Af teknologiGPS

Hvad hvis browseren ikke se satellitter

Mange bilister står over for et problem, når navigatøren ikke se satellitter. Føre til en situation som denne kunne flere grunde - almanakken mislykkes, sammensætningen af bilglas, software fejl og brud på den modtagende antenne.

fiasko almanak

Oftest er navigatøren ikke se satellitterne på grund af en fejl i navigation almanak. Den omstændighed, at bestemmelsen af placeringen af apparatet kan ske på tre måder: varmt, varm og kold start.

Hvis enheden har været slukket for nylig, og tænd den igen, derefter brugt en varm start. Normalt søge efter satellitter brugt omkring femten sekunder. I dette tilfælde, oplysninger om almanak og satellitbaner gemt i enhedens hukommelse, som giver dig mulighed for at vende tilbage til arbejde for en kort periode. Desuden er navigatøren ikke forpligtet til at søge at opnå ephemeris.

Varmstart omskifterindretningen antager to til tre minutter. Almanak data indlæses fra hukommelsen navigation og opdateret efemeride.

Koldstart de længste - omkring ti minutter. Navigator har ingen oplysninger om deres position i rummet. Først enheden modtager almanak, og derefter - efemeride der tillader mest præcist bestemme satellittens bane. Navigator med trafikpropper har stadig at oprette forbindelse til internettet (det tager ca. et minut).

Det er bemærkelsesværdigt, at dataene på almanakken ikke mistede deres relevans i flere måneder. Ephemeris "live" meget mindre - to til tre timer. Når de ovenfor anførte frister udløber, skal opdateres oplysningerne. Enheden er indlæst i en koldstart-mode, og fungerer ganske godt. Men der er tilfælde, hvor almanakken får slukket, navigatoren ikke se satellitterne op til et par timer. I denne situation, er du nødt til at sætte enheden i den åbne og lade den stå i denne position. Efter nogen tid vender han tilbage til normal drift.

Sammensætning bilglas

Af den måde, er navigatøren ikke se satellitterne på biler, som bruger athermal glas. Det har en særlig struktur, der skærmer signalerne. Løsningen er at installere enheden tæt det særlige område for passage af signaler lokaliseret ved athermal glas.

Mislykket software

I nogle tilfælde betyder browseren ikke se satellitterne på grund af en softwarefejl. For at løse problemet, er det nødvendigt at blinke enheden. Branded bil navigatører - "Garmin", "Navitel" osv -. Kan blive opdateret på den officielle hjemmeside for producenten. software er sværere at finde, men stadig realistisk for kinesiske enheder. Husk, at du har brug for at flashe kun enheden med et fuldt opladet batteri!

Hvis du ikke er så kompetent i erstatning, så tag din enhed til en tjeneste, hvor eksperter vil foretage omprogrammering for et mindre gebyr.

Skader på den modtagende antenne

Dette er den mest alvorlige årsag til fejl på grund af satellitterne. ekstern og lodde - Af den måde, to typer antenner, der anvendes i Navigator. Udskiftning af antennen loddet dyrere end ekstern, men sådanne indretninger er brudt af en ordre mindre. En udskiftning er kun mulig i servicecentret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.