SundhedSygdomme og betingelser

Ble udslæt: hos nyfødte og voksne

Den nyfødte livet så mange nuancer, at nye forældre ikke altid har tid til at give alt dette, og der er små problemer. Særlig omhu og tilsyn kræver sarte hud af barnet, som efter fødslen er meget følsom med hensyn til nogen form for negative faktorer. Men disse faktorer kan virke både indenfor og udenfor. Så de fleste har ofte ble udslæt hos spædbørn.

For eksempel lod sig ammende mor bryde kost, og inden for to uger kunne påvirke konsekvenserne af sin svaghed i barnets hud. Selvfølgelig, er konsekvenserne ikke blot på huden, men at det er en indikator, der nøjagtigt angiver et brud i kosten eller problemer af forskellig karakter.

Ble udslæt hos spædbørn - et fænomen kræver ofte øjeblikkelig og voksne reaktion. Dette problem er altid en grund til, og hvis der ikke er passende pleje, der er en konsekvens og en forværring af situationen og mere alvorlige hudproblemer. Hos små børn, ble udslæt vises på bøjninger og hudfolder, som er den større, jo mindre barnet. Overflødigt barn kan endnu ikke siges om det ubehag, der opstår fra ble udslæt, men disse følelser, naturligvis, ikke en behagelig.

Hvordan undgår ble udslæt hos spædbørn? Først og fremmest for temperaturkontrol er nødvendigt nøje at overvåge både indendørs og barnets krop. Rummet skal være en behagelig temperatur, er det nødvendigt med jævne mellemrum at ventilere, men undgå træk. Samtidig kan vi wrap op barnet, over dens "varme". For et barn er langt mere farlig overophedning end hypotermi. Desuden er de krævede daglige luft bade - skal nøgne nyfødte ligge i fri luft i et rum med en behagelig temperatur. Ble udslæt hos spædbørn ofte opstå på grund af den hyppige brug af bleer. Antag sommeren, og forældre stadig sætte på babybleer. I varmt vejr kan der opstå en situation , "drivhuseffekten".

Det er én ting - at forhindre ble udslæt hos spædbørn, en anden - at beskæftige sig med dem. Det hjælper i denne sag elementær hygiejne. Alle folderne på kroppen har brug for en god vask med Baby sæbe, tør - ikke gnide, og derefter behandle fløde, talkum eller baby olie (!). Grundlæggende bøjninger og folder skal smøres hver dag særlige cremer, for eksempel, eller bepantenom pantodermom. En sådan pleje barnet vil kræve et minimum af op til seks måneder senere, når barnet begynder at bevæge sig aktivt, vil situationen blive lettere, og fuldstændig ændret efter et år. Men dette betyder ikke, at overvåge kroppen og barnets hud kan stoppe ved alle - baby hygiejne er altafgørende for dens generelle sundhed!

Ble udslæt kan også forekomme i en mere voksen, og selv de ældre. En anden ting er, at en voksen vil bemærke dette problem med det samme, og vil begynde at fungere, i modsætning til barnet, som selv et spor ikke kunne. Men en voksen kan køre en ble udslæt, ikke at handle i tide. Det ultimative eksempel - gnidning mellem benene. Lignende problemer opstår fra huden gnider på noget: tøj, eller andet område af kroppen. Ofte lider dette problem folk fulde, især i varmt vejr. Output - samme talkum, bære bukser i stedet for et skørt eller slid shorts. De vigtigste ting - lige så hurtigt som den følelse af ubehag og tage skridt til at behandle de ramte områder, for at eliminere kontakt problemområder.

Ak, kan ble udslæt betydeligt forringe livet, og nogle gange de er af global karakter til en bestemt person. Og det handler ikke kun om den ble udslæt hos spædbørn. Voksen svag rødmen af huden kan udvikle sig til en reel tragedie og bringe en masse problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.