SundhedPræparater

Hvilke sygdomme gælder motherwort? Kontraindikationer

Lægemidlet er tilgængeligt i form af en tinktur, 1 liter, der blev fremstillet ud fra 200 ml infusion af råmaterialer til vegetabilsk med 70% ethanol. Det sælges i mørke glasflasker 50 ml. Også lægemidlet fremstilles i form af urt pulver, pakket i filterposer af 1,5 g De pakkes i papkasser på 10, 20, 24 og 30 pakker. Håndkøbsmedicin er motherwort. Kontraindikationer - Overfølsomhed over for indholdsstofferne i lægemidlet.

De aktive lægemiddelsubstanser er:

  • alkaloider (naturlige nitrogenholdig organisk forbindelse indeholder kun tinktur, men ikke græs), herunder L-stachydrine;
  • iridoider (plante sekundære metabolitter), herunder leonurine;
  • diterpener (biosyntetiske produkter), som omfatter en del af de æteriske olier;
  • flavonoider - naturlige phenolforbindelser opløselige i vand eller fedtstoffer;
  • koffeinsyre - aromatisk organisk forbindelse (umættet carboxylsyre eller en divalent phenol), er et mellemprodukt i biosyntesen af lignin;
  • tanniner - naturlige phenolforbindelser med garvning egenskaber og astringerende smag;
  • harpiks - stofferne afgives under normale fysiologiske exchange planter;
  • kalium - et vigtigt biogene element, nødvendigt for normal funktion af hjertemusklen.

Alle disse stoffer omfatter et lægemiddel "motherwort". Kontraindikationer kan være forårsaget af intolerance over for enhver komponent.

Desuden indeholder produktet hjerteglykosider af vegetabilsk oprindelse, som siden oldtiden været anvendt til ikke blot at ophidse den hjerteaktivitet, men også for forgiftning pilespidser. Saponiner indeholdt i medicin besidder hypocholesterolæmisk (størkne og reducere kolesterolniveauet i blodet) og en cardiotonisk virkning (evne til at forøge styrken af kardiale sammentrækninger), øge absorptionen af andre lægemidler, har en beroligende virkning. På grund af den komplekse sammensætning og forskellige egenskaber af vegetabilske biologisk aktive stoffer, et bredt spektrum af medicinske egenskaber forskellige lægemiddel "Motherwort". Kontraindikationer kan afhænge af den generelle tilstand og alderen af patienten, så det er nødvendigt at konsultere en læge.

Leonurus henviser til en kemisk heterogen gruppe af vegetabilske lægemidler forårsager reduktion af følelsesmæssige spændinger og sedation, mens ikke udøve beroligende virkning, men letter angrebet af naturlig søvn og gør det dybe. Endvidere sedative egenskaber og cardiotonisk, hypotensiv (blodtrykssænkende), negativ chronotrop (nedsætte hjertefrekvensen) aktioner kendetegnet medicin "motherwort". Kontraindikationer for lægemidlet gælder for de tidlige stadier af graviditeten på grund af evnen til at stimulere strømmen af blod, samt med den virkning, at livmoderen og dens komponenter stachydrine leonurine. Disse advarsler gælder tinktur, men ikke stoffet "Motherwort græs."

Forskellige effekter på gravide kvinder og græs motherwort tinktur. Kontraindikationer vedrørende likør, der er forbundet med dens evne til at fremkalde menstruation og graviditet sat under trussel om opsigelse. Med denne handling de Motherwort alkaloider. Men alkaloider opløselige i alkohol og er uopløseligt i vand. Således kan vi med sikkerhed sige, at mens motherwort tinktur er kontraindiceret under graviditet, skal du bruge en te lavet af urter til at lindre angst kan sikkert. Dog hypertension urtete er mindre effektivt som alkaloider og bidrage til en reduktion af trykket. Motherwort tinktur kan bruges (forsigtigt!) I de sidste 4 uger af graviditeten for at forberede til fødslen: lindrer spasmer og angst. Bruges til at lindre postpartum angst og løfte stemningen. Men der er en risiko for forværring af alvorlig blødning, så stoffet er kun muligt ved recept og under lægeligt tilsyn.

Styrken ved denne plante er dens evne til at lindre stress og angst. Da mange processer i kroppen afhænger af den følelsesmæssige reaktion på stress, det er i stand til at normalisere Motherwort forskellige funktioner. Men den mest hensigtsmæssige og effektive udnyttelse af det er, når højt blodtryk er et tegn på overdreven stress og angst. Virkninger af denne plante på nervesystemet er dybe. Højere doser af tinktur fungerer som et beroligende middel for søvn, mens mindre doser giver energi hele dagen, balancere foruroligende karakter af patienten. Den samme handling har motherwort urt. Kontraindikationer kan være forbundet med en overdosis af denne urt og forårsage sløvhed og nedsat koncentrationsevne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.