Hjem og familieTilbehør

Hvad er strømper med vedhæng? Hvordan til at bære dem korrekt?

Strømper med vedhæng, foto, som du kan se i den følgende artikel, det er måske den mest sexede del af en kvindes garderobe, bortset fra undertøj. De har en rig historie som lang tid de har været en integreret del af en velopdragen unge damer tøj. Siden midten af sidste århundrede strømper mistet deres tidligere popularitet, men nu igen blevet meget populær. Men moderne kvinde, vælge dem, spekulerer på, om hun gør rigtigt. Hvis du vil vide, hvordan man undgår fejl, når de køber en strømpe og slå denne sexet element i toiletter komfortable, og vi vil tale i artiklen.

Hvad er strømper med vedhæng? Hvordan til at bære, og at vælge dem?

Den mest komfortable for damer udførelsesform er strømper med ophængsbeslagene (dvs. med et bælte, til hvilket produkterne fastsat ved særlige clips).

  • Når du vælger et kursus, skal du tage hensyn til dens størrelse: bæltet skal sidde stramt i taljen og hofter, men ikke overspændes dem, efterlader røde mærker på kroppen og skaber en såkaldt larve effekt.
  • Vær opmærksom på længden af suspensionen. De bør ikke strammes i en hvilken som helst position af kroppen. For at gøre dette, skal du sørge for at prøve på båndet, når de køber.
  • Anskaf de bedste tidspunkter er komplet med sengetøj. Hvis du køber det separat, vælge en indstilling, der er bedst egnet i farve og tekstur.
  • Naturligvis skal de strømper overholde den specificerede tone. De kan være lidt lysere tøj. Med en let dressing mix godt beige, krop eller gennemsigtige strømper.
  • Vær opmærksom på nøjagtigheden af størrelsen på din strømpe, ellers vil de blive enten for stramt, der forårsager pilene, eller omvendt, at hænge på benet grimme folder.

Strømper med vedhæng: hvordan til at bære elementerne i et gitter uden at se vulgær

Strømper i et gitter har længe været kvinder, der tilhører en særlig skimmel. Nu er valget af masken selv vil tillade selv damen med de strenge principper i livet at se helt respektabel. Dette vil hjælpe fint mønster, der kun kan ses på tæt hold.

Og husk, at de transparente strømper lov til at bære nogen sko, selv den, hvor sokken åben. Og strømper i et gitter kun kræver lukkede sko.

Strømper med vedhæng: hvordan til at bære dem med en kjole og en nederdel

Hvis du kommer til at gå i en tætsiddende kjole eller nederdel, slid strømpebukser, fordi bæltet og suspensionen kan være mærkbar under tøjet sådan og sådan er uacceptabelt.

Glem ikke om længden af kjolen, iført strømper med vedhæng. Hvordan til at bære dem med korte nederdele dig, selvfølgelig, repræsenterer en mini, ikke skjule deres længde, at du er iført strømper, det er vulgært! Vær sikker på at sidde ned før de går til at sikre, at den øverste kant af intime produkter ikke kigger ud fra under sømmen.

Strømper med sorte vedhæng

Sorte strømper bør gives særlig opmærksomhed. Det er en alsidig farve, fint udseende og garvet, og bleg hud. Men hvis dine strømper dyb sort, derefter udfylde benet, de vil gøre det endnu bedre, og bliver til en tynd pind. Det er altid bedre at vælge gennemsigtig sort. Desuden er det kun et tyndt strømper (20 DEN) er egnede til høj hæl. Husk, at de kun er relevante for de mørke farver tøj. De kan ikke bære lyse sko. Men bælte og sorte strømper godt med røde linned.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.