Af teknologiGadgets

Tablet Apple iPad mini: gennemgang

Fra begyndelsen, er oprettelsen af iPad mini tablet ikke planlagt, fordi Stiv Dzhobs var af den opfattelse, at en lille tablet - det er en stor smartphone, der ikke vil forårsage resonans med kunderne. Resten af den herskende enhed i Apple også delt denne tanke med hovedet. Alt ændrede sig, da de konkurrerende virksomheder er begyndt at producere bare sådanne "små". Og den 23. oktober, 2012, Apple præsenterede sit første budget tablet.

tekniske egenskaber

Hvorfor, i virkeligheden, Apple iPad mini tablet er et budget? Først af alt dette er opnået takket være det faktum, at denne lille mirakel var udstyret med en skærm diagonal på 7,9 inches med en opløsning på 1024 x 768 pixels. Ja, det er ikke Retina-skærm, men også et godt valg, hvis du ønsker at bruge den teknik kendt mærke det ikke får et alvorligt slag mod lommen. Processoren af denne indretning var de samme som på iPhone 4S og den nye iPad - dual-core Apple A5 med antallet af cykler op til 1000 MHz i 1 sekund. I denne tablet udviklere sætte 512 MB RAM, som, helt ærligt, er ikke nok for kravene i nutidens brugere.

kamera

De tablet Apple iPad mini ingeniører har bygget to kameraer, som fortjener at overvejes nøje: frontkameraet, kvaliteten af billeder, som er 1,2 MP og de vigtigste iSight-kamera med en opløsning på 5 MP. Takket være dette modul iPad mini giver en kvalitativ undersøgelse, både dag og nat. Face Time kamera (dvs. foran) bruges til videoopkald. Dette kamera kan genkende ansigter i billeder og optage videoklip med opløsninger på op til 720 p, mens de vigtigste kamera på tabletten kan optage video kvalitet 1080 s. iPad mini professionelle kamera, du vil ikke erstatte, men hvis du ikke ønsker at bruge penge igen, kan du være sikker på, at den vigtigste kamera på denne tablet vil være en god hjælp for de mest dristige fotoidey.

Trådløse kapaciteter

Tablet Apple iPad mini er udstyret med en klassisk sæt trådløse muligheder Bluetooth 4.0, Wi-Fi, og der er også modeller med LTE, der understøtter 3G, men denne mulighed er sandsynligvis ikke vil få udbredt popularitet, som i SNG-landene, udviklingen af den tredje generation af net kun i den indledende fase, men man ved jo aldrig?

Priser og modifikationer

Apple iPad mini tablet er modificeret med tre forskellige hukommelse størrelser: 16, 32 og 64 GB. Der er sådanne gadgets er betydeligt mindre end de sædvanlige iPad for os. Tablet Apple iPad mini 16gb har en start pris på $ 329. Denne mirakel af teknologi kan være en stor gave til dit barns fødselsdag. Tablet Apple iPad mini 32gb vil være $ 429, og det gadget med mest hukommelse vil koste dig $ 529. Hvis du ønsker at altid have ved hånden på internettet, du har brug for iPad mini med LTE-modul til som kommer til at betale en ekstra $ 100 til pladen med den hukommelse, du ønsker at købe.

funktionalitet

Hvis du er træt af at sidde rundt om soklen til opladeren, iPad mini er den bedste pasform for dig. Og det er ikke en tom frase, fordi tabletten kan betjene op til 10 timer, når du ser video og aktiv brug af internettet via Wi-Fi, samt op til 9 timer, mens du surfer på World Wide Web ved hjælp af 3G eller 4G.

Opsummering

Tablet Apple iPad mini - er en stor gadget for at udvikle fortrolighed med Apple. Det har det hele: kraftig processor, fremragende kamera og mængden af RAM, det er egnet til den uerfarne bruger, så du kan være sikker på, at tabletten vil passe nøjagtig den pris, du har givet ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.