TravelingRetninger

Hvor skal vi hen i Ufa? Hvor skal vi hen i Ufa med et barn?

Rejser til byer i Rusland, skal du sørge for at besøge Ufa. Her kan du se historiske monumenter ved siden af moderne bygninger, samt mange flere interessante steder.

Hvor skal vi hen i Ufa? Nu ser på listen over steder. I byens centrum vil glæde turister Gostiny Dvor beliggende på gaden Verhnetorgovoy. Han vil imponere gæsterne med sin storhed og skala.

"Lala Tulpan" og et monument over Salavat Yulaev

Kendetegnet for en moderne moské til Ufa byggede "Lala Tulpan", opført i 1998. tårne toppe kan ses fra næsten alle steder i byen.

Hvor skal vi hen i Ufa på deres bryllupsdag, de ved alt lokal. Traditionelt på denne dag om blomster ved monumentet til Salavat Yulaev, rejst 17 November 1967.

Venskab monument

Symbolet af forbindelsen til den lander i Bashkortostan af den russiske stat er et monument af Venskab, opført i 1965 på dæmningen af White River. Nu det er placeret på Pervomayskaya Square. Tidligere var der en Kreml Ufa, og derefter - kirken treenigheden. Bygninger blev ødelagt af brand. Venskabsmonument blev bygget i flere etaper. Først i 1957 (400-året for tiltrædelsen) lagde pladen, hvorpå indskriften var hugget. Efter 8 år, der var andre elementer.

Merchant hus

Arkitektonisk monument af Art Nouveau er en købmandsgård Chernikov og Dempsey, som ligger i hjertet af Ufa. Bygget i 1907, er det placeret uden kontor, og velhavende købmænd, der besøgte byen. Senere blev bygningen brugt som hovedkvarter for de hvide Uralbjergene. I Sovjettiden, husede landbrugsministeriet, den militære hvervning kontor og andre afdelinger.

Hvor skal vi hen i Ufa elskere af kulturel arv i regionen? På gaden Rasuleva 4 er opkaldt efter Aksakov Memorial House, som er en afdeling af Nationalmuseet. Bygningen er enestående, fordi det er bygget af lærketræ i det 18. århundrede.

Nationalmuseet

Og, selvfølgelig, vil være af interesse at kendere selv Nationalmuseet for Republikken Bashkortostan, som er placeret på gaden sovjetiske, 14. Det blev grundlagt i 1864. Udstillingerne fortæller om livet for mennesker på forskellige tidspunkter, vil fortælle om de særlige forhold i mennesker, natur og kultur. Hvis det ønskes, kan du besøge biografen og lytte til en forelæsning. Der vil også være interessant at børn.

Stil et spørgsmål om, hvor de skal gå i aften? Ufa byder på mange muligheder. For elskere af kunst vil åbne sine døre for Bashkir State Academic Drama Theater opkaldt efter Gafur og Opera og ballet. Sidste er karakteristisk ved, at hans professionelle karriere startede her Rudolf Nureyev. Tværtimod i Memorial, er et monument Fedoru Shalyapinu.

Ud over teatre og museer, der er mange interessante steder at gå til Ufa. For eksempel, hockey statistik Arena. Det vært for en række sportsturneringer. Hvor kan jeg gå i Ufa troende? Sognebørn kan besøge katedralen Sergiya Radonezhskogo.

"Intellektus"

Turister rejser med din familie, er interessante steder, hvor man kan gå med barnet. Ufa tilbyder at besøge Museum of underholdende videnskab "Intellektus". I sine haller kan du lære fysik fra den praktiske side. Her vil børnene vise Tesla lyn, lydbølgen egenskaber pendulet og andre spændende arrangementer. Efter at have besøgt museet fysik lektioner vil være en af de mest elskede.

En planetarium og museer

Det foreslås også opmærksom på unge rejsende Planetarium, hvor man kan stifte bekendtskab med den kosmiske vidder. Museet for Arkæologi og Etnografi af børnene bliver interessant at se udstillinger af gamle guld og smykker fundet i gravhøjene. Du kan også stifte bekendtskab med situationen for jurte og lære, hvordan stammerne levede. Guys imponere udstoppet mammut i fuld størrelse og en reel meteorit. Unge Naturforskere tiltrække Museum of Geology. Af disse vilde dyr vil være i stand til at se levende. Det er værd at besøge Forest Museum - zoo ligger lige på dens område.

Dukketeater, vandland og underholdningsmuligheder

Hvor skal vi hen i Ufa unge publikum? I Theatre of dukker børnene kan nyde at se forestillinger om historien om folkeeventyr. Præsentation lød som russisk, og i Basjkirsk. Også et besøg værd er Youth Theater Mustama Karim.

Blandt attraktionerne er der et vandland i stil med Jurassic titlen "Planet", parken "Magic World" reb "Gamma". Desuden kan børn have det sjovt i morskab centre beliggende i forskellige dele af byen.

Nu hvor du ved, hvor du kan have det sjovt med dine venner og børnene i Ufa. Vi ønsker dig et behageligt ophold!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.