FinanserBanker

Gensidige fonde "Alfa-Bank": udbytte, dynamik analyse, anmeldelser

Gensidige fonde "Alfa-Bank" bliver mere og mere populære blandt den russiske befolkning. Den væsentligste årsag er, at øge rentabiliteten af indskud.

Hvad er en investeringsforening?

Term gensidige fonde - er en forkortelse af enheden investeringsfond, ejendomskompleks, som er baseret på tillid ledelse til en specialiseret virksomhed. Formålet med fonden er at øge værdien af ejendommen i fremtiden.

Fondens formue består af stifternes aktier. At skabe gensidige fonde, er de forpligtet til at overføre retten til at disponere over sin ejendom administrationsselskab.

specialiseret virksomhed

Det anses for at være en specialiseret virksomhed, der administrerer investeringsforeninger. Ledelsen skal opfylde investorernes interesser og ikke at gå ud over loven.

Ratio indskyder bestemt af mængden af gensidige fonde. I sig selv en aktie - en sikkerhed bekræfter ejerskabet af ejendommen. bestemmer også mængden af aktionær i fonden.

Gensidige fonde "Alfa-Bank"

I slutningen af sidste århundrede, har "Alfa Capital" bliver en del af "Alfa-Bank." Til dato har virksomheden mere end fire hundrede punkter af implementering, hvilket er en stor fordel af gruppen.

Nu har kunderne en bred vifte af investeringsforeninger. Alle af dem kan inddeles i tre hovedkategorier:

  • klassiske;
  • industri midler;
  • specialiserede fonde.

Likviditet, risiko og afkast af gensidige fonde, "Alfa-Bank", sammen med strukturen af investeringerne skelne dem fra hinanden. Klassiske investeringsforeninger anses for at være obligationer og aktier. Pålideligheden af beholdningen er bestemt af mængden af obligationer it. Det er nødvendigt at huske de vigtigste regel: når et stort antal aktier i porteføljen af investeringsforeninger giver fonde "Alfa-Bank" vil falde, men risikoen for at tabe penge er meget lille. Denne regel virker i omvendt: jo højere andelen af aktier i strukturen af enheden investeringsfonden, jo højere udbytte, og således øger risikoen for beholdningen.

Med hensyn til industrien af investeringsforeninger, de tilhører en bestemt sektor af økonomien. For eksempel, for at handle, ressourcer, infrastruktur og så videre. Så hvis en investor investerer sine penge i et af de midler, de indtægter vil blive opnået, hvis den tilsvarende sektor af økonomien vil fortsætte med at vokse.

Karakteristik af gensidige fonde. Klassiske investeringsforeninger

Fra navnet på investeringsforeninger kan forstås, at deres målgruppe er konservative investorer, der ikke er meget tilbøjelige til risikable operationer. Klassiske investeringsforeninger "Alfa-Bank" vil appellere til de investorer, der er villige til at investere penge i dem for at rydde finansielle instrumenter, hvilket er hvad der udgør et klassisk portefølje, der er, obligationer og aktier.

Gensidige Fondsforvaltere forsøger at balancere en portefølje, hvilket gør det så mene risikabelt. De klassiske gensidige fonde omfatter følgende investeringsforeninger:

  1. Den MICEX-indekset.
  2. Balance.
  3. Likvide aktier.
  4. Obligationer plus.
  5. Vækst bestande.
  6. Euroobligationer.
  7. Reserve.

Denne type af investeringsfonde er den mest almindelige. De er i næsten alle specialiseret virksomhed. Overvågning dynamikken i investeringsforeninger, "Alfa-Bank" eller et andet administrationsselskab gør os i stand til at forstå, hvordan levedygtig er en investering i en fond.

"Alfa-Bank" gensidig investeringsfond "Balance"

Denne PIF grundlæggende værktøjer er de aktier og obligationer af store russiske selskaber. Dette er den vigtigste årsag til fonden balance. Allerede i de første tre år af "Balance" er vokset i værdi med næsten 65%.

I de første seks måneder af eksistensen af den gensidige fond af sin værdi faldt med 0,3%. Men ved udgangen af det første år, er prisen på gensidig fond "Balance" steget med næsten 21%. Siden dannelsen af dets fondsværdien steget med 60%.

"Alfa-Bank" gensidig investeringsfonde "Vindere"

Denne fond gør det muligt for investor til at investere deres penge i aktier er ikke meget store og lidt kendte virksomheder. Således investorer køber børsmæglerselskaber, og samtidig holde en høj vækstudsigter.

Hertil kommer, PIF "Vindere" giver mulighed for at investere i selskaber fra hele verden. På grund af denne funktion opnås ved en høj grad af diversificering.

