FormationVidenskab

Det hårdeste stof i universet

Osmium er i dag defineret som den tungeste stof på planeten. Bare en kubikcentimeter af stoffet vejer 22,6 gram. Den blev åbnet i 1804 af den britiske kemiker Smithson Tennant, ved at opløse guld i kongevand. Efter kemisk eksperiment forblev pellet. Dette skyldtes især osmium, det er uopløseligt i alkalier og syrer.

Den tungeste element på planeten

Det er en blålig-hvidt metallisk pulver. I naturen findes i form af syv isotoper, seks af dem er stabile og en ustabil. Massefylde lidt større end iridium, som har en densitet på 22,4 g per kubikcentimeter. Fra de materialer, opdaget til dato, den tungeste materiale i verden - det er osmium. Det tilhører gruppen af sjældne jordarters metaller såsom lanthan, yttrium, scandium og andre lanthanider.

Mere værd end guld og diamanter

Det producerede sine meget små, omkring 10 tusind kilo om året. Selv i den store kilde til osmium, Dzhezkazgan depositum indeholder omkring tre ti millioner aksjer. Markedsværdi af sjældne metaller i verden udgør omkring 200 tusind dollars per gram. Den maksimale renhed rengøring element under ca. halvfjerds procent. Selv de russiske laboratorier formået at få en renhed på 90,4 procent, men mængden af metal er ikke mere end et par milligram.

Tætheden af stof uden for planeten Jorden

Osmium er uden tvivl leder af de tungeste elementer i vores planet. Men hvis vi vende blikket ud i rummet, så vores opmærksomhed vil åbne mange stoffer tungere end vores "konge" af tunge grundstoffer.

Det faktum, at i universet er der flere andre betingelser end på Jorden. Grovheden af en række af rumgenstande er så stor, at materialet er utroligt komprimeret.

Hvis vi ser på atomets struktur, finder vi, at det interatomare afstand i verden, er noget der ligner det ser vi plads. Hvor planeter, stjerner og andre himmellegemer er i en tilstrækkelig stor afstand. Som for resten tager et tomrum. Det er denne struktur er atomer og stærk gravitation denne afstand tilstrækkelig stærkt reduceret. Indtil "indrykning" af den ene partikel til en anden.

Neutronstjerne - de superdense sky objekter

Ser man ud over vores Jord, kan vi opdage den mest vanskelige stof i rummet på neutronstjerner. Dette er en temmelig unik kosmiske indbyggere, en af de mulige typer af stjernernes udvikling. Diameteren af sådanne genstande er 10 til 200 km med en masse svarende til vores sol eller 2-3 gange større.

Dette ydre legeme består hovedsagelig af en neutron kerne, der består af en fluid neutroner. Selv om nogle antagelser af videnskabsfolk, det har at være i fast tilstand, er pålidelige oplysninger ikke eksisterer i dag. Men vi ved, at det er en neutronstjerne og nåede sit omfordeling kompression, derefter gå i supernovaer med enorme udladninger af energi, i størrelsesordenen 10 43 -10 45 joule.

Densiteten af en sådan stjerne er sammenlignelig, for eksempel med vægten af Mount Everest, som er tilføjet i en tændstikæske. Det er hundreder af milliarder af tons pr kubikmillimeter. For eksempel for at blive mere klart, hvor stor tæthed af stoffet, tager vi vores planet med sin vægt 5,9 × 1024 kg og "omdanne" en neutronstjerne.

Som et resultat, til Jordens massefylde er lig med, at tætheden af en neutronstjerne, det bør reduceres til størrelsen af en almindelig æble, 7-10 cm i diameter. Densitet unikke stjernernes objekter stiger med bevægelsen mod midten.

Lag og tæthed af stoffet

Det ydre lag af stjernen er repræsenteret i form af en magnetosfære. Direkte under stoffets tæthed allerede har nået ca. et ton pr centimeter terning. I betragtning af vores viden om Jorden, i det øjeblik, det er den tungeste indholdet af de fundne genstande. Men du behøver ikke drage forhastede konklusioner. Vi fortsætter vores undersøgelse af unikke stjerner. De kaldes også pulsarer, grundet den høje rotationshastighed omkring sin akse. Denne indikator på forskellige objekter, der spænder fra et par snese til flere hundrede gange i sekundet.

Vi skal gå videre i studiet af superdense himmellegemer. Derefter følger et lag, som har karakteristika for en metal, men mest sandsynligt er ens i struktur og adfærd. Krystallerne er meget mindre end hvad vi ser i krystalgitteret af terrestrisk stof. At konstruere linje af krystallerne i 1 centimeter, skal lægge ud en 10 milliarder elementer. Tætheden i dette lag i en million gange højere end i det ydre. Dette er ikke den sværeste spørgsmål om stjernen. Dette efterfølges af et lag rige neutroner, hvis massefylde er tusind gange større end den foregående.

Kernen i neutronstjernens og dens densitet

Nedenfor er kernen, er det her, at densiteten er maksimal - to gange højere end det overliggende lag. Substansen i himmellegeme af kernen består af alle kendte elementarpartikelfysikken. På dette punkt har vi nået slutningen af rejsen til kernen af stjernerne i jagten på den tungeste stof i kosmos.

Mission i jagten på den unikke tæthed af stof i universet synes at være afsluttet. Men pladsen er fuld af mysterier og uopdagede fænomener, stjerner, fakta og love.

Sorte huller i universet

Det skal bemærkes, at i dag er allerede åben. Denne sorte hul. Måske er disse mystiske objekter kan være kandidater til det faktum, at den tungeste stof i universet - dets komponenter. Bemærk venligst, at grovheden af sorte huller er så stærk, at lyset ikke kan undslippe det. Under antagelser af videnskabsfolk, et stof trækkes ind i området af rum-tid, er forseglet således at rummet er efterladt mellem elementarpartiklerne.

Desværre begivenheden horisonten (den såkaldte grænse, hvor lyset, og ethvert objekt under tyngdekraften, ikke kan undslippe det sorte hul) følge vores gæt og indirekte forudsætninger baseret på udledningen af partikler strømme.

Nogle forskere har foreslået, at blandede rum og tid for begivenheden horisonten. Det menes, at de kan være "pass" i et andet univers. Måske dette er sandt, selv om det er muligt, at disse grænser åbner en anden plads med helt nye love. Det område, hvor det tid til at ændre "sted" med rummet. Placering af fremtiden og fortiden bestemmes eneste valg følgende. Ligesom vores valg at gå til venstre eller højre.

Potentielt muligt, at i universet er der civilisationer, der har mestret rejsetid gennem det sorte hul. Måske i fremtiden mennesker med planeten Jorden vil åbne mysteriet om rejse gennem tiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.