FormationVidenskab

Konstellation trekantgalaksen M33 og spiralen

Det er en himmelsk konstellation af den nordlige halvkugle af himlen Tri (forkortet latinske navn på triangulum) er en af de mest interessante objekter for studiet af amatører.

Placering på himlen

I den mørke nat, når der ikke er nogen stærke lyskilder, vil vi være i stand til at opdage det i form af klart defineret af de tre stjerner af en figur, der ligner en aflang trekant. Størrelser , de er udtrykt som: 3m og 4m for to.

Derfor kan det ses med det blotte øje.

De omkringliggende konstellationer kan navigere i stjernehimlen at lokalisere den konstellation triangulum. Dette vil hjælpe dig Andromeda, Perseus, Vædderen og Fiskene.

Fra historie og mytologi

Denne konstellation har været kendt siden oldtiden, men hvor præcis var navnet er stadig ukendt. Der er notater om det i de babyloniske kataloger og manuskripter, der er skrevet i cirka 1100 f.Kr.. Constellation er kendt siden tidspunktet for fødslen af astronomi og er blevet beskrevet i den græske Ptolemæus i det andet århundrede f.Kr. Constellation Triangle deltog stjerne diagrammer af de kretensere og fønikerne. Alt tyder på, at han har en lang tid historie. En af de gamle astronom, Eratosthenes, stjernebilledet triangulum lignede en lighed med delta af floden Nilen, og i Grækenland blev det kaldt Deltonon grund konturer ligner stort græske bogstav "delta".
Fra skriftlige kilder om den græske mytologi, er det kendt, at den konstellation triangulum identificeres med øen Demeter - Sicilien - og de tre større byer.

Tal om de karakteristiske toppe

Constellation trekant danner en form, der minder om en geometrisk form, i henhold til sit navn.

Tydeligt som de tre mest fremtrædende stjerner i denne konstellation. Lyseste kosmiske objekter Alpha, Beta og Gamma danner den egentlige form af en trekant. De væsentligste plads organer i stjernebilledet triangulum omfatter den klareste objekt i sit stjernesystem, beta, kaldet Deltotum. Fra Jorden til afstanden af denne stjerne er cirka 125 lysår væk. For det andet lyseste i stjernebilledet - Alpha - klassificering refererer til hvide-gule subgiants. Det kaldes også toppunktet af trekanten er en dobbelt stjerne kompleks spektrum. Afstanden til stjernen objekt - 64,2 lysår. Gamma, den tredje stjerne for lysstyrke, en hvid dværg, er Jorden i en afstand af 188 lysår. Delta har den samme struktur som Alpha. I sin sammensætning to dværg - gul og orange. Afstanden mellem vores planet og disse stjerner er mindst 35 lysår.

Spiral Galaxy M33

Constellation let genkendelig og indeholder i sine synlige grænser, men ikke den klogeste, men en temmelig velkendt spiralgalakse M33, som er en type Sc og er en del af en gruppe lokale galakser. Det noget vage, er der mange massive lyse blå stjerner og stjernehobe med stigende tæthed i dens centrum. Afstanden fra Solen til spiralgalakse M33 er lig med tre millioner lysår væk. I denne galakse aktuelt åbne mere end 110 variable stjerner.

De store objekter af denne region af himlen er Galaxy ANDROMEDA, Mælkevejen og Galaxy Triangle, også kendt som M33 eller NGC598.

Disse store spiralgalakser har deres egne undergrupper af galakser. De fleste af dem er forbundet med de "forældre" enorme tyngdekraft. Galaxy Triangle ærefulde rækker tredje (efter Andromeda og Mælkevejen) som en del af den lokale gruppe galakser. Dens diameter er omkring 50-55,6 tusind lysår.

I galaksen af Triangle opdaget sort hul M33 X-7, en tilstrækkelig stor størrelse. kosmisk kropsmasse større end Solen 16 gange. Dette er en af de største sorte huller, med undtagelse af kun supertunge huller tæt nok fra os.

I den konstellation af trekanten omfatter andre galaktiske systemer, er de mindre lyse, og deres værdi ikke overstiger den ellevte stjernernes. Den største af dem - den spiralgalakse NGC925. Afstanden fra vores sol til NGC925 er 46 millioner lysår. Dette er langt nok, men takket være de kraftige teleskoper, astronomer studerer plads og unikke genstande i universet i denne del af himlen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.