Hjem og familieHelligdage

Hvad er det år at møde fårene (2015)? Sådan fejre År for Får?

Får i naturen meget genert. Men hun kan lide at vise sin usædvanlige påklædning. Hvordan kan behage hende og hvad de skal opfylde År for fårene, så hun var glad?

Selvfølgelig er det er tid til at vælge en jul outfit. På denne og vil tale i denne artikel

Funktioner tegn

Som anført i de gamle tekster til Østen, den ottende dyr, som kom til Buddha, var kunstnerisk får. Hun, som enhver Tjener Melpomene, var tilfreds med de frodige, lyse og smukke klæder. Derfor, når du vælger jul outfits kan du bære kostumer eller masker. Den overflod af strålende guld eller vævet stof, og dette tegn er glædeligt. Og, selvfølgelig, er nødvendige for at få tingene lavet af naturlige uld.

farvespektret

Først, lad os tale om farver. Så, hvad farve er "kjole" gederne? Vælg de samme farver for sig selv. Blandt dem er grå, hvid, beige, sølv toner. Og, selvfølgelig, sort. Din kjole kan være ornament eller ensformigt. Hvis du kan lide mønstre, så prøv at trimme dem meget store.

Hertil kommer, lad os ikke glemme, at næste år tegner til at alle os store følelser og lummer lidenskab. Temperaturen vil begynde at gå off-skala erfaringer af kærlighed! Som følge heraf kan og farver kostume være passende til det. Du kan hente outfit en fyrig rød farve eller vælge røn eller rubin nuancer. Fremragende slid vil se ud i en lilla eller violet rækkevidde, er tingene designet i malakit og smaragdgrønne. Du kan opnå endnu større effekt ved at kombinere disse farver med sort - i dette tilfælde, vil dit billede blive uforglemmelig!

mode

Det skal bemærkes, at fårene er ganske lunefuld og useriøst - støder hvis du ikke ønsker for noget, og gå, hvor de vil. At tale om, hvad der er nødvendigt for at opfylde de nye År for fårene, kan det bemærkes, at de stilarter af kjoler kan være så uforudsigelig. Acceptabelt at have nok useriøse udskæringer, plissering, uventede detaljer, tørklæder, bånd flagrende, meget kort længde.

En anden tendens - en åbenhjertig understregning iver og lidenskab (de er uløseligt forbundet med alle os i det næste år). Derfor langs modellen kan være provokerende, meget sexet. Lad denne aften selv åbne op og vise verden hans fantastiske sanselighed!

Pels og strik

Hvis du ikke ved, hvad de skal opfylde År for Får (ged), det vil sige, at dette ville være relevant, herunder, og strik. Selvfølgelig kun naturligt garn: hør, uld, bomuld, med nodulær effekt.

Binding kan gennembrudt med udtryksfulde tekstur, store huller frynser.

Kan det samme siges om den naturlige pels. Bare forestil dig hvor du vil se luksuriøst i en kappe eller tippet fra en kort-nap pels såsom breitschwanz eller kragetæer!

ornamentik

Dette punkt er mest egnet til kvinder. Ikke på grund af det faktum, at størstedelen af mandlige forfattere, men fordi kun få af dem har råd til at bære smykker og andre smykker. I overensstemmelse med sine planer for det næste år, de har brug for at vælge omhyggeligt:

  • drømmen om en ren og en stor kærlighed vil finde sin refleksion i den perle, ametyst og karneol;
  • Beryl bringe drømme om rigdom. Det er ideelt heliodor, smaragd eller akvamarin;
  • De, der er villige til at udnytte dette kan løfte sig selv jade, zirconia eller diamanter;
  • at klatre op ad stigen ovenfor vil hjælpe citrin eller hvid safir;
  • der sætter pris på den mest hjem komfort og sundhed, har ikke råd til at sætte på en kats øje, hvid agat og rav.

