Hjem og familieHelligdage

Sådan åbner vin uden proptrækker

Hvem af os har ikke oplevet en situation, hvor den festlige bordet eller i en malerisk beliggenhed på picnic, forstår vi, at en proptrækker er glemt hjemme eller ikke har på lager. Situationen er banalt, men ikke desto mindre, at spørgsmålet om "hvordan man åbner vin uden proptrækker," kræver et svar.

tre måder, du kan fremhæve, at tillade os at få det ønskede resultat:

- sættes i fordybningen;

- at skubbe proppen ud;

- vridning kork.

På dette stadium, jeg er sikker på mange vil hævde, men lad os ikke haste ting.

Dashing metode "halshugning" den flaske vin vi udelukker som ekstremt usikker og ineffektiv (i mangel på ordentlig dygtighed). Disse to indikatorer er nok til ikke at komme i betragtning. Den kendsgerning af hans tilstedeværelse, vi anerkender, men at sætte det på lige fod med de andre vil ikke.

Vi fortsætter med at løse opgaven og vende tilbage til det vigtigste tema. Som allerede nævnt, har vi tre måder. Så vidt deres variationer, her tingene tager en anden drejning. Den menneskelige hjerne, travlt løse gåden "hvordan man åbner vin uden proptrækker," er i stand til at vise en fantastisk geni. Sande mesterværker af menneskelig opfindsomhed vi forestiller os.

kork indrykning

indrykning metode bruges ofte repræsentativ for den kvindelige halvdel af menneskeheden, fordi det forekommer dem mest naturlige, enkel og sikker. Teknologien er simpel at primitivisme: det er nødvendigt at overvinde luftmodstanden, skubbe proppen i flasken. Nogle kan indgå forvirring kork, som vil være tvangsmæssigt flyde på væskeoverfladen, så det på denne måde er ikke egnet. Alle andre tilbyder et udvalg af forskellige teknikker:

  1. "Metoden kraft." Der er behov for en tommelfinger i diameter med en flaske hals og, selvfølgelig, dens ejer. Fingerspids prop fast presset indad. Uden nogle færdigheder er bedre ikke at bruge.
  2. "Prik en stift." Hæl passende tykkelse dent stik. Ikke meget hygiejnisk, men hvis du virkelig ønsker, du kan.
  3. "Den finansielle løsning på problemet." Princippet om operationen - det samme. På mønten prop er placeret, som ikke overstiger størrelsen af den indvendige diameter af halsen, en gaffel, en kuglepen eller enhver anden egnet genstand fjerne den hindring.
  4. "Bottle". Den mest sympatiske af alle fremlagt. Flaske optage lodret og drej 18 gange af sig selv, så det samme - til sig selv. I hvilken retning for at begynde at vende - det er ligegyldigt. Efter at proppen let presses indad.

Popping proppen

Bemærk venligst: ingen trækker, og skubbe det. Mange mænd har styr denne metode, og det anvendes med succes. Bunden af flasken med en lille indsats strejke på en lodret overflade. Den vigtigste ting at beregne den kraft. For mere sikkerhed og bedre effektivitet mellem flasken overflade og lægge en bog eller en anden tilstrækkelig tæt objekt. Den franske anvendes til disse formål, de mandlige sko. De vigtigste ting her - et slag mod bunden, som starter processen med kavitation.

De følgende to metoder kan løse spørgsmålet "hvordan man åbner vin uden proptrækker", men kan i væsentlig grad ødelægge sin smag. De kan anvendes, undtagen til forsøg.

Så kan du skubbe proppen, satte flasken i en gryde med vand. Sat i brand, og at vente, indtil temperaturstigningen ville skubbe proppen udad (sædvanligvis efter 5 minutter efter kogning). En anden, ikke mindre ekstraordinært er fremgangsmåden ekstrem køling med flydende nitrogen. Reserve temperatur klemme også et stykke kork.

Lette udstødning proces vil først fjerne det beskyttende plastikhætte.

kork vride

Gennemførelsen af denne mulighed er ganske enkel:

  1. Skruehætten skrues, og derefter åbne en flaske uden en proptrækker er ikke vanskeligt: tænger metal "substitut" med kork udtaget.
  2. En tynd kniv indføres i røret i en vinkel på 45 grader, hvorefter svag drejebevægelse prop vridning.

Som du kan se, der besvarer spørgsmålet "hvordan man åbner vin uden proptrækker" - mere end nok. Før du anvender nogen af de måder - se, kan du have i køkkenet skabet er en lommekniv. De er som regel udstyret med en bærbar spiralformet spiral til fjernelse af proppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.