Sport og FitnessVægttab

Hvor tynd Tarasova Tatyana Anatolevna: bestemt kost

Tatiana Tarasova - hædret kunstskøjteløb coach og simpelthen charmerende kvinde. Hendes biografi interesser tusindvis af fans i Rusland og uden for landet. Men i dag er vi ikke fortælle om det, og om hvor tynd Tarasova Tatyana Anatolevna. Især sin kost, der er beskrevet i artiklen.

CV

Fremtidig træner Tarasova Tatyana Anatolevna blev født 13 februar 1947 år. Hendes far - en berømt sovjetisk ishockeyspiller. Det var ham, der først sat på skøjter datter, da hun var knap 5 år. Efter et par år, har det allerede begyndt at handle i tandem med George Proskurin. Det lykkedes dem at vinde i World University Games. Det ser ud til, at Tarasova var strålende sportslige fremtid. Men en alvorlig skade i løbet af en af sine taler, sætte en stopper for hendes karriere skater.

Men vores heltinde er ikke en af de mennesker, der giver op for tidligt. Hun fortsatte sine studier ved Institut for Idræt, og begyndte at arbejde som coach. Hendes elever på forskellige tidspunkter var Alexei Yagudin, Irina Rodnina og andre skatere, som er blevet virkelige stjerner.

I 2005 Den Russiske Føderation skating ledelse inviteret Tatiana Anatolevnu til sin stilling som konsulent coach. Hun sagde ja. I 2006 Tarasov stået i spidsen for juryen på tv-showet "Stjerner på Ice." På grund af hendes lært en ny generation af seere.

Hvor tynd Tarasova Tatyana Anatolevna

I sin ungdom, vores heltinde var slank, ligesom et Rør. Og alle takket være en afbalanceret kost og regelmæssig sport uddannelse. Fedme begyndte i hendes voksenliv. På bare et par år er det blevet en slank kvinde i en bolle.

Tarasova hun var meget bekymret på grund af fremkomsten af overvægt. Hun prøvede forskellige kostvaner, men for at opnå det ønskede resultat, har de ikke hjulpet. Urtete og piller kunne ikke genkende den tidligere kunstskøjteløber. Vores heltinde er desperat og besluttede at tage mig selv, så det er. Men så venner rådede hende til at se en læge, diætist Margarite Korolevoy. Tatiana har i noget jeg ikke troede, men stadig besluttet at lave en aftale med specialisten. Og nu er det sikkert at sige, at hun gjorde det rigtige. Efter alt, Margarita Koroleva var en særlig kost på grund af hvilken Tarasova tabte vægt med 30 kg. Det skete lidt efter lidt (7 måneder) og uden skade for sundheden.

Kost Tarasovoy Tatyany Anatolevny

Hvordan man kan opnå sådanne fantastiske resultater? Ingen grund til at gå sultne og tempoet selv motion. De vigtigste ting - at følge visse retningslinjer og menuen.

Hvor tynd Tarasova Tatyana Anatolevna? Til at starte med, det nægtede fra de sædvanlige produkter (kiks, pasta, kartofler, og så videre). Vores heltinde fyldt køleskab "rigtige" fødevarer: frugt, fedtfattig hytteost, magert kød og yoghurt. Brød og brød brødene det erstattet.

Kost Tarasovoy Tatyany Anatolevny Det omfatter følgende principper:

 • fem-tiden måltid;
 • drikke 2 liter vand om dagen;
 • afvisning af at spise efter 18:00;
 • enkelt portion størrelse - 150-200 g;
 • daglige indtagelse (fastende) kopper vand for at fortynde det med en ske af æble eddike.

Kost, der overholdt Tatiana Tarasova, antages delvis eller fuldstændig afvisning af salt. Dette gør det muligt at fjerne fra kroppen akkumuleret overskydende væske i det.

Liste over godkendte produkter:

 1. Friske grøntsager og bær.
 2. Frugt (undtagen bananer, Kakifrugter, abrikoser og druer).
 3. Dampet fisk.
 4. Fedtfattige mejeriprodukter.
 5. Magert kød er kogt.
 6. Korn.
 7. Fisk og skaldyr (hvis at forberede dem på et par).
 8. Nødder (i lille mængde).

prøve menu

Er du interesseret i kost Tarasovoy Tatyany Anatolevny? du kan oprette din egen menu. De vigtigste ting - ikke vige tilbage fra kost principper.

Omtrentlig kost per dag er som følger:

 • Først morgenmad (8:00). Mulighed №1 - forberede grød på vandet, tilsæt en dråbe olie. Variant №2 - en sandwich (en skive groft brød og fedtfattig ost plade). Valgfrit: en kop grøn te, en halv æble.
 • Frokost (10:00). Vi spiser fedtfattig yoghurt og en frugt.
 • Frokost (00:00). Tilladt at spise 100-150 gram kogt kylling og nogle dampede grøntsager.
 • Snack (14:00). Drik et glas kefir. Du kan spise sødt brød.
 • Middag (17:00). Små plade stuvet grøntsager og 100 g ost.

I løbet af dagen er det nødvendigt at drikke fra 2 til 2,5 liter væske (hvoraf 1,5 L af rent vand). Tilladte drikkevarer omfatter frisk juice, grøn te og bær saft.

resultater

Mange piger er interesseret i spørgsmålet om, hvor meget du har brug for at sidde på en diæt for at opnå betydelige reduktioner i vægt? Her alt strengt individuelt. Så Tarasova tabt vægt med 30 kg i 7 måneder. Det er bare et flot resultat. Nogen har brug for mindre tid til at nå det, og nogen mere. Selv hvis du fik den eftertragtede nummer på skalaen, er det ikke nødvendigt at slappe af og vende tilbage til sin sædvanlige kost af farlige og højt kalorieindhold fødevarer. Hvordan at fastsætte resultatet? Det er nødvendigt at gradvist at øge kalorieindhold kost - 200 kcal pr uge.

Som konklusion

Om, hvor tynd Tarasova Tatyana Anatolevna, du nu kender. Grundlaget for kosten er at spise rigtigt, og derfor ingen sundhedsfare er ikke skadeligt. En uge overholdelse kost kan tabe sig ved 3-4 kg. For de bedste resultater, skal du tilslutte øvelsen. Tilmeld dig i poolen en gang om ugen sauna og massagerum. Øvelser udføres i hjemmet, og vil have en positiv virkning på kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.