Hjem og familieHelligdage

Tillykke til karneval

Pandekage eller Cheesefare uge - en ferie, der er kommet til os fra tidernes morgen, da vores forfædre var stadig hedninge, og save vinter, forår møde. Den ortodokse kirke har vedtaget det, og nu er vi fejrer denne ferie på tærsklen til fasten. Hele ugen vi gå til at besøge, gå og have det sjovt, at acceptere tillykke fra karneval og lykønske andre. En obligatorisk attribut af ferien bordet er pandekager. De serveres med creme fraiche, smør, honning, kaviar. Det bør kun være at opgive kød, og alt andet kan du spise så meget som du ønsker.

Under fastelavn organisere masse festligheder, hvor folk vittighed, bly danse, synge sange, og på den centrale plads i byen eller landsby sæt et portræt af vinteren. Denne tradition vi har arvet fra vores forfædre-hedninge. Det menes, at de, der ikke har det sjovt under Pancake Week, vil være trist for et år. Så lad os have det sjovt, og give tillykke til Carnival til vores venner, familie og bare fremmede!

Under festlighederne kan du ride en rutsjebane, besøge messer og kabiner, spille spil. Pandekage kold og kølig, så sjovt at være mobil. Afspil tag (vores forfædre elskede at gøre det). Af den måde, er vi heller ikke bare spillede det, bare kaldte det "gemmeleg" eller "catch-up". Du kan klæde sig i de mest latterlige kostumer (Baba Yaga, Snemand, djævelen). Læs digte, hvor hilsener Karneval - humoristiske og sjove. For eksempel:

Med Carnival tillykke

Og pandekager du tilbyder.

Kom til at besøge os

Og bære hundrede gram!

eller:

Vi ønsker for ugen

Til alle jer spiser pandekager

Og griner, have det sjovt,

Det vigtigste er ikke at drikke sig fuld.

Kan selv komme op med hilsen og Fastelavn, eller finde dem på internettet, så prøv at holde sig til de grundlæggende regler: mere humor og ingen obskønt eller angreb.

På onsdag skal pandekage uge i praksis være sikker på at besøge kones mor. Deraf udtrykket "til sin mor på pandekager." Mor-in-law tager deres elskede søn-i rygende varm, og han giver en gave. At vælge en gave mor-i, afhænger af dit forhold til hende, men selv om de er langt fra ideel, i denne dag forsøger de at etablere. Tænk morsom hilsen og Fastelavn og din mor-in-law vil værdsætte dem. Vi kan tilbyde en sådan mulighed her:

Min kære mor-in-law, hvor pandekager her for mig?

Lad os sidde ned, spise og tale om livet.

Jeg takker dig for min kone - en datter din

Og jeg vil gerne fortælle dig - du til mig, som en anden mor.

Være sund og glad

Og med mig altid sød.

Med Carnival tillykke, jeg ønsker en masse glæde

Og jeg vil have min datter var ligesom dig!

Vi er overbeviste om, at du vil lykkes i en meget bedre og sjovere.

Tillykke Karneval kan være den mest usædvanlige. Du kan sætte på pandekager kaviar tillykke, gør etiketter creme fraiche eller marmelade. Dette er en meget flot og cool, og din pandekage bordet vil fuldt ud overholde denne muntre ferie. Du kan tænke på en sjov hilsen og Fastelavn i form af nogle af de oprindelige nipsgenstande og kunsthåndværk. Find disse sjove små ting kan være i enhver gave butik. Og glem ikke at ledsage dine gaver sjove indskrifter. For eksempel:

For den elskede mor-jeg ville ikke have fortrudt og hest

Men så længe jeg giver en hestesko, så hun var ved godt helbred!

Alle hilsen og Fastelavn (humoristisk, vittig og morsom) for at hjælpe dig med at have det sjovt at fejre denne uge og gå til Tilgivelse søndag, bede om tilgivelse fra deres venner og kære.

På søndag, efter traditionen med hedenske brændte en dukke af vinteren, foråret kommer, og komme ind i den ortodokse fasten. Begivenhederne i den foregående uge, som regel forlade behagelige minder og faste vises som en regelmæssig begivenhed i livet for mennesker, der prædiker kristendom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.