte Windows. Det er gavnligt, hvis systemet er så beskadiget, at ikke engang køre i diagnostisk tilstand.

Og nu vil vi se på en række særlige øjeblikke, der tydeliggør, hvordan du fjerner den trojanske fra computeren for en erfaren bruger.

1. Hvordan du opretter en bootbar Dr.Web LiveCD

Pre fra den officielle ftp-kilde drweb.com nødt til at hente boot billedet. iso forlængelse. Den samme måde og bliver nødt til at oprette en bootbar USB-drev. Hvilken af de to muligheder for en mere brugervenlig - du vælger.

Efter kopiering af antivirus software på din computer til at blive optaget på den kopierede cd. Hjælpeprogrammer til dette formål nok. Jeg, for eksempel bruges til at arbejde med programmet UltraISO.

I programvinduet, vælge Værktøjer - brænde billedet til en cd. Nedenfor er de indstillinger efterlades som er, og i "Image File" foreskriver enten vælge vejen til en bootbar kopi af Dr.Web LiveCD og klik på "record".

Det første skridt mod dette mål, hvordan du fjerner Trojan lavet. Overvej følgende trin.

2. Hent BIOS

Indspillet på cd billede, du ønsker at køre på plads. For at gøre dette, gå ind i bios, i indstillinger såsom boot indstilling eller udsætte enheden prioritet for at starte fra cd-rom'en som kilden til standard operativsystem. Dette skal gøres, før du fjerner trojan, hvis vinduerne ikke kører. Gem ændringerne og genstart pc'en.

Anvendelse indstillingerne er korrekte, bør du se en LiveCD Dr.Web download-vindue. Det vælger den første mulighed med den grafiske konsol og trykke på "Enter" -tasten.

3. Kør scanneren

Nu vil alt arbejdet ske gennem konsollen antivirus scanner Drweb. I første omgang konfigurere netværket, kan du prøve at opdatere virusdefinitioner. Til dette formål en stor rund knap i nederste højre hjørne af ansøgningen. Men som regel er det ikke nødvendigt at gøre, fordi du har hentet en kopi af den LiveCD ikke bliver forældet inden for en uge.

4. Vælg de partitioner og mapper, der skal scannes. Den sidste etape

Hvis du trykker på startknappen, vil det blive scannet for virus hele computeren. Brug + og - du kan angive scanningsområdet. Der er én funktion. Så hvordan du fjerner forventes en trojan på Linux, er alle logiske partitioner knyttet til den midlertidige mappe / win. Når der ikke er nogen partition eller enhed i denne mappe, skal du følge disse trin:

  • I terminal tilstand seværdighed: mount / dev / [logisk partition navn] / win / [mappenavn]. Kommando mount sagde mount afsnit for at vinde mappe. Nummereringen af sektionerne er nul.
  • Hda betegnelse svarer til harddisken. Således kan for eksempel, hda0 - en primær partition på harddisken C, hda1 - afsnit D, etc.

Efter scanningen resultater virus bedt om at fjerne eller helbredelse. Brug denne indstilling til passende handling fra scanneren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.