Kunst og underholdningMusik

"Stigmata" - en russisk band metalcore retninger

Moderne musik præsenterede alle mulige kunstnere og kollektiver. En særlig plads er besat af de forskellige retninger, hvis eksistens ofte beundrere af denne kunstform simpelthen ikke ved. Et eksempel er "Stigmata" - et relativt nyt band på musikscenen. Grundlagt i 2000, er det stadig populært at denne dag. Denne artikel vil forsøge at komme til at kende hende bedre.

Hvad er "Stigmata"?

Dette er ikke en religiøs fænomen. Ifølge en af bandets medlemmer Denis, blev navnet valgt ud fra deres betingelser læsbarheden, velklang og nem memorability. Skulle enig, det er vigtigt. Rock band, der udkom i St. Petersborg, sluttede stilarter alternativ metal og Metalcore - retninger, genkendelige i snævre kredse.

At blive søge sig selv

I fem år, personalet beskæftiger sig med studiet af den bedst egnede stil. Samtidig er gruppen, som omfatter solister Denis Kichenko og Tarasa Umanskogo, udført koncerter i den nordlige hovedstad, sammen med andre, der allerede har opnået succes med de målgrupper - "Genom" og amatory. Musik label "Trap Records", der beskæftiger sig med utraditionelle retninger, tilbød holdet til at indspille deres debutalbum. Så "transportbånd af drømme" udkom i 2004. Bandet gik på den første tur, og vandt også muligheden for en fælles indsats med holdet på NAIVE tange festival. I denne periode er der de første fans, fanklubber og interviews. Journalister stille spørgsmålet om, hvad der udgør en "Stigmata". Dette er, som vi er sikret solister, alternative metal, det underliggende instrument, som de tilføjer et drev og akustik.

De vigtigste ting - ikke stopper

Denne regel fyre holde i sit fremtidige arbejde. De er helt absorberet i musikken, nye sange, øve, optage ...

Siden juli 2005 har bandet optaget af den anden plade, der modtages senere navnet "A Lot Like Love", og seks måneder senere kommer koncerten DVD "Pieces of Life", som omfatter, ud over sange, backstage-optagelser, video, personlige arkiver, interviews. I samme år, trommeslager Nikita giver vej til Philip, der gik fra "Perimeter". Den nye line-up hold fortsætter med at arbejde.

nye funktioner

Bandet udgivet nogle singler, og deltager i den årlige præmie for alternativ musik og er endnu ikke blevet valgt uden for St. Petersborg. "Stigmata" sange er åbningen handle for andre bands, Rock Festival "Wings" tilbyder at spille på scenen med "Alice" og "Pleymo". I 2007, holdet er interesseret i Navigator Records, som tilbyder rekord og frigive deres tredje studiealbum, opkaldt efter bandet. Dette er sandsynligvis en af de bedste albums, hvilket bekræfter et stort antal kopier, en million downloads på internettet og de positive reaktioner fra lyttere og kritikere. "Stigmata" - en gruppe, der arrangerer en storstilet turné i nabolandene, at få fans, ikke kun i sit hjemland. I slutningen af turen i St. Petersborg sidste koncert senere udsendt en separat udgivelse.

Det er min måde - endnu bedre, endnu bedre!

I 2009 optræder små ændringer i gruppen igen: på plads kommer nye guitarister. Holdet rekord er "My Way", efterfulgt af det store klip. Noterer sig de ændringer, journalister angribende hold med et enkelt spørgsmål: "Hvad er der nu blevet" Stigmata Dette er - en rig og dynamisk lyd og dybe tekster og interessante arrangementer "?". Koncernen står ikke stille, konstant at forbedre, forsøger sin hånd på noget nyt, som bestemt ikke kan gå ubemærket hen.

Frem til 2012, holdet turnerede, herunder Fjernøsten, Sibirien, Rusland, såvel som mange handlinger af Moskva klubber og festivaler, blandt hvilke den "næste verden", "Invasion", "Windows" .. Sangen "September" først får airplay på " Maksimal "radio.

Plots sange - på en sand historie

Indtil september 2012, "Stigmata" udgivet singler "Indtil niende etape" og "Kamikaze", og fjerner dem klip. Præsentation af pladen senere går "Baseret på en sand historie." Et år senere, holdet går på turné, dedikeret til 10-årsdagen for kreativ aktivitet. I koncert, solisterne tillader seerne til at vælge sammensætningen.

I øjeblikket gruppen ikke har udgivet flere albums. Men forsøgte hendes hånd i en akustisk udgave, der giver koncerter i de to russiske hovedstæder. Måske den næste post vil blive opretholdt i samme ånd. Det er fortsat at ønske held og lykke, fordi "Stigmata" - en gruppe, der anses for at være en værdig repræsentant for retning.

Metalcore: grundlæggere og efterfølgere

"Stigmata" absorberet det store genre af tilslutning af flere destinationer: hardcore punk, alternative og ekstrem metal. Musik, ikke egnet til alle! Men du kan være sikker på, at det har masser af fans. Denne genre - Metalcore - født i udlandet fra sådanne bands som "Earth Crisis", "Integritet" og "Sepultura". Det er kendetegnet ved langsomme, og undertiden langsomme riffs der lyder tilføjer grovhed og brutalitet. I koncert, kan det være ledsaget af moshem, som er en særlig dans med aggressive flytter til rytmen af udførelsen.

Hvad Russisk Metalcore band kan findes i dag? Introduktion de mest populære indenlandske musikgrupper: "Krise", "Mary King", "Arctic Blast", "Afterwind", "PepeL", "The War I Løn", "Tomorrow Rain", "Min Skyline holder dig", " Bound To Suffer "" ctrlBrain "" amatory "" Rashamba "og mange andre, der beviser, at relevansen af metalcore genren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.