LovStat og lov

Art. 31 LC RF: De rettigheder og pligter for borgere, der bor sammen med ejeren af at tilhøre ham i stuen

Tak til Art. 31 LC RF giver en klar forståelse af alle de mulige rettigheder, pligter, funktioner og andre funktioner i boligen af et stort antal mennesker i en bestemt bolig. Generelt er det bare sætter lovgivningsmæssige mulighed for at forhandle og bilægge deres stridigheder tilstrækkeligt, men sagen kan gå til domstolene, hvor, efter nøje overvejelse vil blive bestemt rigtigt eller forkert, hvis det er nødvendigt. Normalt, efter en sådan længere bor sammen bliver i det mindste ubehageligt, selv om, måske, og mere sandt i forhold til loven. I de fleste tilfælde, tyet til denne metode allerede i de situationer, hvor det er umuligt at løse problemet på egen hånd for en række årsager til skilsmisse, såsom en alvorlig interessekonflikt, penge problemer og lignende, er ikke ensbetydende med indrømmelser på den ene eller den anden side.

Hvilket er reguleret i artikel 31 i RF LC

Art. 31 Boliger Code regulerer forholdet, der opstår mellem den direkte ejer af lokalerne, samt alle de mennesker, der bor der. Og det drejer sig om både familiemedlemmer og andre potentielle lejere. De har deres egne ansvarsområder, rettigheder og muligheder, der skal fastsat separat.

Aftale kan være enhver tilgængelig form, op til mundtlig, men hvis det er ofte vigtigt for tætte mennesker, med udenforstående lejer anbefales at indgå en særskilt aftale, i hvilken liste alt, hvad han kan, eller skal gøre, alle de krav, betingelser og lignende, elementer. I nogle tilfælde hjælper det at kunne løse tvisten til fordel for lejeren, men ofte under Art. 31 LCD Russisk domstol praksis er sådan, at de rettigheder, der stadig er ejer.

Ikke desto mindre er en detaljeret forståelse af forholdet, der deler en positiv effekt på livet og kan forhindre en række ubehagelige situationer, som i væsentlig grad kan skade både relationer og den meget liv for alle personer, der er bosiddende i samme rum.

Punkt 1. Hvem betragtes som et familiemedlem

P. 1 Art. 31 LCD-RF beskriver en kreds af personer, der kan finde anvendelse til familien af ejeren. I fremtiden vil denne forståelse mere præcist navigere funktionerne i lovgivningen. Så klart medlemmerne af familien anses for at være en ægtefælle eller en ægtefælle og børn og forældre af ejeren. For eksempel, et barn af den anden halvdel fra en anden ægteskab er allerede i denne liste gælder ikke, såvel som hendes mor og far.

Men alle andre (både nær og fjern) pårørende og andre borgere, en eller anden relateret til ejeren måde, kan betragtes som en del af en stor familie, hvis ejeren er indforstået med at dette og oprindeligt koloniseret dem i rummet under denne status. For eksempel, moderen ægtefælle ifølge h. 1 spsk. 31 Boliger Code, kan ikke indgå i denne sammensætning. Men hvis det er placeret i boligen af ejeren med hans samtykke, det kan også betragtes som en af familiens medlemmer.

Bemærk, at det samme kan gøres med hensyn til de absolutte outsidere som de bedste venner, kolleger og lignende personligheder, men ejeren skal være helt sikker på dem, disse borgere bør nyde stor tillid og så videre. Ellers kan du opleve komplekse, kontroversielle eller endda farlige situationer, og som bør undgås ved hjælp af oplysningerne af RF LCD st.1-31.

Item 2. De rettigheder og ansvar familiemedlemmer

Dette afsnit er kun en konsekvens af den foregående, fordi den peger på, hvad der kan eller ikke kan gøre det et familiemedlem. Således, i overensstemmelse med del. 2 spsk. 31 Boliger kode, som standard, de har de samme pligter og rettigheder, som er på ejeren kan nyde alt det den har, med forbehold for bevarelsen af boliger og fraværet af andre ordninger.

Det er for eksempel børn af ejeren, kan være alle de samme, som han gjorde. I dette tilfælde straks pegede på muligheden for at indgå yderligere aftaler, som kan justeres i flere detaljer funktioner i hverdagen. Et simpelt eksempel kan betragtes som en mundtlig aftale mellem ægtefællerne, som er ansvarlig for rengøring af lejligheden, og hun vasker retter. Naturligvis sådan en sjælden fastsættes efter reglerne om papir, men selv en simpel samtale om en sådan domstol til at være helt nok.

Der er mere komplekse muligheder for relationer, når folk officielt som medlemmer af en familie, praktisk fremmede for hinanden, det er kunst. 31 LC RF tilvejebringer også. Der er allerede kan der være regler om brug af køkken, toiletter, et forbud mod at besøge værelse af en person uden hans tilstedeværelse, og så videre. Når en situation som denne redaktionelle kontrakter i papirform er ikke ualmindelige, som hver føler ret til at beskytte deres egne rettigheder (de ansvarsområder tilbagekaldelse sjælden).

