SundhedPlastikkirurgi

Hvorfor har du brug plast hovedtøj?

Uregelmæssigheder af tungen frenulum, samt den øvre eller nedre læber kan føre til meget ubehagelige konsekvenser. Blandt de mest almindelige er dannelsen af sprækker mellem tilstødende øvre fortænder (diastema), eksponering af halsen af tanden og dens rod, malocclusion, taleforstyrrelser, lokal ødelæggelse af tandkød parodontitis og besvær fastsættelse af ortodontisk apparat.

Plastic tunge frenulum ofte udført hurtigt efter fødslen. Efter hyppig abnormitet fører ofte til problemer med at sutte handling. Plastic trense i dette tilfælde udføres af sin horisontale dissektion. Såret bliver rhombisk form med fuld frigørelse af det sprog, der gør det muligt at sy, ved hjælp af elasticiteten af det dissekerede væv under interventionen.

Plast frenulum af overlæben under normale dimensioner Forhal munden udføres ved udskæring (frenectomy) eller dissektion (frenotomiya). Det skal bemærkes, at ikke mindre effektiv er at flytte det sted, vedhæftet fil med hensyn til tøjlen af tandkødskanten.

Plast trense med utilstrækkelig længde

For at producere denne median snit gennem tøjlen. Således dannede to trekantformede klap, som indbyrdes efterfølgende flyttes, derefter fikseret med syntetiske garner eller tynd catgut. Under operationen ikke må glemme om placeringen af den sublinguale papiller, for at undgå skader.

Når unormal udvikling af den alveolære del af underkæben ofte tøjlen er knyttet direkte til selve buen. I dette tilfælde er det dissekeret ved hjælp af vinkel snit. Hvor toppunktet er rettet mod den alveolære del af den nedre kæbe. Klappen på undersiden af tungen overflade skrælles inden dens frigivelse. stramt sutureret sår dannet under kirurgiske procedurer.

Udskæring af bidsler (frenectomy) læber, eliminering af muskel- og ar strenge i munden vestibule

Kirurgiske procedurer i disse tilfælde er forskellige. Plastic hovedtøj ofte suturering slimhinden til periost på hele længden af gingival sulcus. Den resulterende sår sutureres langs hele længden.

Plast trense læbe fremstilles med henblik på udvidelse, adfærd counter trekantede flige. Hele processen af operationen er identisk med den udføres med tungen-slips.

Ledningsbårne manipulationer tage lidt tid, normalt omkring en halv time. Og det postoperative forløb periode efter operationen er ofte syv dage. Pålagt i proceduren masker opløses på egen hånd efter en kort tid. Efter plastikkirurgi nødt til at besøge en kvalificeret talepædagog, der vil give en række anbefalinger om motion at strække frenulum, dannelsen af tale og styrke musklerne i tungen. Det er muligt, at der i nogle tilfælde kræve en blid massage af ansigtet. På et eller andet tidspunkt i tilbagebetalingsperioden bør opgive den rå og hård mad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.