Mad og drikkevarerOpskrifter

"Gorloder med peberrod": pikant krydderier opskrift

Gorloder en skarp krydret krydderier, som føres til en bred vifte af kød- og fiskeretter. Der er mange metoder til dets fremstilling, som indebærer anvendelse af forskellige ingredienser. Vi foreslår at gøre gorloder med peberrod. Opskriften betragtes som en af de bedste og er meget populær. Notér sine medlemmer nyhed hjælpe yderligere produkter.

Gorloder: opskriften til vinteren (med rødbeder)

For at forberede krydderier af 2 kg peberrod, skal du bruge:

  • 2 kopper snit (ca. 400 ml) eddike 9%;
  • 2 kopper kogende vand (400 ml);
  • 60 gram salt og sukker.
  • sukkerroer store (2 stk.).

teknologi

Sådan koger gorloder med peberrod? Opskriften vi foreslår at overveje skridt

1. trin

Rødderne af peberrod Wash snavs adskilles fra bladene. Blød i vand for en dag (kold). Hvis du har meget frisk rod (kun gravet op), så er det ikke nødvendigt at suge. Efter dette, rødderne skrabet omhyggeligt skræl, fjerne toppe.

2. trin

Peberrod skåret i en kødhakkemaskine. Da dette produkt er ganske skarp og forårsager tårer, anbefales det at sætte på en plastikpose enhed, som du ønsker at fastsætte en elastik. Så du vil gemme dine øjne mod overdreven tåreflåd.

tredje trin

Efter slibning peberrod kommer turen sukkerroer. Det kan også være gennem en kødhakkemaskine.

Trin 4

Når alle grøntsagerne er klar, skal du koge marinaden. I nævnte vand gryde hæld sats, kog og sætte sukker og salt. Efter fjernelse fra varmen, hæld 2 kopper eddike. I de fremstillede brine Put ituskårne rødbeder og peberrod rod. Alle mix.

Trin 5

Næsten klar krydderier "Gorloder med peberrod." Opskriften indebærer bevare snacks i steriliserede glas. Eller kan nedbrydes krydderier i små beholdere og holde i køleskabet.

anbefalinger

Ved udarbejdelsen snacks "Gorloder med peberrod" opskrift kan ændre en smule. Brug i stedet eddike, citronsyre. Således marinade brygget med den samme mængde af salt og sukker, og syren put på 50 gram per 2 liter kogende vand. "Gorloder med peberrod" opbevares i lang tid. Dens smag af det er ikke tabt, men kun bliver mere akut og astringens. Serveres snacks til kød, fisk eller bare spise, spredes på brød. Bon appetit!

Gorloder: opskrift med tomater og peberrod

Gorloder traditionelt kogt med tomater. Den nemmeste opskrift er at bruge følgende ingredienser:

  • modne tomater i en mængde på 2,5 kg;
  • lederne af hvidløg - 3 stk;.
  • revet peberrod i en mængde på 0,5 facetteret glas (ca. 100 g);
  • en pod varm peber - efter smag (mindst 1 stk.);
  • salt.

Forberedelsen teknologi

Først vaske tomaterne og fjerne fra huden. Så knust dem i en kødhakkemaskine / blender. Med hot peppers fjernes og fint skåret stilken. Peberrod gnides på et rivejern med hvidløg. Alle ingredienserne blandes, tilsæt salt smag. Massen hældes i en lille krukke og opbevar det i et mørkt sted. Krydderier skarpe sving. Ved anvendelsen det hældes i en lille udløb, og tjente til tabellen med kød delikatesser. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.