Nyheder og SamfundMiljø

Situationen på grænsen til Finland. Hvordan man ikke at komme i en trafikprop

På grund af den stigende turist aktivitet mellem Finland og Rusland på grænsen til vejen konstant opstår problemer. Til gengæld kan du stå et par timer. Hvordan til at være i denne situation, og hvis opløsningen er muligt med dette problem?

checkpoints

Hvorfor er det så lang tid at kontrollere køretøjer på grænsen til Finland? Hvad sker der ved checkpointet?

Ved hvert checkpoint i Rusland sæt 2-3 barriere, hvor en grænsevagt på vagt på 2-3. Efter kontrol af de dokumenter hver, du bare køre op til det punkt, registrering. Her kan du også tjekke passet, sætte et stempel på rejse og selv tjekke din bil. Hvis du rejser på en last transport, bliver nødt til at give de dokumenter til de eksporterede varer (fakturaer, certifikater for transport og så videre.). Varerne selv vil også kontrollere. Efter at have krydset grænsen lidt lettere - i Finland, at antallet af grænsevagter er mindre, er der ingen grundig kontrol "ved siden af hver kolonne."

Hvordan man ikke at blive fanget i trafikken?

En effektiv metode, der er aktivt praktiseres af begge parter - formidling af information om trafik køer. Det bruger radioudsendelser og internet-ressourcer på nettet. Der er mange steder i begge lande, der dagligt og kontinuerligt udsendes position på grænsen til Finland. Dette er et forum, hvor bilister kommunikere i real-tid, web-datakommunikation med videokameraer installeret på grænsen, samt checkpoints officielle ressourcer. På sådanne steder præsenterede den seneste situation på grænsen til Finland. Med satellit broadcast billede område (i skematisk form), hvor en rød linje viser længden af trafikprop.

Før turen, skal du sørge for at tjekke de online udsendelse for at vælge en passende kontrolpost. Bemærk også de tidsplan peresmenok grænsevagter, nogle af dem tage op til 1,5 timer. Hertil kommer, omhyggeligt kontrollere alle dokumenter før turen. Pas skal være gyldigt erklæring - korrekt udfyldt.

Mange bilister er implementering på grund af de restriktioner, som fogeder. Der er primært ikke-betalere af vedligeholdelse og skatter i mindre udstrækning - dem, der har undladt at betale trafik bøder. I sidstnævnte tilfælde har permanente turister vænnet til at tage med dig den nyeste liste over bøder og gebyrer, fordi de ikke altid får de data i en enkelt database færdselspolitiet.

Og den nemmeste måde at ikke stå i den automotive linje - tage et tog eller bus. Selvfølgelig vil vejen til grænsen tage mere tid end en bil, men dette vil blive opvejet af det faktum, at du vil bestå en prøve i et par minutter. Hvis du ikke kan lide at vente i lang tid, og du ikke er tilfreds med situationen på grænsen til Finland, kan du benytte sig af togene, det er at sætte bilen på en særlig platform, og ved den næste køretur i rummet. Men denne transport udføres kun fra Moskva, udgifter til sådan en tur er ganske høj (mere end $ 200 én måde), og bilen skal afleveres senest 09:00 før afrejse.

Disse forskellige stik

Det skal bemærkes, at situationen på grænsen til Finland er meget afhængig af den tid af året, ugedag, kommende arrangementer og tidspunktet på dagen. Komplekse situationer opstår, når naturen tilføjer til deres problemer. I de fleste tilfælde vokser propper i den første sne (især ledsaget icing veje), i snestorme, når optøning vej og overskyet. De længste trafikpropper opstår i de dage, hvor et land ugedag, og en anden - en ferie. På den ene side folk er på forretningsrejse, og på den anden - turister på ferie.

Køen er ikke for alle

Meget ubehagelig, er det faktum, at køerne ikke eksisterer for alle. Et stort antal bilister har nogle "vigtige" dokumenter og særlige tilladelser, appellerer til at passe venner og krydser grænsen uden for tur. Situationen på grænsen til Finland til tider kommer til det latterlige - på lørdage og helligdage er der lukket for dem, der er "uden for tur".

Der er en dejlig regel for turister, der rejser med spædbørn eller gravide kvinder. I dette tilfælde, har du ret til lovligt at krydse grænsen uden for tur. Kun i tilfælde af graviditet, er det nødvendigt at yde passende hjælp.

Hvad bliver der gjort for at mindske køerne?

Indførelsen af overvågningssystemet virkelig hjælper til at reducere trafikpropper ved grænsen. I løbet af ferien på elementer åbne ekstra vinduer og flere ansatte, der arbejder fra hver side. For eksempel, den 30. december, at øge antallet af grænsevagter at indtaste den russiske side, fra 6. januar - på finsk. Nogle elementer fra tid til anden lukket og genopbygget, øge antallet af krydser vindue.

Regeringerne i begge lande er i forhandlinger om at indføre den estiske oplevelse af at komme af trafikpropper - forudbestilling. Også udviklet forskellige projekter til at vedtage erfaringer fra andre stater.

For folk, der ofte rejser fra Rusland, det er hele problemet - grænsen til Finland. Tænd svarene fra turister faktisk faldet over de seneste fem år. Hvis tidligere det var muligt at bruge 5-6 timer at krydse grænsen, nu tager det 1-2 timer (ekskl force majeure og peresmenok). Men under alle omstændigheder, at miste så meget tid stående tomgang i trafikken, ingen ønsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.