I den første måned siden starten af sin værdi af fonden er steget med 0,72%. Seks måneder senere, har PIF tilføjet 13% af sin værdi. Fra det øjeblik, hvor fonden blev oprettet, har sin værdi steget mere end 117%, hvilket er næsten to gange mere end værdien af enheden investeringsfond "Balance".

"Alfa-Bank" gensidig investeringsfonde "Obligationer Plus"

Meget høj pålidelighed har disse gældsinstrumenter ejet af staten. PIF "Alfa-Bank", "Obligationer Plus" gør det muligt for investor til at købe værdipapirer med lav risiko. De udstedere af sådanne værdipapirer staten handler.

Siden etableringen af værdien af de enhed investeringsforeninger "obligationer plus" steget med 220%. Dette er en af de bedste resultater blandt alle de investeringsforeninger, der tilbydes "Alfa-Bank". Større gevinster kun "euroobligationer" (næsten 300%) og "likvide aktier" (ca. 230%).

Andre klassiske gensidige midler fra "Alfa-Bank"

Analyse af den gensidige fond "Alfa-Bank" viser, at den største stigning i værdi tilhører de "likvide aktier" og "euroobligationer". Lidt bag og "Obligationer plus." PIF "Reserve" er vokset i værdi med 190%.

Den eneste klassiske fond, der er faldet i pris siden sin fremkomst er "MICEX". Han er faldet i pris med 12%, men i begyndelsen at vise gode resultater - i tre år, har sin værdi steget til det halve. Det vigtigste instrument for fonden er værdipapirer i indenlandske virksomheder.

Specialiserede investeringsforeninger

Denne kategori af midler er opdelt i tre klasser: "strategiske investeringer", "Alfa Capital" og "Gold". Fra navnet på den første fond, kan du forstå, at det indebærer en investor til at investere i en portefølje, der kan være diversificerede på løbetid og valuta. Sådanne porteføljer kan omfatte langsigtede og mellemlange værdipapirer. For de første seks måneder fonden tabt i værdi på næsten 5%, men nu er dens pris er 128% højere end den var på tidspunktet for dens dannelse.

Meget meget jeg faldt i pris PIF "guld". Efter tre år siden sin fremkomst prisen steg med 76% i fonden, men i øjeblikket prisstigningen er mindre end 1%.

"Alfa Capital" er en af de ældste fond blandt alle de gensidige fonde, der er tilgængelige på markedet. Dens funktion er intervallet natur. I øjeblikket, tilføjer han til en værdi af næsten 270%. Denne gensidige fond består af de mest likvide aktier, pålidelig obligationsmarkeder, samt værdipapirer med en høj udsigt til en betydelig vækst.

sektor fond

Denne gruppe består af fem fonde: "Teknologi", "Infrastruktur", "brand", "Handel" og "Resources". Den første på listen over midler gør det muligt for investor til at investere penge i aktier i virksomheder, der opererer i området for højteknologi. Den væsentligste forskel mellem de værdipapirer i sådanne selskaber er de høje vækstudsigter. Investering i denne fond kan være egnet til en lang periode. Siden starten af den gensidige fond dens omkostninger er steget med næsten 110%. Selv i det første år prisen har været støt faldende i fonden.

Gensidige fonde "Handel" og "ressourcer" er steget i pris med 65% hver. Den første fond giver mulighed for at foretage investeringer i selskaber, der hører til inden for handel, samt dele af den kemiske industri, maskinindustrien og fødevareindustrien. Investeringer i de "Resources" foreslå at investere i olie og gas sektoren, som er meget lovende i moderne tid.

Gensidige fonde "Mærker" og "infrastruktur" tabt i værdi på 31% og 12%. PIF "Mærker" gør det muligt at investere i den finansielle sektor. Portefølje diversificering - på tværs af lande og valutaer. "Infrastruktur" er at modtage stabile udbytter fra at investere i energisektoren. Men dens rentabilitet faldt betydeligt i de senere år.

gamer anmeldelser

Når du vælger en investeringsforening til investering investering komme til hjælp anmeldelser om investeringsforeninger, "Alfa-Bank." Selvfølgelig kan de være positive eller negative. Mange brugere på internettet for at udtrykke deres utilfredshed med, at investeringsforeninger ikke kan garantere en stabil indkomst.

klassiske "euroobligationer" PIF mest populære er henvist til os. Også mange er begyndt at investere i gensidige fonde industri, nemlig - i højteknologi. Det er ofte skrevet på en positiv måde, at investeringsforeninger er ved at udvide listen over objekter til investering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.