InternetBlogs

Et andet spørgsmål: hvordan du fjerner Twitter

Den mest populære microblogging service i dag er Twitter. Antallet af brugere har allerede overskredet flere millioner. Og Twitter er meget populær blandt berømtheder (atleter, stjerner af showbusiness, og så videre). Men nogle brugere af Twitter i sidste ende komme til det faktum, at denne ting er at binde. Dette rejser et logisk spørgsmål: hvordan du fjerner Twitter?

For det første er det værd at bemærke, at en sådan beslutning kan skyldes meget forskellige årsager. Nogen har besluttet at få mig en ny side, nogen kvidre tager for lang tid, nogen fodret op med reklamer på Twitter, og nogle har denne service kunne ikke lide det. Generelt ikke essensen. Den nederste linje er, at de har brug for at fjerne Twitter. På forhånd, vi konstatere, at processen ikke er svært og ikke tidskrævende.

Så, hvordan du fjerner Twitter? Som sædvanlig, skal du først gå til din side. Det vil sige, skal du indtaste dit brugernavn og password i de krævede felter. Du vil nu se vores profil foran os. Helt i toppen vil være en lille bruger ikon - det så er du nødt til at klikke. Efter dette, vil en drop-down menu vises, og allerede der er en sådan post som "Indstillinger". Igen klikke på dem venstre museknap.

Nu vil vi blive omdirigeret til vinduet, vi har brug for brugeren kontoindstillinger a. Valgfri fjernelse af kontoen er i bunden af listen, henholdsvis og har brug for at komme tilbage. Men før , hvordan du fjerner Twitter bør læse alle advarsler omhyggeligt. De beskrev de vigtige oplysninger, du har brug for at tage til efterretning.

Det er også værd at bemærke, at Twitter ikke slettes med det samme. De første par dage efter, at nogle tweets sider vil blive vist både på stedet og i søgemaskinerne Yandex og Google. Men efter de samme søgemaskiner igen vil blive indekseret - alle tidligere indekseret, men slettede tweets forsvinde derfra.

Det er her, og et andet meget vigtigt punkt. I de næste tredive dage efter fjernelsen af brugerkonto har fuld myndighed til at gendanne den. Dette gøres ved at indtaste et brugernavn og en adgangskode i de relevante felter. Efter at blive holdt i mere end tredive dage - for at vende tilbage til den gamle profil vil ikke længere være. Så før du fjerner Twitter bør tænke over det og indse, hvad enten det er værd at gøre overhovedet.

Det er nødvendigt at nævne nogle andre vigtige punkter. Før profilen ikke bliver helt fjernet, er det umuligt at bruge et registreret der postkasse og brugernavn. Så hvis Twitter fjernes med henblik på at oprette en ny side, før det er ønskeligt at ændre som postkassen, og brugernavnet.

Hvis Twitter fjernelse kun kræves for at starte "fra bunden", så i princippet ikke kan gøre. Du kan kun ændre dit navn, ændre designet på siden, slette gamle tweets (for dette er der særlige tjenester) - og alle. Når dette sker tabet af gamle abonnenter. Derfor er det en mulighed, der er også op til revision.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.