FormationVidenskab

Befrugtning - hvad der foregår, og hvordan? Dobbelt befrugtning i blomstring

Befrugtning - er processen med at sammenlægge to celler, hvilket resulterer i dannelsen af nye celler, hvilket giver anledning til en anden organisme af de samme eller -arter. Hvad er en dobbelt befrugtning i blomstring plante, og hvordan det sker, læse denne artikel.

Essensen af befrugtning

Det kommer som et resultat af fusion af to celler, kvindelige og mandlige, og fremkomsten af en diploid zygote. I hvert par af kromosomer er til stede én paternelt og en maternel celle. Essensen af processen med befrugtning er at genoprette den diploide sæt kromosomer og kombinere genetiske materiale forældre. Deres afkom vil være mere levedygtig som kombinerer de mest nyttige kvaliteter fra sin far og mor.

Befrugtning - hvad er det?

Denne proces med at spørge udviklingen af æg i en fusion af kerner. Befrugtning - hvad er det? Dette er en irreversibel proces, der forekommer som et resultat af fusion af mælke af forskelligt køn og kombinere deres kerner. Det befrugtede æg udsættes ikke for denne procedure en anden gang.

Men der er planter, der formerer en ny generation kun af kvindelige gamet uden befrugtning. Denne reproduktion kaldes jomfru. Det er bemærkelsesværdigt, at disse to måder at reproduktion i én type anlæg kan sammenflettes.

Dobbelt befrugtning af blomstrende planter

Sex celler af begge begyndte at blive kaldt kønsceller. Og kvinder er ægget, og den mandlige - sperm, der planter frø fast, mens sporen - mobil. Befrugtning - hvad er det? Det er fremkomsten af en særlig celle - zygoten indeholdende arvelig træk sperm og æg.

Blomstrende planter har komplekse befrugtning, som kaldes en dobbelt, fordi der ud over ægget er befrugtet af en anden særlig celle. Dannelse af sædceller foregår i støvpartiklerne af pollen, og deres modning udføres i støvdragerne, eller snarere i deres støvknapper. Pletdannelse ovula æg er placeret i æggestokken støder. Når ægget er befrugtet sæd, ovule fra starten at udvikle frø.

Til befrugtning i blomstring har fundet sted, skal du først bestøve planten, der er, på den stigmatisering bør få et støvkorn pollen. Når den stigmatisering, de begynder at vokse inde i æggestokkene, hvilket resulterer i en pollen rør. Samtidigt støvpartikel dannet af to sædceller. De behøver ikke stå stille og begynder at bevæge sig mod pollen rør, som trænger ind i ovule. Her, ved at dividere en celleforlængelse og dannelsen af embryo sac.

Det er nødvendigt for placeringen af ægget i den, og selv en enkelt celle, der fokuserer et dobbelt sæt af genetisk information. Derefter pollen rør spiring forekommer i embryopose og fusion af sperma og æg, hvilket resulterer i dannelsen zygote, og den anden - med en bestemt celle. udvikling af embryo fra zygote forekommer. Den anden fusion danner næringsværdi væv, endosperm eller nødvendige for ernæring af embryoet i vækstperioden.

Hvad du har brug for eksistensen af hver type anlæg?

  • Først skal du nødt til at gendanne den diploide sæt kromosomer, og inden for det - deres parring.
  • Tilvejebringe materiale kontinuitet mellem generationerne, efter en succession.
  • Kombiner at danne en enkelt art eller arvelige egenskaber fra begge forældre.

Alt dette sker på det genetiske niveau. For at realiserede befrugtning, skal modning af mødrene og fædrene kønsceller forekomme samtidig.

Befrugtning i dækfrøede

Denne proces er beskrevet for første gang en tysk videnskabsmand Strasburger i anden halvdel af det nittende århundrede. Sker befrugtning dækfrøede sammenlægning af to mælke kerner anderledes: med den mandlige og kvindelige princip. Deres cytoplasma er ikke involveret i befrugtning. Faktisk sker befrugtning, når sædcellen sikringer med ægget kernen.

Fødestedet af sæd er pollenkorn eller pollen rør. Kornet begynder at vokse efter faldet på stigmatisering. Tidspunkt for starten af denne proces, hver plante er anderledes, da tidspunktet for befrugtning. For eksempel roer pollenkorn spire efter to timer, og majs - med det samme. Det første tegn på spiring - sin stigning i volumen. Normalt en pollen korn danner et rør. Men nogle planter er ikke omfattet af denne regel og danne flere håndsæt, hvoraf kun den ene når sin udvikling.

Pollen rør med sperm på hendes ambulant vokser og til sidst bryder. Alle dens indhold er inden for embryopose. En af infiltratorer her sædceller føres ind i ægget, og smelter sammen med sin haploide kerne. Befrugtning - hvad er det? Denne sammensmeltning af to kerner i sperm og æg. Det befrugtede æg begynder at dele sig, opnås to nye celler. De er inddelt i fire, og så videre. Således er der er en multiple division, hvor planten embryo udvikler sig.

Dækfrøede planter efter befrugtningen har evnen til at udvikle en yderligere legeme, som kaldes endospermen. Dette er ingen anden end den ernæringsmæssige embryo onsdag. Ved konfluens anden sperm og diploide kerne dannes et bestemt sæt af kromosomer, hvoraf to - maternal oprindelse og en - far. Således, de dobbelte befrugtning planteorganismer er, når en sædcelle sikringer med ægget, og det andet - med de centrale celler, der ligger i midten.

Særlige kendetegn af dækfrøede

  • Meget tilpasning til dyrkning i forskellige forhold.
  • Dobbelt befrugtning, som gør det muligt at have en forsyning af stoffer, der er nødvendige for den normale spiring af frø.
  • Tilstedeværelsen af triploide endosperm.
  • Uddannelse frøanlæg inde i æggestokkene, hvor frugtbladsklapper vægge for at beskytte dem mod skader.
  • Føtal udvikling dækfrøede fra æggestokkene.
  • Finde frø inde i frugten, er væggene i hvilke beskyttet af det.
  • Tilstedeværelsen af blomster gør det muligt at bestøve planterne til insekter.

Takket være disse funktioner dækfrøede indtager en dominerende stilling i verden.

Funktion befrugtning af dækfrøede

Det fremgår af det faktum, at disse planter har en dobbelt befrugtning. En unik funktion er repræsenteret ved et fænomen kaldet Xenu. Dens betydning ligger i det faktum, at pollen direkte påvirker egenskaber og karakteristika for endospermen. For eksempel tager kornet.

Det er en gul og hvide frø. Deres farve afhænger af farven på endospermen. Efter bestøvning af de kvindelige blomster med pollen Belozernaya majssorter zheltozernogo hendes maleri vil stadig være gul, mens endospermen udvikling sker på en plante med hvide bønner.

Hvad er den rolle blomstrende planter?

Disse anlæg står for 13 000 fødsler og 250 000 arter. De er meget udbredt over hele verden. Blomstrende planter - disse er de vigtigste komponenter i biosfæren, producere organiske stoffer, der binder kuldioxid og udsender ilt. Græssende fødekæden begynder med dem. Mange arter af blomstrende planter en person bruger til mad. Af disse, bygge boliger og for at gøre forskellige husstand materialer.

Kan ikke undvære dem, og medicin. Visse typer af dækfrøede er dominerende i verden, de spiller en afgørende rolle i dannelsen og etablering af plantedækket hovedparten af jorden fytomassen. I sidste ende er det disse planter er bestemt af muligheden for eksistensen af menneske på jorden som en slags biologisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.