SundhedMedicin

Manuel terapi - art behandlingsgrupper

Under manuel terapi beregnet til behandling af kunsten hænder, kendt siden oldtiden. Det kombinerer de forskellige systemer til manuel eksponering på den menneskelige krop for at styrke sit helbred, diagnose og korrektion af biomekaniske sygdomme og lidelser.

Hvad er kiropraktik? Dette er en unik metode til behandling af muskler og led uden brug af teknologi, en skalpel, medicin, der kan lindre smerter, genoprette fleksibiliteten i rygsøjlen og den frie bevægelighed for de berørte fælles.

Manuel terapi - en måde at genskabe kroppen og korrektion efter skade, kirurgi, skader og patologiske processer i bevægeapparatet. Behandlingsmetoder hjælpe slippe af skader, diskusprolaps rygsøjlen, ændringer, der har påvirket arbejdet i muskler og led; interne sygdomme, lidelser i luftvejene, endokrine og andre patologier.

Den mest populære kiropraktik forbundet med dysfunktion af det motoriske system. For nylig, bevis for patologi er helt almindelige. Skoliose, gigt, lændesmerter og andre sygdomme er ofte asymptomatisk. Abnormiteter i rygsøjlen, er uløseligt forbundet til rygmarven, koordinerer arbejdet i indre organer, fremme udviklingen af visse sygdomme. Og de til gengæld provokere hovedpine, svimmelhed, hyppige bronkitis, forkølelse, gastritis, tarmproblemer, kronisk træthed og mange andre problemer. Konventionel lægemiddelterapi er ineffektiv i sådanne tilfælde, da kun helbreder sygdommen, men ikke fjerne symptomerne og årsagerne til dens manifestationer.

Manuel terapi gør det muligt at slippe af posttraumatisk smerte, hovedpine, svimmelhed, forårsaget af abnormiteter i halshvirvelsøjlen, ubehag i brystet og andre patologiske manifestationer af osteochondrosis. Manuelle medicin teknikker er blevet brugt med held i neonatologi ved fødslen af rygsøjlen skader hos nyfødte, pædiatri, gynækologi i at identificere sygdomme i bækken organer fungerer. Det tilstrækkeligt til effektivt at anvende metoder med nyre patologier i urinvejene.

I manuel medicin er følgende områder:

  1. Manipulation af leddene og rygsøjlen, der består i dosering manuel eksponering. Denne metode er mest udbredt i de europæiske lande og USA.
  2. Visceral kiropraktik medicin, påvirker de indre organer placeret i de abdominale og thorakale hulrum. En lignende metode er blevet udvidet til Sydøstasien.
  3. Kraniopatiya eller Kraniosakral medicin består i en manuel handling på kraniet og bækkenet. Denne tendens er meget udbredt i Afrika, Asien og Australien.

Manuel medicin er ofte inkluderet i sættet af hardware og konservative teknikker, men ofte bruges som et separat program. Effektiviteten af behandlingen er altid højere, når den er vekslede med kurser af urtemedicin, akupunktur, fysioterapi, massage og terapeutiske øvelser.

Kunsten at helbredende hænder plus patientens ønske om at opretholde den rette fysiske form og i stand til at besejre sygdommen i lang tid til at vedligeholde de opnåede resultater. Den vigtigste ting, at alle procedurer blev udført ikke bare en healer eller en massør og en certificeret kiropraktor kvalifikationer.

Manuel terapi, på trods af sin alsidighed, har kontraindikationer. Denne kroniske traumer, kræft, spinal lidelser, slagtilfælde, psykiske lidelser.

Det bør også være opmærksomme på, at en bredere vifte af ansøgning adskiller osteopatiske teknikker. Deres tandem med manuel terapi er ganske effektiv. Hurtig mekanisk effekt af manuel terapi hjælper med at løse problemer såsom tab af leddene, ryghvirvler, klemte nerver, og andre. Og for at fastsætte den korrekte position af væv og organer, for at tilpasse dem til den tilsvarende positiv forandring hjælper osteopati.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.