SundhedSund kost

Lad os se, hvad frugt du kan spise amning mor

Korrekt ernæring, spise fødevarer en ung mor i hendes første måneder af livet barnet bør holdes under konstant opsyn. Korrekt valgt kost under amning vil spare dig for en masse problemer med kolik barns første måneder af livet, oppustethed, og afføring af din grudnichka. Samtidig, kvinder har brug for vitaminer og mineraler for at hjælpe det til at bevare deres helbred og for at sikre en god immunitet over for sit barn. Derfor er det vigtigt at beslutte, hvilke frugter kan spises ammende mor, fremhæve de grøntsager, der ikke forårsager flatulens.

Hvilke frugter kan spises ammende mor

Mange unge kvinder er meget alvorligt begrænse din kost, være omhyggelig barn allergiske reaktioner og løse det dilemma, hvad frugt kan have en ammende mor, overholde følgende regler:

  • fraværet i kosten af citrus og eksotiske frugter, importeret dem i udlandet;
  • afkald på at spise frugt (og grøntsager) i rød, giver præference være grønne eller gule frugter.

Sådan vælger du den rigtige kost

Disse indstillinger er ikke helt rigtigt, og vi vil gerne bringe de grundlæggende regler i kraft af kvinder i de første par måneder af amning:

  • Først og fremmest skal du oprette en fødevare dagbog, hvor du optager og analysere alle, der spises, og hvordan det reagerede på din baby.
  • Prøv at spise, hvad du ønsker i øjeblikket, ikke at overholde de strenge regler om, hvad frugt kan have en ammende mor. Men på samme tid, begrænse antallet og indtaste et nyt produkt til din kost om morgenen til om aftenen barnets krop reagerer allerede passeret (hvis det er), og natten du kan sove roligt.
  • Prøv at undgå produkter, der har allergi, du har (selvfølgelig), eller din ægtefælle.
  • Din reaktion på produktet spist, vil sandsynligvis være en reaktion og din baby. For eksempel, hvis den svage udledning, er det sandsynligt, at deltagelsen af barnesædet. Det er værd at dette i tankerne.
  • Spørgsmålet om, hvad frugt kan spises ammende mor, svinder i baggrunden, hvis du køber produkterne i skyggefulde steder, forsømmer elementære regler for hygiejne og glemme hver gang for at vaske frugt og grøntsager, vil du spise. Vær meget opmærksom på ham, for at beskytte dit helbred og sundhed dit barn.

Utvivlsomt, jo flere vitaminer flyde ind i din krop med mad, jo mere dit barn modtager fra mælken, så prøv at lave din egen menu maksimalt forskelligartet.

Hvorfor modermælk kan forsvinde

Mange mennesker tror, at modermælk er en ung og uerfaren mor er tabt på grund af dårlig ernæring og mangel på samme i kosten af en tilstrækkelig mængde af vitaminer, sporstoffer og essentielle mineraler. Men det er ikke sandt. Der er 3 hovedårsager, som mælken tabt:

  • Hormonel fiasko. Til mælkeproduktion er ansvarlige hormoner kan ikke fremstilles prolactin, oxytocin, og deres mangel eller overflod af mælk i tilstrækkelige mængder.
  • Stress og nervøs oplevelse af en ung mor.
  • Dårlige vaner: rygning, indtagelse af alkohol, selv i små mængder.

Det er naturligt, at antallet og tilgængeligheden af mælk kan påvirke mødre og utilstrækkelig ernæring, men sådanne hændelser er ekstremt sjældne, især fordi i dag er til rådighed et stort udvalg af grøntsager og frugter, der er tilladt i kosten af unge ammende kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.