HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver en trailer til motoblock egne hænder: instruktioner

Hvad kan du gøre med deres hænder ud af skrot? Ja, næsten alt! Startende med den enkleste møbler, efterbehandling bevægelig transport. I dag ser vi på en af de måder, hvorpå du kan gøre en trailer til motoblock egne hænder.

Hvad skal jeg gøre først?

På det første stadium er det nødvendigt at udvikle en tegning til at fremlægge synspunkter fremtidens og selv de omtrentlige dimensioner af traileren. Så er du nødt til at beregne, hvor mange meter af metal du skal købe til dette design, herunder karmen. De vil tjene som en ramme til din hage. Så du ikke kun spare penge på køb af eventuelt unødvendige dele og skruer, men også være sikker på rigtigheden af deres handlinger. Fordi det tilfældigt kan få noget, du ønsker, men ikke traileren.

Kom godt i gang

Så vi har forberedt værktøjer, tegning og sikker svejsning maskine, for uden det kan du ikke bare lave en hjemmelavet trailer til havefræsere, i lang tid, vil ikke videregive skruerne, dette design. Først skal vi gøre rammen. Dette er også grundlaget for traileren, fordi foranstaltningen og foretage beregninger er brug for med høj præcision. Fejl ved savning og tilslutning karmene udelukket. Trailer til motoblock egne hænder kan fremstilles af rør med rektangulært tværsnit af 60 med 30 mm, som skal tjene som grundlag for hele strukturen. Desuden er det nødvendigt at fremstille to stål firkantet 25 med 25 millimeter, der skal foretage den rolle traversen. Alt dette skal svejses sammen og løse 5-6 tværstænger for design pålidelighed. Når dette åg og korset skal danne små spørgsmål vedrørende rundholter.

Til forsiden af data kanter af svejsninger har et par langsgående rør på siderne, der fortsat vil være installeret stativer. Sidstnævnte er nødvendigt at svejse den øvre trim. Materialet kan anvendes alle de samme 25-millimeter rør tværsnit.

Særlig opmærksomhed er også givet til siderne. Ud over den bageste, er det ønskeligt at lave en cabriolet 2 side, hvilket i høj grad vil lette af- og pålæsning af forskellige byggematerialer og gøre traileren mere alsidig, da du vil være i stand til at transportere overdimensioneret gods. Metal perle bør have en tykkelse på ikke mere end 0,8 til 10 millimeter.

Trailer til motoblock egne hænder: Chassis

Dette er et særligt vigtigt aspekt ved udformningen af en self-made apparat. Her, som hjulene og fjedre kan bruges med de nærmere oplysninger om indenlandske bil, for eksempel, "Lada" og "Moskvich". Disse enheder er forbundet med bjælken svejsemaskinen og ender - med spars. Til sidst, ved den måde, du har brug for at installere og øreringe beslag aksel.

Og det sidste, du skal gøre - det er trækstangen. På dette stadium, spørgsmålet om, hvordan man laver en trailer for motoblock deres egne hænder, vil blive efterfulgt af svejsning af rør 60x30 millimeter til de forreste ender af vangerne. I dette tilfælde er enderne af bjælkerne skal dock og svejset til kroppen af anhængerkoblingen mekanisme. Således får du en klar-2-beam aksel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.