Stk 3. De rettigheder og forpligtelser for handicappede familiemedlemmer

Denne del af loven er ikke særlig venligt. Dens essens ligger i det faktum, at uanset om personen kapacitet, som er en del af familien, er det stadig har de samme rettigheder og pligter som alle andre. Generelt er den rigtige beslutning, men forudsat en passende enhed i samfundet. Hvis retten til al ret og rimeligt, så her er nogle opgaver, som ifølge h. 3 spsk. 31 Boliger kode, der skal udføres, kan simpelthen utilgængelige uarbejdsdygtig person. Som regel betyder ingen ikke kræver en handicappet, at han vil handle på samme måde som en rask person, men til retten denne gang ikke spillede en særlig rolle.

Generelt er taget den praksis, af visse indrømmelser i betragtning, men så meget afhænger direkte fra ejeren. Et eksempel på dette kan betragtes som en af de forældre, der er på grund af en moden alder er bare ikke i stand til at udføre en bestemt lektier eller i det mindste gøre det så ofte som nødvendigt. Normal ejer med forståelse reagere på problemet og det faktum, at alt dette bliver nødt til at gøre det. Men nogle ejere kan, med henvisning til loven, for at gøre den uarbejdsdygtige person udfører alle de opgaver, uanset om han kan eller ikke.

S 3 spsk. 31 Boliger kode giver også mulighed for at indgå yderligere aftaler om fordelingen af alle muligheder for borgerne. For eksempel kan en person med handicap kan gøre mere af det arbejde er, at det er til rådighed, og resten vil blive fordelt ligeligt blandt resten af familien. Det vil sige, den samme bedstefar kunne hele tiden vaske op, men vil aldrig være involveret i rengøring af værelset.

Stk 4. De rettigheder efter skilsmisse

Dette er den mest omtalte del af loven, da det regulerer forholdet mellem parterne, som under visse omstændigheder er ophørt med at være en familie. Den enkleste eksempel - en skilsmisse ægtefæller. I en sådan situation, ifølge krav. 4 spsk. 31 Boliger Code, den person, der er ikke længere en del af kernen i samfundet, men tidligere boet i det samme hus med resten af familien, i teorien skulle blive sat på gaden. Men der er en masse forbehold.

Så efter fælles overenskomst, ofte - skriftligt, personen kan fortsætte med at bo i den samme lejlighed som før. Dette er ganske sjældent, fordi de fleste af de tidligere ægtefæller ikke fik sammen meget godt med hinanden, forsøger at mindst betinget etablere yderligere liv.

I hvert fald, hvis det ikke allerede er medlem af familien er ikke i stand til at (finansiel eller anden) til at købe en separat lejlighed eller anden indkvartering, kan det endda kræve en retsafgørelse, at han ikke blev smidt ud. Denne h. 4 spsk. 31 Boliger Code tager også højde. Normalt er det har en vis gyldighed og kan ikke være ubegrænset. Det er underforstået, at i løbet af det angivne tidspunkt, vil personen være i stand til at finde en mulighed for at købe en ejendom eller fjerne det til brug som en fremtidig levested. Normalt dette sker i situationer, hvor ejeren af ejendommen fungerer som en ægtefælle, som ellers loven kan tildeles vedligeholdelse, hvor den tidligere ægtefælle er forpligtet til at erhverve en separat opholdsstue, således at den anden halvdel kunne flytte der. Ikke fair i forhold til tolerance, men det er en fælles kendsgerning.

Oftest, et sådant krav ydeevne h. 4 Art. 31 LCD-RF opstår i situationer, hvor, sammen med en person, der er sat på gaden, ophold børn. Teoretisk kan underholdsbidrag skal betales, og kvinder til fordel for mænd, hvis han tilbage med ingenting, og deres fælles afkom, men det er meget sjældent, som praktisk talt ikke forekommer i praksis.

Punkt 5. Når den tildelte tid er udløbet

Dette afsnit beskriver den situation, hvor en person, der er nævnt i det foregående afsnit, ikke er berettiget til at anvende lokalerne. Så den mest enkle og klare situation, hvor perioden med midlertidigt ophold udløbet.

For eksempel er der ingen borger til en domstolsafgørelse lov til at bo i den samme lejlighed, hvor der før, i løbet af året. I løbet af denne tid, han var nødt til at finde sin egen ejendom eller kan leje. 12 måneder sluttede, og han må forlade. Ingen bekymrer sig hvor. Der er også reservationen. Han kan selvstændigt forhandle med ejeren af ejendommen på de vilkår, som vil være en yderligere mulighed for at bo, og blive der. Denne person kan betale for retten til at bruge lejligheden, til at udføre visse typer af arbejde i bytte for at holde ham bosiddende status, og så videre.

