BilerBiler

VAZ-2106: Udskiftning af nedre og øvre løftestænger

På VAZ-2106-bilen udføres udskiftning af stille blokke i tilfælde af deres ødelæggelse (både fuld og delvis). Gummi-metal hængsler (lydblokke) er placeret på fjederarmene - to på den nederste, det samme - på toppen. Det er også værd at bemærke, at under reparationen er det nødvendigt at inspicere håndtagene for skader. Desværre har de sprængningsegenskaber, som følge heraf hjulet er forskudt.

Værktøjer til udskiftning

På VAZ-2106 er det praktisk taget umuligt at udskifte tavse blokke uden brug af specielle træk. Denne enhed er ganske enkel i design - et metalbjælke, hvis diameter er lig med gummimetalelementets størrelse, en skive og en bolt med en møtrik (de har en tråd med et stort trin, da det kræver store belastninger). Derudover skal du bruge flere flere specielle enheder. Det er bedre at købe dem fra venner på forhånd. Med hele værktøjet er reparationer meget lettere.

For det første er det en stripper til fjedre - to stifter, i enderne af der er en flerfacet tråd, gribere er viklet på den. For det andet er det ønskeligt at have en stripper stripper, det er trods alt muligt, at du under reparationen beslutter at erstatte den. For det tredje har du brug for et godt værktøj - nøgler, skruetrækkere, møtrikker. Hvis der ikke er nogen fjerner, så hjælper en gasbeholder. Det er nødvendigt for at brænde gummi ud af hængslet. På denne måde er det muligt hurtigt at bryde gummimetalelementet for at fjerne det fra sædet.

Fjernelse af den øverste håndtag

VAZ-2106 udskiftning kan ikke undvære to handlinger - fjerne hjulet og løfte den reparerede side på stikket. Den første ting du gør er manipulation. Nu foran dig i al sin herlighed, begge løftestænger, men du har brug for den øverste. Det er værd at bemærke, at gummimetallet hængsler på den ændres lidt anderledes end bunden. Du skal fjerne hele elementet, men den nederste skal ikke demonteres. Det er bare kuglelejerne vil blande dig, du skal afbryde forbindelsen.

For at gøre dette skal møtrikkerne fjernes med 10 nøgler. Igen bemærker du - når du installerer ikke grådig, skal du sætte mindst nye nødder. De er selvlåsende, på kanten af tråden har de en plastindsats. På VAZ-2106 er udskiftningen af tavse blokke ikke komplet uden installation af nye møtrikker. Nu er det kun at fjerne skruen for at fastgøre fjederelementet til kroppen, for det er nødvendigt at skrue møtrikken med en nøgle med 22. Det samme holder bolten fra at dreje. Det er selvfølgelig ikke rigtigt at sige "bolt", men "akse", det bliver mere præcist.

Udskiftning af lydspærre i den øvre håndtag

Det er alt sammen, nu har du den øverste håndtag, du skal knytte hængslerne ud af den. Men det er svært at slå, selvfølgelig, fordi gummien afspejler slaget, så du kan slå øje med en hammer, hvis du svinger den ordentligt. Til dette formål skal du bruge den bedste puller. Hvis du reparerer en bil, skal du have et værktøj. Især en god vice vil ikke være overflødig. Nu begynder udskiftningen af lyddæmperblokkene i VAZ-2106-spjældet, som du har gået så længe på.

Lås sikkert fast i en skrue. Trækeren sættes på hængslet og vrider møtrikken af det, du begynder at trykke ud af lydblokken. Før reparation anbefales det at behandle alle knuder med gennemtrængende smøremiddel - hængsler, gevindforbindelser. Og hvis du ikke vil lide med en puller, så er den eneste hjælper du har brug for, ild. Opvarm simpelthen sailenblocket under åben ild. Alt gummi med det samme brænder ud, der er kun en metaldel af hængslet, som nemt slås ud af armen med et slag. Selvfølgelig kan denne metode kaldes barbarisk, men på VAZ-2106 kan udskiftningen af lydblokke udføres med den. Især i tilfælde hvor trækeren ikke virker for at fjerne hængslet.

Udskiftning af hængsler på underarm

Når du er færdig med den øverste, kan du gå videre til bunden. Det har en lidt anden fixation. Og udskiftning af tavse blokke VAZ-2106 er lavet uden at fjerne spjældet på en ophængsbeslag. Det er nok kun at skrue møtrikken, som forresten skal udskiftes med en ny under samling. Og tag pucken ud. Det er alt sammen, nu ved hjælp af en hule boltstænger vypressovyvaet hængsel. Den anden er ekstraheret af den samme nøjagtige teknologi.

Installation af nye led er lavet ved at trykke. For dette er gummiblokken implanteret i hullet for hånd. Brug derefter stativet forsigtigt til at blæse med en hammer. Det er ikke nødvendigt at slå med al din magt, en skarp nok, men et svagt slag. Men dette hvis der ikke er nogen fjerner, og hvis det er, så bliver opgaven forenklet mange gange - sæt det på hængslet og langsomt, undgå forvrængninger, skru bolten. Efter tryk skal du kontrollere, at der ikke er dannet et mellemrum. I slutningen drej en ny møtrik, glem ikke om vaskemaskinen. Det er alt sammen, at erstatte de tavse blokke VAZ-2106 er afsluttet, du kan sætte den øverste håndtag på plads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.