Så hvad er det år at møde fårene? 2015 forudsætter eksistensen af tilbehør med billedet af en ged, hvad enten hårnål eller broche. Generelt vælger dekorationer, så glem ikke om foranstaltningen. Overskydende lametta kun egnet juletræ, behøver du ikke at se lysere end det. Hvis du tvivler visdom et bestemt tilbehør, jo bedre for ham overhovedet at afslå. Faktisk vil se træ smykker (øreringe, armbånd, halskæder).

frisure

I ovenstående artikel kortvarigt talte vi om, hvad hilse År for fårene. 2015 foreslår også tilstedeværelsen af krøllet hår. S-form kan gives absolut nogen - af svær og høj stabling med krøllede lokker til frodige lidelse i små kucheryashek. Hvad der præcist i nytårs billede bør ikke være - det er direkte eller slicked hår.

makeup

På et nytårs make-up har du 2 muligheder. Først - dette er den mest naturlige: blød hud, kinder, bare rørt en rødme, bleg lip gloss. For det andet - det er en kunst makeup - en boheme udseende ged er også meget behageligt. I dette tilfælde, hvad ville du vælge for dig selv, er at have en grundlæggende sans for proportioner og smag.

tøj

Ikke så vigtigt i, hvad du er iført, endnu vigtigere, hvad nuancer vil afhente outfit. Det følger en start, tænker hvad hilse År for Får (ged). Scheme udvalg af tøj og jul kostumer til tegn på stjernetegn er præsenteret i artiklen nedenfor.

Vædderen

Hvad er det år at møde Får Aries? Varm nuancer af orange, rød og gul forstærke traditionelle sorte og beige-brun baggrund. Piger i det kommende år, er det ønskeligt at skifte tøj så ofte som muligt, at give forrang til de nyeste mode modeller.

Taurus

Lad os nu tale om, hvad og hvordan man kan imødekomme År for Får 2015 Taurus. De har råd til at fordybe sig i den blødhed og varme af gyldne-brune og grønlige nuancer, kombinere dem med en blød gul. Unge bør der lægges særlig vægt på de klassiske farver - sort og hvid. Piger har brug for at bære noget spektakulært, lyse. Men du behøver ikke bruge sump, eller gråtoner. Fejr festivalen til dette tegn i dyrekredsen er nødt til at have det sjovt med venner og nye bekendtskaber, for eksempel i en natklub eller en restaurant med et interessant program.

Tvillingerne

Tvillingerne kan don de varme, pastelfarver. Især får er at tænde grå eller lyseblå halv tone. Antallet af farver er ikke den vigtigste rolle, derfor ville være rart, hvis du kunne bringe dem op til 5. For eksempel kan det være forskellige indskrifter på formel påklædning.

Kræft

Også regne med pastelfarver. Lyse farver kan kun anvendes i særlige tilfælde. Denne vandmærke vil matche de blå og grønne farver og deres forskellige nuancer.

Leo

Dernæst lære at fejre År for Får 2015 Lions. I deres nytårs billede sikkert tilstedeværelsen af gule og orange toner. Mænd kan bære en skjorte, lyse bukser og en gul slips. Kvinder mine tøj er en række forskellige gyldne ornamenter. Lions har brug for at fejre nytår med din familie, det bedste hjem.

Jomfruen

Næste år vil markere udsmykning beskedenhed og stringens. Klassiske stil passer i grå eller sorte toner, høj krave, lette skjorter og bluser. Lad ikke nogen friheder: at være nok af en afstrømning to.

Vægten

Dette skilt gives frit som det nytårsaften, og i løbet af året. Og fra dette er en start ved at vælge hvad de skal opfylde året for de Får vægte. Du kan bo på retro-stil overkill i tøj og tilbehør. I dette tilfælde domineret af nuancer af sort og blå. Piger nødvendigvis tilstedeværelse tørklæder, perler og brocher.

skorpioner

Dette skilt skal være karakteristisk for de fatale nuancer i farverne på den britiske og stivhed i udvalg af tøj. Klassisk stil i røde og sorte farver.

bueskytter

De kan ikke engang tænke på, hvad hilse År for Får (2015). Eksotiske stil med rige og levende farver på stranden på Hawaii. Du har råd til at chokere folk omkring dig. Plus, pigerne lov til at bære en kjole med en dyb halsudskæring.

Stenbukken

Letvægts, stærk, dyre kjoler og dragter fra lys grå til farve stål. Prøv at holde din stilfulde garderobe, hvilket bidrager til dens klassiske tilbehør og ting.

Vandmanden

Kan forsømme de regler og stereotyper, planlægger hvad de skal opfylde År for fårene. 2015 kan starte, klædt i en blanding af uforenelige farver, men sørg for at himmelblå, hvide eller lysegrønne toner.

fisk

Hvad er det år for de Får velkommen folk i dette tegn? Piger kan skabe nogle mystisk måde, udsmykning det med mørk grøn eller lilla baggrund. Også egnet blodrød eller lilla farve. Understreg den lyriske stemning usynlige øje, bløde toner af forskellige farver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.