Sport og FitnessBasketball

Hovard Duayt: biografi, karriere, fotos

Duyat Hovard - amerikansk basketball stjerne, spillede stillingen position og magt frem. De fleste af hans karriere spillet for klubben "Oranlando Magic" og spillede for en sæson i "Los Angeles Lakers". I øjeblikket er han spiller for "Houston Rockets". Han spillede for de amerikanske landshold i VM 2006 og OL i Beijing 2008.

Tidlig karriere

Duayt Hovard var i en af de skoler i Georgien, Staten Atalanta, hvor han blev en fan af basketball. Han vandt en konkurrence efter den anden, om børn og unge niveauer, han havde ingen lige. Han var så forbløffet alle med sit skuespil, der blev spottet af spejdere fra NBA, og i 2004, efter endt uddannelse, straks underskrevet en kontrakt med "Oranlando Magic".

Howard - en af de få amerikanere, der gik til stor basketball, uden om college. I begyndelsen af sæsonen viste den unge mand sit talent og i hans rookie sæson gennemsnitlige resultat for spillet var 12 point og 10 rebounds. For hendes præstation, fik han de tre bedste nyankomne af sæsonen, kun overgået af Gordon og Okafor. Som forberedelse til den anden sæson, har Howard styrket muskler og væsentligt øget sin vægt, som hjalp ham til at spille forsvar langt mere effektiv. Som et resultat, han forbedrede sine statistik i næste sæson, og trænere har pinned store forhåbninger om ham. I sæsonen 2006-2007, Duayt Hovard blev den første deltager i kampen fra NBA stjerner.

"Orlando Magic"

I sæsonen 2007-2008, har den unge atlet væsentligt forbedret sin statistiske data og modtaget forstærkninger i defensiven i ansigtet af Lewis og Turkoglu. Holdet begyndte at spille bedre som sig selv, Howard, og i denne sæson Dwight sikret en permanent del i kampen alle NBA stjerner. I 2008 har basketballspiller vundet konkurrencen slam-dunk, at vinde en fantastisk margin på stemmer. Med denne sejr blev Howard givet tilnavnet "Superman". Han blev leder af "Orlando" i mange år for at opnå den mest tid på gulvet.

I 2009-2010 sæsonen Hovard Duayt med "Orlando" lang og hård vej gennem en sigte playoffs, forsøger sit bedste for at opfylde drømmen om hundredtusindvis af fans fra Florida. Efter at have vundet i en bitter kamp "Boston Celtics", "guider" kom i første i de sidste 14 år for sig selv den endelige, hvor ansigt til ansigt med "Los Angeles Lakers". Først alle gik til "Orlando" er god, og de førte i serien, men i sidste ende blev Howard og hans team tvunget til at kapitulere til "Lakers." Basketballspillere fra Los Angeles vandt deres 15th titel for første gang siden 2002.

Begyndende i 2008, Duayt Hovard indtastet 5 gange i træk i det første hold af NBA stjerner på resultaterne af sæsonen, herunder playoffs, men nåede finalen i 2009 og forblev i hans team højeste præstation.

Lakers og raketter

I 2012 Dwight besluttede at flytte til et nyt hold. Det viste sig at være rivaler "wizards" i de sidste playoffs i 2009, "Los Angeles Lakers." Den aftale for Howard var en del af den fire-vejs udveksling mellem "Orlando Magic", "Los Angeles Lakers", "Philadelphia Sixers Syv" og "Denver Nuggets". Overgang til et nyt hold med Dwight skade, så de "Lakers" han ikke var i stand til at udtrykke sig i lejren, da restaureringen tog cirka seks måneder.

I slutningen af basketball sæsonen blev en fri agent og sluttede sig til "Houston Rockets", selv om de også er interesseret i "Golden State Uoriorz", "Atlanta Hawks" og "Dallas Mavericks". I øjeblikket Duayt Hovard (billedet nedenfor - med en kamp mod de "Milwaukee Bucks"), udvundet fra skade og fortsætte med at forbedre statistikken hver sæson, hjælper den nye klub gå til playoffs og for at flytte det til toppen.

amerikanske team

I 2006 Duayt Hovard først kom til landsholdet i USA i basketball. Ved VM brugte han som en centrering alle spil, der talte som regel fra det første minut. Men landsholdet tabte mod Grækenland i semifinalen, hvilket var fornemmelsen af mesterskabet, og USA til at nøjes med bronzemedaljer i verden mesterskabet. Howard talte også på den amerikanske basketball, hvor outputtet fra det første minut til gulvet 8 af 9 kamp. USA landshold i den endelige vundet af Argentina og fik en billet til OL i Beijing.

I 2008 på det olympiske gulv i Kina, USA landshold var ikke lige, og Hovard Duayt, sammen med hans hold vandt 9 af 9 vinder, og i de sidste kryds 2006 verdensmestre af året, holdet af Spanien. Sam Howard udtryksfulde spil er ikke scoret, at få et gennemsnit på 11 point pr kamp og gøre 6 rebounds. Siden da har han ikke været kaldt til landsholdet i USA.

Personlige liv

Duayt Hovard er gift med danser gruppe støtter "Orlando Magic" og "Miami Heat" Roys Rid, med hvem de er at hæve en søn i Brighton. artikler helten er meget religiøse, så de ofte går i kirke. Basketball har skabt sin egen velgørenhedsfond dedikeret til at støtte begavede børn og oprettelsen af uddannelsesprogrammer, tildeling af stipendier og tilrettelæggelse af uddannelse for børn med særlige læring fremskridt område.

Derudover har den amerikanske søgemaskine Google segment længe været et populært anmodning "Akvarium business -. En win-win for Dwight Howard" Det faktum, at Dwight - ikke en typisk atlet forretningsmand. I modsætning til sine kolleger, der beskæftiger sig med fast ejendom, investering, og andre ting, nyder han at skabe store reservoirer til kæmpe eksotiske fisk, som ikke er tilpasset livet i hjemmet akvarier. Blandt de atleter er i det mindste usædvanligt, men Duayt Hovard - den mand, der først og fremmest ønsker at gøre, hvad han kan lide, ikke forstærke deres aktiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.