Der er to varianter, hvor retten til at bruge til ophør i utide de levende kvartaler. Den ene er forsvundet forhindringer, der var på det tidspunkt grundlag for retten. Det er kunst. 31 LCD-RF indebærer, at der er nogle omstændigheder, på grund af, hvor personen simpelthen ikke er i stand til at bevæge sig ud. For eksempel i karantæne, afviklingen af fjendtligheder i sit hjemland, og så videre. Den sidste mulighed er den komplette ophør af ejendomsret ejer. Den enkleste eksempel - lejligheden er solgt. Uanset andre andre omstændigheder, der alle tidligere har boet i det, en eller anden grund, er forpligtet til at flytte ud inden for den fastsatte tidsramme med den nye ejer.

Punkt 6. Aftalerne mellem de tidligere medlemmer af familien

Denne post er en af to af de korteste i denne artikel. I henhold til art. 31 Boliger Code, retspraksis viser, at status for det tidligere medlem af familien skal på ingen måde påvirke sine rettigheder og pligter. Det er ikke at tvinge personen til at udføre nogle typer af arbejdskraft til højre er i lejligheden, medmindre det er aftalt mellem ejer og lejer af en særskilt kontrakt, og er en del af reglerne for bopæl. Alle disse funktioner er specificeret i punkt fra 2. til 4. artikel i loven beskrevet.

For eksempel kan du ikke tvinge en person til at vaske op, og for sig selv, og for ejeren, simpelthen fordi han bor her. Men hvis du er enig, at retterne virkelig vil være helt på sin samvittighed, og til gengæld vil ejeren altid vaske gulvene, det ser allerede som en win-win-aftale, der er acceptabel. Ikke desto mindre kan der være andre typer af arrangementer, hvor en person ville gøre absolut alt husarbejdet, men det vil ikke betale huslejen eller til at modtage andre former for respons fordele i forhold til andre lejere.

Punkt 7. Andre aftaler

Dette er den anden korte punkt, som for det meste vedrører varianter med en aftagelig boliger. Han peger på, at overholdelsen af den obligatoriske aftale mellem ejer og lejer af aftalen i alle dens områder. Heraf følger, hvis vi tager som grundlag for kontrakten og lovens bogstav, er lejer forpligtet til at udføre kun de handlinger, der er beskrevet i aftalerne, og har kun de rettigheder, som også er lavet.

Den mest almindelige løsning er den fulde brug af alle de fordele med visse undtagelser, såsom ikke-fremmøde af ejeren af rummet, er det umuligt at udføre reparationsarbejde på sanering af svigt og så videre. Det er alt, der ikke er nødvendig for et behageligt ophold, men kan være nødvendig i sjældne situationer. Også, er taget hensyn til de ønsker af lejeren på en tilskudsberettiget grundlag.

For eksempel kan han uafhængigt erhverve en eller anden teknik (for enkelhedens skyld - mikroovn), som vil blive brugt af ham, og resten af beboerne. Til gengæld vil hans liv blive reduceret et gebyr, en person er fritaget for told og så videre. Her er det hele udelukkende baseret på de eksisterende ordninger, som anbefales til at diskutere mere på den primære fase af forhandlingerne.

ejer

Art. 30, 31 LCD-RF og også regulere mulighederne for ejeren af lokalerne. Især de fleste af dem er skrevet i 30 th artiklen. Kort sagt, ejeren har ret til at leve i et rum, at indgyde i sine andre, men han er forpligtet til at tage hensyn til de interesser naboerne (ikke at lave støj, ikke kuld, og så videre) i tide til at betale for forsyningsselskaber tjenester og lignende. For det meste er det rimelige krav, hævder at der ingen tilstrækkelige menneskelige, fordi vi alle ønsker at leve, så naboerne ikke forstyrrer, og alt blev gjort til tiden. Men desværre, de opfører sig som om, bortset fra dem der ingen andre bor i mange situationer andre beboere i huset. I en sådan situation kan det endda nødt til at ringe til politiet, selv om visse betingelser, blot for at spørge, hvordan det skal opføre sig.

resultater

For at opsummere alt det ovenstående kan vi konkludere, at i de fleste tilfælde, med henblik på at etablere en komfortabel forhold mellem forskellige mennesker, lige nok til at konkludere sikker aftale skriftligt eller mundtligt. Ved at forstå hele ansvaret af begge parter dette er nok til at normalisere livet. Ellers er det nødvendigt at benytte sig af en domstol, der i betragtning af alle de elementer i sagen, vil træffe den rigtige beslutning, bindende for alle parter i konflikten.

Dette er en forholdsvis sjælden situation, hvis du ikke tager hensyn til processen med opløsning af ægteskabet, hvilket betyder, at nogle konflikter. Ikke desto mindre må det anses og forstås af at leve i samme bolig individer. Mange anbefaler, at selv i relationer i forvejen for at forberede og underskrive gensidigt fordelagtige aftaler, som vil blive præsenteret i alle funktionerne i hverdagen. Det kan synes mærkeligt eller ligefrem uacceptabelt, men i virkeligheden, selvom processen og ikke meget behagelig psykologisk, det løser en masse potentielle konflikter, før de starter, holde enhed i samfundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.