Hjem og familieBørn

I hvilken alder kan give barnet en jordbær: tips og tricks

I hvilken alder kan give barnet et jordbær? Jeg tænker over det, næsten alle forældre med debut af sommeren. Du bet! Duftende, lyse og saftige bær og vinke børn i alle aldre. Og hvis barnet er ældre end tre år, er klar - jordbær, de kunne og skulle give, hvad med de børn, for mange forældre ikke er klar. Virkelig afslappende med et barn i landet, gemmer sig fra ham saftige bær?

Lad os starte med det faktum, at jordbær, ingen tvivl om, at bær er meget nyttigt for både børn og voksne. Men for alle dens smag og ernæringsmæssige kvaliteter, hun er en stærk allergen, ligesom alle produkter i rødt. Så svaret på spørgsmålet: "I hvilken alder kan give barnet et jordbær?" - Det afhænger af, hvor det er udsat for fødevareallergi.

Strawberry indgår i kosten af barnet forud for året - superallergenny produkt. Hvis du stadig ønsker at prøve at give barnet et par bær, så gør det om morgenen for at følge den mulige reaktion af baby krop. Det burde advare dig og give et signal til aflysning af jordbær i kosten? Dette er primært en udslæt, rødme af huden, diarré og overdreven moodiness. Det kan observeres kun et af tegnene, eller alle fire på en gang. Det betyder ikke, at det nu er på de lækre bær forbrug pålagt life tabuer - et par måneder, kan du gentage eksperimentet igen. Måske den allergiske reaktion vil være væk.

I hvilken alder kan give barnet et jordbær? Eksperter anbefaler at gøre dette tidligst over syv måneder, og det er bedre at vente, indtil barnet er et år gammel. Jordbær anvendelig høj i C-vitamin og organiske syrer er meget vigtigt i dysbacteriosis, da de normalisere mikrofloraen i tarmen. Endvidere bær rig på zink og folinsyre, samt andre vitaminer og sporstoffer, der er nødvendige for børn i alle aldre (magnesium, phosphor, A, E, et al.) Strawberry har hæmatopoietiske, vanddrivende, diaphoretic og antiinflammatorisk virkning.

Jordbær juice forbedrer appetit, så hvis dit barn er mere end et år, og han var ikke at spise, give ham nogle grapes før hovedmåltid. Det er dog bedre at konsultere en børnelæge og spise jordbær kun i sæsonen - bragt fra udlandet bær kan indeholde stoffer, der er skadelige for barnet, der er fyldt med forgiftning. Jordbær børn fra et år, og kan leveres i form af kompot eller frugtdrik.

Jordbær børn under et år - i små doser, efter kun 7 måneder under nøje opsyn af forældre, i samråd med børnelæge og den eneste dokumenterede kvalitet og ordentligt behandlet!

Så på hvilken alder du kan give dit barn et jordbær, vi forstår. Hvordan du gør det rigtige?

1. Køb jordbær kun i de reviderede steder og kun i løbet af sæsonen for sin modning og høst.

2. Skyl grundigt bær, før du giver et barn - patogene organismer kan være til stede på deres overflade.

3. Giv kun halvdelen af bærrene og se reaktionen.

4. Hvis der ikke er diarré og udslæt, den næste dag, giver 1-2 bær.

5. 2-3 år per dag - den maksimale dosis for et barn i alderen op til seks år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.