FormationUngdomsuddannelse og skoler

Oceanien og Australien

Oceanien - den største system for ø-nationer på planeten. Med kultur og historie i Oceanien knyttet interessante begivenheder og fakta. For eksempel er det her det var fejlagtigt åbnet mange øer spøgelse under Discovery.

Hvor er Oceanien

Oceanien land beliggende på øerne i farvandene i det vestlige og centrale Stillehav. Oceanien er det sæt af tusindvis af øer beliggende mellem Malay Archipelago, og Australien. Det område er geografisk, da den franske opdagelsesrejsende Dumont d'Urville, er opdelt i Mikronesien, Polynesien og Melanesien. Ved Mikronesien omfatter en række små øer i det nordvestlige Stillehav. Polynesiske øer danner en trekant mod øst, den øverste top af som er Hawaii. Melanesien - en område sydvestlige del.

øerne Oceanien

Det samlede areal af øerne Oceanien omfatter i alt 1,26 mln.kv.km. - er den største koncentration af øer i verden. Klimaet og topografi hver ø unik. Dybest set, er øerne koral eller vulkansk oprindelse. Der er blandt dem dem, der er toppe af undersøiske vulkaner eller kanter. Vulkansk aktivitet og jordskælv og er nu observeret på øerne. Den største er de anlæg, der ligger tættere på Australien: Ny Guinea, Salomonøerne, New Zealand.

Oceanien

På øerne Oceanien placeret suveræne og afhængige stater. Nationale grænser er af vandet i Stillehavet. En del af øen er ejet af Europa og Amerika.

Oceanien: Liste over suveræne stater
land kapital
Kiribati South Tarawa
Cookøerne Avarua
Niue Alofi
New Zealand Wellington
Samoa Alia
Tonga Nuku'alofa
Tuvalu Funafuti
mh Majuro
Mikronesien Palikir
Nauru Yaren (uformelt)
Palau Ngerulmud
Vanuatu Port Vila
Papua - Ny Guinea Port Moresby
Salomonøerne Honiara
Fiji Suva

Udenlandsk geografisk litteratur Australien og Oceanien samlet kaldes Oceanien. I betragtning af denne funktion er det muligt at konstatere en suveræn nation ligesom Australien med kapital Canberra.

Der Oceanien siger forbundet med europæiske lande og USA.

Oceanien: liste over afhængige lande og territorier
Hawaii Honolulu
Pitcairn Adamstown
Fransk Polynesien Papeete
Amerikansk Samoa Pago Pago
Guam Hagatna
Mariana Islands Saipan
ny Kaledonien Noumea

Blandt øerne Oceanien, der er chilensk provins Isla de Pascua, som omfatter flere øer, herunder den berømte Påskeøen. Den vestlige del af Ocean er øen Ny Guinea i Indonesien. Således Oceanien så enestående som kardinal punkt, hvor de er placeret. Der er meget lidt ikke-europæisk land i verden. Nauru - dværg ø-nation i Oceanien, antallet af indbyggere er omkring 13 tusind.

Turisme i Oceanien

Oceanien, efterfulgt af den malaysiske øhav er aktivt at udvikle turismen markedet i de seneste år. Nogle øer, såsom Hawaii, er blevet verdensberømte resorts. Australien Lande og Oceanien er meget opmærksomme på udviklingen af turist-forretning, forbedre servicekvaliteten, udvikling af turistruter. Selvfølgelig er det mest udviklede Australien, New Guinea, New Zealand og øerne i europæiske og amerikanske lande. I Oceanien, en masse turister fra Japan, Sydafrika, Canada, USA. Fra Europa til Oceanien flyvning tager et gennemsnit på 22 timer. Sådan en lang flyvning og dermed billetprisen - måske den eneste grund til, at kunne være en hindring for at besøge Oceanien.

Oceanien attraktiv for turister, primært oceanisk natur og strande. Oceanien tilbyder et bredt udvalg af spa-behandlinger. Der er nok steder for en anstændig shopping. Aktiv turist vil finde noget for enhver smag. I Australien og New Zealand skisportssteder er åbne for forskellige niveauer af skråninger. Dykning og snorkling i Stillehavet farvande i forskelligartede og fascinerende. De mest populære feriesteder er Oceanien Lahaina, Honolulu, Wailea (Hawaii), Bora Bora, Tahiti, Fiji.

interessante oplysninger

Med en historie af åbning og Oceanien kultur forbundet med masser af interessante fakta. For eksempel er den første i Australien for at slå sig ned i Europa tog til de bortførte. Fiji europæere nåede i det 17. århundrede, men kolonien dannes kun i det 19. århundrede, som de indfødte i Fiji var kannibaler. 10% af befolkningen på Salomonøerne er blond: forklare udseendet i deres DNA en særlig gen, kunne forskerne ikke give. Det eneste land i verden, som er beliggende i fire halvkugle er Kiribati. I Papua Ny Guinea sameksistere mere end 800 sprog - det er den mest flersprogede land i verden. Tidligere var enorme sten med en diameter på op til 3 meter i øen Yap gruppe af penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.