Nyheder og SamfundBerømtheder

Er en amerikansk professionel wrestler Din Embrous: biografi, slagsmål og interessante fakta

Professionel wrestling - en form for sport legering festspil cirkus og tv-shows. En af personerne i denne alternative univers er en wrestler Din Embrous, en regelmæssig taler ved WWE arrangementer. Han debuterede i foreningen i 2012, og huskes for sine alliancer med andre brydere og team kampe med en uforudsigelig resultat.

Tidlig karriere

I december 1985 i Cincinnati, Ohio, blev født Jonathan Vægt Hood, senere kendt som Din Embrous. han først begyndte at optræde i brydning i 2004. Derefter blev det kendt under pseudonymet Dzhon Molli. Otte år Jonathan har optrådt ved forskellige uafhængige arenaer. Der er mange små regionale organisationer brydere og fremtid Din Embrous lit i mange af dem. I løbet af denne tid lykkedes det ham at blive en fem-tiden mester af de forskellige versioner af verden.

Herunder to gange Jonathan tog titlen sværvægtsmester Combat Zone Wrestling, sindssyge Pro Wrestling. Desuden kunne atleten vinde Heartland Wrestling Association, International Wrestling Association og andre prestigefyldte restlerskie site.

Men alle disse smukke og højt profilerede titler betød lidt, da de vigtigste monopol i verden af wrestling WWE var en stor og frygtelig Vince McMahon. Kun samarbejde med denne organisation kunne åbne en vej til hæder for enhver fighter.

Jonathan Hood bestræbelser blev kronet med succes i 2011, da han underskrev med WWE og blev sendt til forestillinger i Florida division, ændrer hans kælenavn til "Din Embrous." Forberedelse var ikke forgæves, og for året optrædener i FCW, han tilbragte et par smukke slagsmål, tjener en invitation til den vigtigste liste over WWE.

"The Shield" og Dean

Alder Embrousa Dean i 2012 giver håb om, at det vil holde en lys karriere i WWE. Showets Arrangørerne har påberåbt primært om udførelsen af en wrestler i team kampe. Wrestling begivenheder har meget til fælles med de virkelige kampe, iscenesatte kampe er vævet ind i historien tråd snoet dramatisk historie.

Historien om Dean Embrousa i en stor brydning begyndte med hans deltagelse i en gruppe kaldet "The Shield" i 2012. Sammen med Seth Rollins og Roman Sains han angreb Raybek, der sammen med John Siu forsøgte at tage WWE verden titel på CM Punk. Så sidste lykkedes det mig at forsvare sin titel, men i en verden af wrestling hold krigere udkom under titlen "The Shield".

Børnene hævdede, at deres formål er at beskytte rimeligheden af banden i ringen, men de er blevet set i den gentagne støtte for CM Punk. Alt dette har ført til, at kampen var organiseret, hvor "skjold" det modsatte hold s Hell Nej, det støttede Raybek. Fighters til universel retfærdighed sejrede og fortsatte med at spille rollen som dørmænd og bodyguards for CM Punk.

Fyren fra provinsen, strammet i læder rustning, en tidligere Dzhonatan Gud, var en succes med offentligheden og i 2013 var i stand til at tage sin første personlige titel i WWE. Kampen Dean Embrousa mod Kofi Kingston, hvori budgiveren har vundet USA og tog mesterskabet bælte. Men et år senere Sheymous favorit af publikum var i stand til at arrangere en demonstrativ bankende Dean og tog sin titel.

Solo karriere

I 2014 det forenede hold "Shield" brød op, og Din Embrous gik til fri svømning. Han har gjort en genstart af dit billede, ændre billedet, begyndte han at forlade ringen til den anden musik.

Siden da historien begynder et fejde, der er ejendommelige føljetoner konfrontationer wrestler Dina Embrouza med andre krigere. Det hele startede med en serie af kampe mod den tidligere allieret med Seth Rollins. Flere gange de har mødt hinanden, og når Seth besejrede modstander. Især farverige opnået i fællesskab slå Dina Embrouza og Seth Kane, når de to af dem påtrykt modstanderens hoved ind i de betonblokke.

I 2014 tog han en anden farverig spil "Helvede i en celle", som allerede er med bistand fra Bray Wyatt Rollins besejrede Dean igen. Så, i en farverig udstilling med borde, stiger og stole Hvid Bray har egenhændigt behandlet Buyan fra Cincinnati.

En serie af fejl blev afbrudt i 2015, når efter besejre Dolph Ziegler og Tyler Breeze Dean Ambrose blev en udfordrer til titlen Intercontinental mester.

Intercontinental mester

I november 2015 tog han en dramatisk duel nylig debutant WWE vs Kevin Owens. I løbet af kampen han sidst lod at han havde modtaget et slag i lysken, og Din Embrouz shlopotal diskvalifikation. Tag hævn for den urimelige nederlag tidligere Dzhonatan Gud formået at Survivor Series (2015), hvor han besejrede Owens i semifinalen kamp om mesterskabet.

Det afgørende slag fandt sted mellem dem i kampen stiger, borde og stole, hvor Din besejrede lærling opgørelse ulykkelige modstander og tog den kontinentale titel.

Furious Owen har ikke accepteret nederlag og blandede sig Dean slagsmål med andre krigere. På SuperSmack holdes nede begivenhed farverige tre-vejs match med Ambrose, Dolph Ziggler og Kevin Owens, hvor regerende mester forsvarede sin titel.

At vinde WWE

I sidste ende, Din Embrouz Owens indrømmede titlen, som blev efterfulgt af en række ikke-relaterede slagsmål, at han udført med varierende succes. Vendepunktet i hans karriere kom i 2016, da den bryder vandt en seks-show med trappen, så han fik en chance for at kæmpe med WWE Champion Seth Rollins og brugt det på samme aften. Efter at have tilbragt en vellykket forsvar mod Dolph Ziggler, så indrømmede han bælte Hey Jay Stiles. Efter dette, den næste serie af konflikt baddie Ambrose med en ny bitre rivaler. Der har været involveret en anden wrestler, Dzheyms Elsvort, der gik fra den ene side til den anden ved at indgå i konstante træfninger konkurrenter.

Alt dette endte med den endelige kamp om titlen som WWE Champion, som mødte Din Embrouz og AJ Styles, hvor Ellsworth pludselig forrådt hans allierede og hjalp Stiles forsvare titlen. Igen, Ellsworth "hjulpet" dekan for kampen om titlen som Intercontinental Champion af verden ved at støtte Mizu.

Personlige liv

Brydning - en slags symbiose af sport og underholdning, og mange berømte krigere ofte fjernet på store skærme. Din Embrous, hvis film er lavet af hans præstationer, er ingen undtagelse.

Indtil 2013, bryder mødtes med Helena Hivenli, og derefter i horisonten, en ny pige. Dean var den udvalgte kommentator René Pakket, med hvem han var venner i fire år, så giftede sig med hende i 2017.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.