Af teknologiGPS

Navitel A730 - det bedste GPS-navigator til lastbiler

Mange bilister ofte spekulerer hvilken slags browser er bedst at vælge en lastbil. Ja, i alle de byer der er gader, hvor det er forbudt at flytte til denne type transport. For at spare tid og ikke skabe yderligere problemer selv, producenter tilbyder at være opmærksom på navigationsudstyr. Rækken af dette udstyr er i øjeblikket ganske stor. På hylderne er der både low-end modeller, og dyrere. Hvordan man ikke at fare vild i dette valg?

Vi foreslår at overveje GPS-navigator Navitel A730. Denne model er universel, det er perfekt til både biler og lastbiler. Og forbedret funktionalitet vil give interessant at tilbringe tid på vejen, sjov og komfortabel.

GPS-navigator Navitel A730: et overblik

I øjeblikket er de fleste bilister køber selv at hjælpe de forskellige gadgets, der letter kørsel. Der lægges særlig vægt på valget af devaysa avancerede funktioner. Navitel A730 - navigation for lastbiler og biler. Han er et uundværligt redskab for enhver chauffør på vejen. Denne enhed giver tid til at nå målet genveje, takket være det store udvalg af funktioner og tilstedeværelsen af to kameraer god opløsning erstatter to-vejs video-optager. Producenten har etableret kommunikationsmodul med indbygget high-speed teknologi, så virksomheden Navigator "Navitel" kan bruges til at surfe på internettet, hente spil og andre applikationer.

design

Som for udseende, vil registratoren passer perfekt i enhver bil design. Navigator til lastbiler har acceptable dimensioner: 18 cm høj, 10,8 - i bredden, er tykkelsen af indretningen ikke overstiger 1 cm.

Højdepunkter

Et træk ved Navigator er en behagelig pasform, selvom en anstændig størrelse, hvilket er meget vigtigt i lastbiler. Inkluderet med navigatøren går til forruden sugekop, så det kan monteres direkte på panelet. Hvis det er nødvendigt, kan den erstattes med fastgørelse til midterkonsollen. Således vil GPS-navigator til lastbiler ikke reducere omfanget af visning under kørsel. Også montere gør det muligt at justere vinklerne af hældning og rotation, og dette igen, gør det muligt at tilpasse visningen af de mest bedst, under hensyntagen til retningen af sollys.

teknisk udstyr

Blandt specifikationerne bemærkes installation i et operativsystem avancerede platform Android 4.4.2. Desuden vil en god 2-core processor fra MTK kinesisk firma lade enheden til at arbejde meget hurtigere. Et stort antal kort er indstillet til den interne hukommelse, med et volumen på 8 GB. Hertil kommer, at modellen Navitel A730 til ekstra hukommelse, når du installerer et flash-kort format Micro SD eller USB. Og det er meget vigtigt for dem, der bruger navigatøren til lastbiler. Billeder terræn i 3D-format giver føreren mulighed for hurtigt at navigere i terrænet.

Kommunikation med satellit enhed understøtter både mobiloperatører via netværket, så ved hjælp af en trådløs Wi-Fi-netværk. Du kan bruge navigator med trådløse hovedtelefoner til aktive forhandlinger. Batteriet har en kapacitet på 2800 mAh devaysu aktivere dette over en lang tid uden genopladning job støtte.

"Godstransport mode" virker fint. Udstyret har allerede kort over 12 lande. På grund af visse muligheder, navigatoren til lastbiler i stand til at finde veje til at omgå de forbudsskilte, i dette tilfælde vil tilbyde den korteste vej.

yderligere funktioner

At tage en beslutning om at købe, skal det bemærkes, at den brede empowerment aktiveret navigator Navitel A730 ikke kun for at opfylde deres direkte afgifter på om den måde, men også at tage hensyn til på samme tid der er vanskeligheder, når de rejser. Desuden, hvis vil forekomme overbelastning under kørsel, navigatøren vil automatisk genopbygge ruten.

En stor hjælper i vejen vil blive valgfri stemmemeddelelser handling, og kortet over afstanden til bestemmelsesstedet og ankomsttid vil gøre det muligt for føreren at mest præcist planlægge din rute. Baseret på feedback, denne funktion, som er udstyret med navigation til lastbiler, er meget vigtigt, som du kan på forhånd for at justere tidspunktet for levering til et vist punkt.

Ved kørsel Navitel A730 også styrer hastigheden af bilen. Viser sker på skærmen. Hvis føreren overskrider den tilladte tilstand på vejen segmentet, efterfulgt af en langvarig tone og stemme alarm. En sådan meddelelse kan udløses til andre trafikskilte.

Desuden er en navigator-funktion indstillet som informerer om yderligere installerede kameraer og vejbump. Visning af poster på kortet er i fuld overensstemmelse med virkeligheden. Denne indstilling er tilgængelig, når du tænder for "Bevægelsen 3D». De grundkort i byerne altid har de nødvendige oplysninger om placeringen af tankstationer, servicestationer, butikker, cateringvirksomheder og indkvartering, samt, hvis det er nødvendigt, og medicinske faciliteter.

Installeret tjeneste "SMS" fra firmaet "Navitel" gør det muligt at sende gratis beskeder hele tiden viser den nøjagtige placering, da pludselig en bil kommer i problemer på vejen. Service "Vejret" gør det muligt at modtage den mest præcise prognose, uden at bruge nogen penge. Blandt de ekstra funktioner kan ses som en video på internettet, og med flash-kort, lytte til musikfiler. Vigtigst er det, kan alle de nødvendige dokumenter for afregning af trafiksituationer med færdselspolitiet holdes på hånden.

indstillinger

Vil sikre bedst kørende avancerede indstillinger, som er udstyret med navigation til lastbiler. Anmeldelser af chauffører sige, at alle muligheder er på Navitel A730-enhed er meget enkel og praktisk i sin placering. Nu behøver du ikke hele tiden behøver at søge længe for noget. Høj kvalitet sensor giver nøjagtig indtaste oplysninger om ruten. I indstillingen af ruten er en funktion, der omfatter søge vejene.

Navigator Navitel A730 bliver en bekvem enhed for almindelige bilister, der elsker at rejse, og for dem, der arbejder i tjeneste levering, såvel som for truckere. Stort udvalg af funktioner vil ikke lade keder sig på vejen som fører og passagerer. Og det er meget vigtigt, især på lange afstande. Det skal bemærkes, at navigatoren er lavet af holdbart plast, derfor, i tilfælde af utilsigtet fald, at han ikke bryde ind i en anden del, men vil forblive uskadt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.