SkønhedHudpleje

Hvordan til at bestemme, hvilken type hud?

Menneskelig hud - en af de mest komplekse organer, fordi det direkte samspil med miljøet. Så på det hurtigt afspejlede alle de positive og negative virkninger. Det er derfor, du har brug for at vide, hvordan man afgøre, hvilken type hud til at vælge de rigtige dekorative og pleje kosmetik.

Korrekt kosmetik vil reducere de negative virkninger af miljøet, og for at klare de ulemper der er forbundet med huden af en kvinde: du kan moisturize tør hud, fedt - at gøre matte osv

Hvordan til at bestemme type hud en person? Der er flere metoder. Du 3 af dem vil blive tilbudt i denne artikel:

- visuel bestemmelse;

- definition af ansigtsservietter;

- test.

Uanset den valgte metode, skal huden rengøres grundigt. Så skulle hun give resten 4 timer, så kan du regne med en plausibel resultat. Men vi bør ikke glemme, at huden kan variere i forskellige sammenhænge: huden tørrer og skaller om vinteren og i den varme sommer, selv den tørre hud kan producere tegn på fedt. Og fra maden indtages af en kvinde, en hudlidelse afhænger direkte.

For visuelt afgøre, hvilken type hud, skal du nøje overveje ansigt i spejlet, måske et forstørrelsesglas. Det er nødvendigt at afgøre, om de åbne og forstørrede porer, hudorme, bumser, revner, fedtet glans. Du er nødt til at analysere de oplysninger og sammenligne det med beskrivelserne af alle hudtyper. Disse beskrivelser.

Normal hud. For sådanne steder uden huden er karakteriseret ved forstørrede porer, fedtet glans, revner, afskalning, pimples. Det bør søges denne hudlidelse. Kvinder med sådan hud er ekstremt lille, og dens eneste ulempe er, at med alderen, den normale hud bliver tør, og tør. Men med den rette pleje offensiven dette punkt kan du seriøst forsinke.

Fedtet hud. Kendetegnet ved fedtet glans, tilstedeværelsen af acne, kedelig farve. Af fordelene ved fedtet hud kan bemærkes, at det forbliver smidig og længe på det senere opstår rynker. Fedtet hudpleje indebærer en grundig rengøring, pore indsnævring, reguleringen af talgkirtler. Men brugen af fede cremer, så huden er kontraindiceret.

Tør hud. Tynd, blød, mat hud. Ofte efter vask sådan hud vises strammet. Tør hud hurtigt falme og har brug for konstant fugt.

Kombineret hud. En meget almindelig type. Nogle områder af huden, oftest hagen, næse og pande er fedtet og kinderne - tør. Vælg makeup til at skrive de mest vanskelige denne hud.

Hvordan til at bestemme, hvilken type ansigtshuden hjælp kosmetik klude? Tag en serviet og duppes ansigtet med det i tre steder: kinder, hage og pande. I forhold til antallet og intensiteten af fedtpletter på en serviet, kan du bestemme, hvilken type hud. Hvis huden er fedtet, vil pletterne være omfattende og intens. Hvis pletterne er få og små, taler vi om den normale hud. Hvis servietter panden og hage er mange pletter og tør med tørre kinder - huden af den kombinerede type. Helt tørre servietter taler om tør hud.

Test "Hvordan til at bestemme, hvilken type hud" Svar på et par spørgsmål:

  1. Bestem antallet af fede pletter på ansigtsservietter under den tidligere metode, en masse pletter?
  2. Der du har acne, og hvor ofte gør?
  3. Uanset om der er en måde, der gør dagen bliver til en fed maske?
  4. Har du har acne? Meget?
  5. Er huden efter vask trækker sammen?

Der er tre mulige svar: under bogstavet "a" - ja, ofte, en masse; en "b" - medium, nogle gange, sjældent, og "c" - ikke nok.

Det er fortsat at beregne nogen svar længere. Hvis flere bogstaver "a", huden er fedtet, hvis mere end "b", hvorefter den normale eller kombination; "C" - tør hud. Hvordan til at bestemme, hvilken type hud så tæt som muligt?

Normalt disse tests er tilstrækkelige, men hvis du har spørgsmål, er det klogt at konsultere en kosmetolog eller hudlæge.

Desuden er det vigtigt at huske, at over tid, typen af hudforandringer. Så, som en teenager hun kan lide af fedtet hud, og til voksenliv få et andet problem - tør hud. Derfor skal inspiceres hudtype hvert andet år for at tilpasse sig efter alle ændringerne. Ellers er der risiko for at ødelægge din hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.