Sport og FitnessBasketball

Dzheyson Kidd - den bedste spiller, "Dallas Mavericks"

Kidd Dzheyson - amerikansk basketballspiller, der spillede for holdet, "Dallas Mavericks". I denne klub, blev han valgt i NBA Udkast 1994. To gange blev han olympisk mester (2000, 2008) og tre gange amerikanske mester (1999, 2003, 2007). I denne artikel vil du blive præsenteret en kort biografi af atleten.

barndom

Dzheyson Kidd blev født i San Francisco (USA) i 1973. Hans far var afrikansk-amerikansk, og min mor - en efterkommer af irske immigranter. Hans barndom tilbragt i Oakland dreng. Han vidste alle basketballbaner i distriktet og spillede der hele sin fritid. , Drengen var også glad for fodbold.

Den cheftræner for skolens basketballhold, Frank Laporte Kidd hjalp med at udvikle sit talent. I gennemsnit per spil gjorde Jason 7 stjæler, 7 rebounds, 10 assists og scorede omkring 25 point. Drengen førte skolens hold til mesterskabet. Kidd har modtaget adskillige hædersbevisninger og priser, og magasiner "YuEsEy I dag skærm" og "Parade" blev opkaldt sin årets spiller blandt skolebørn.

University of California

Den unge mand fik masser af tilbud fra forskellige skoler i landet. Men Jason besluttet ikke at gå nogen steder, og indskrevet i University of California. Den unge mand ønskede at forældre og venner kunne gå til hans spil.

Efter 1. sæson på University of Dzheyson Kidd lavet per spil, 3,8 stjæler, 7,7 transmission og scorede et gennemsnit på omkring 13 point. Han satte også en NCAA rekord for de fleste hjælper (222) og stjæler (110) i en sæson. Et år senere, en basketballspiller brækkede sin rekord. Nu er antallet af overførsler vokset til 272.

Karriere i NBA

I midten af 1994, et hold af "Dallas Mavericks' Kidd plukket i udkastet. Basketball spiller er blevet tildelt det andet tal. Før Jason valgte kun Glenn Robinson af Purdue University. Udkast var arrangeret af klubben, "Milwaukee Bucks". I den første sæson, Kidd scorede 11,7 point pr kamp og gjorde 7,7 transmission og 5,4 rebounds. Jason signifikant øget statistik og formået at spille i to hold, "New Jersey Nets" og "Phoenix Suns" I de næste ti år.

Retur til Dallas

I begyndelsen af 2008, Kidd tilbage til "Dallas Mavericks". I juli 2009 atleten gjorde en 25 milliontedel kontrakt for tre år. Club "New York Knicks" og tilbød ham gunstig samarbejde, men ligesom mange år siden, Kidd besluttet at spille derhjemme. I 2009/2010 sæsonen, Jason scorede 10,3 point pr kamp og gjorde 9,1 transmission og 5,6 rebounds. "Mavericks" har formået at blive mestre i divisionen, men den første etape af slutspillet, blev de besejret af de "Spurs" - 4: 2.

I sæsonen 2010/2011 statistik faldt Kidd anelse - 7,9 point, 8,2 transmission, 4,4 rebounds. I november 2010, Jason gjort 11000:e overførsel til deres egne karrierer, og de "Mavericks" har vundet 57 sejre. Efter sin pensionering i 2013, er en tidligere basketballspiller engageret i coaching aktiviteter.

Resultat for landsholdet

For første gang Dzheyson Kidd spillede for landsholdet tilbage i University of California umiddelbart efter afslutningen af 1. sæson. Han var den eneste rookie der blev inviteret til holdet. Af de fem gennemført i Europa hold vandt tre kampe. Jason var leder i antallet af aflytninger (1.4) per spil, samt med antallet af assists (4,0). Kidd scorede også i kampen med 8,4 point og gjort 4,2 rebounds.

I 1999 Jason vandt kvalifikationsturnering til OL. Hans hold vandt alle ti kampe. Et år senere blev den unge mand er udpeget som en af tre hold kaptajner. Endnu en gang holdet vandt alle otte kampe, vinde guldmedalje. Næste OL basketballspiller blev tvunget til at gå glip af på grund af skade. Men i 2008 igen vandt guld for sit land. 56: 0 - er resultatet af atlet forestillinger for landsholdet.

Personlige liv

I begyndelsen af 2001 blev Dzheyson Kidd anholdt for overfaldet sin kone Dzhomenu. Straf inkluderet besøg i deres halvårlige kurser om vrede forvaltning. Efter udløbet af Kidd fortsatte med at gå på dem på eget initiativ. Efter seks år har Jason søgte om skilsmisse, kalder sin kone "for hjerteløs." I en erklæring, at basketballspiller, blev det anført, at Dzhomena besat med vold i hjemmet, paranoia og jalousi. Kone indgav et modkrav, hvor de anklagede Kidd regelmæssige tæsk, og at skade hendes helbred (høretab og et brækket ribben). På tidspunktet for skilsmissen, parret allerede havde tre børn: tvillingerne Dzhazel og Mia og søn Trey.

I september 2011 på stedet af basketball, blev det rapporteret på hans kommende ægteskab Porshle Coleman. Hun er en gammel ven af sportsmand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.