SundhedPræparater

Lægemidlet "Stopangin". Instruktioner. Spray er en beskrivelse af doseringsformularen

Lægemidlet "Stopangin" (spray) instruktion til brug refererer til kategorien af kombinerede midler. Medikamentet har lokalbedøvelse og antimikrobielle virkninger. Lægemidlet anvendes i ENT-praksis og tandpleje. Ved vanding af slimhinden, hævelse og smerter i halsen reduceres irritation. Produktets sammensætning er benzocain. Denne komponent har en lokalbedøvende effekt, anbefales til overfladisk anæstesi. Forbindelsen reducerer permeabiliteten af membraner til natrium. Benzocain fremmer udskillelsen af calcium fra receptoren på den indre overflade af cellevæggene . Komponenten blokerer den neurale impulstransmission. Den analgetiske virkning udvikler et minut efter påføring til mundslimhinden. Det andet aktive stof i lægemidlet er tirotricin. Dette antibiotikum er fremstillet af bakterier af en bestemt type. Tirotricin er en blanding af lineære og cykliske polypeptider. Det indeholder op til 80% af det alkaliske cykliske decapeptid og ca. 20% gramicidin (neutralt lineært penta decapeptid). Komponenten viser aktivitet mod relativt mange stammer af gram-positive mikroorganismer såvel som spirocheter.

tid

Som vist i instruktionen, der er vedhæftet til præparatet "Stopangin", anbefales sprayen som en symptomatisk behandling af infektiøse inflammatoriske patologier i strubehovedet og mundhulen. Indikationerne omfatter stomatitis, faryngitis, periodontitis, gingivitis. Lægemidlet er ordineret med aphtha, angina, glossitis, parodontitis. Anbefalet middel til læsioner af strubehovedet og mundhulen af svampegenskaben (candidiasis), infektion af alveolerne. Lægemidlet er ordineret før operation og efter skader eller operationer.

Doseringsregime

Lægemidlet anvendes topisk (dette er angivet ved instruktionerne knyttet til lægemidlet "Stopangin"). Sprøjten injiceres med forsinket vejrtrækning i mundhulen. Behandling af den inficerede overflade udføres i en til to doser (i overensstemmelse med læsionens art). Hyppighed af påføring - 2-3 gange om dagen efter måltider.

Kontraindikationer til lægemidlet "Stopangin"

Sprayinstruktionen anbefaler ikke at udnævne patienter til otte år, patienter med individuel intolerance over for komponenterne. Kontraindikationer omfatter tør atrofisk faryngitis. Ingen medicin er ordineret i første trimester i prænatalperioden. Under graviditet og amning fastlægges begrundelsen for terapien af lægen.

Bivirkninger

Ved vanding, som advaret til stoffet "Stopangin" instruktion, kan sprayen forårsage en kort irritation slim. Hos patienter med intolerance over for stoffer kan der udvikles en allergisk reaktion. I tilfælde af komplikationer, der ikke er angivet i annotationen, skal du besøge lægen og stoppe behandlingen med stoffet "Stopangin" (spray). Eksperts anmeldelser viser, at bivirkninger er yderst sjældne og kortsigtede. Uønskede konsekvenser elimineres alene uden yderligere eksponering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.