SundhedPræparater

Brugsanvisning: rinzasip

Blandt de anti-influenza medicin i dag så mange lægemidler, for den almindelige forbruger varierer i pris og så tåbelige som det kan lyde, om registrering af emballagen, valget at gøre, er ikke let. I det store og de er alle de samme, men prisen for dette i nogle rimelig, andre - for at sige det mildt, er højere end vi gerne ville.

En af lægemidler til rådighed, fjerne de første symptomer på forkølelse, medicinen er "Rinzasip", fremstillet poser (5 g hver) eller poser. "Rinzasip" (om narkotika anmeldelser kan genopbygge mine positive indtryk) - er et pulver til oral brug med tre forskellige smagsvarianter: appelsin, citron og solbær.

Præparatet indeholder paracetamol, phenylephrin, koffein og pheniramin. Paracetamol reducerer smerte, phenylephrin har vasokonstriktor virkning på blodkar, koffein stimulerer centralnervesystemet, pheniramin blokering histamin H1-receptorerne har antiallergisk virkning.

Vejledning til brug. Rinzasip: påføringsmetode

For at fjerne de smertefulde symptomer, bør tages medicinen én til to timer efter et måltid, drikke masser af væske. Enkelt dosis - en pose i tre til fire timer. Hælde indholdet af emballagen i glas, hælde varmt kogt vand, bland godt for at opløse pulveret, og en drink. Eventuelt i en drink, kan du tilføje lidt honning.

Mellem doserne bør være mindst 4-6 timer.

På dagen kan du drikke mere end 4 breve.

Du kan bruge stoffet, siden en alder af femten.

Vejledning til brug. Rinzasip: kontraindikationer

- øget følsomhed over for lægemidlet;

- op til en alder 15 år;

- perioden for undfangelsen og drægtighed (stoffet "Rinzasip" kan ikke anvendes under graviditet);

- Amning.

Med omhyggelig forberedelse er indiceret til diabetes, hypertension, astma, hyperthyroidisme, blodsygdomme, hepatisk (eller pulmonal) svigt, godartet prostatahyperplasi, atherosklerose af kranspulsårerne.

Vejledning til brug. Rinzasip: Bivirkninger

Ved anvendelse af lægemidlet kan være let svimmelhed, søvnforstyrrelser, irritabilitet, forhøjet intraokulært tryk; forhøjet blodtryk, takykardi; mundtørhed, kvalme; anæmi; urinretention; hududslæt, kløe, nældefeber.

Vejledning til brug. Rinzasip: forsigtighed

Anvendelse medicin bør udelukke alkohol, hypnotika, anklioliticheskih midler. Sammen med ham kan du ikke bruge paratsetamolsoderzhaschie stoffer. Du kan ikke bruge stoffet i mere end fem dage. Når du modtager skal være forsigtig under besættelsen af potentielt farlige aktiviteter, der kræver høj koncentration og hastighed af psykomotoriske reaktioner.

Opbevare lægemidlet must på et mørkt sted, hvor der er fugt og temperaturen ikke stiger over 25 grader.

I overdosis bleg hud, kvalme, opkastning, leversvigt, anoreksi. Medicinske procedurer i dette tilfælde er som gastrisk lavage, aktivt kul, er symptomatisk terapi, administreres over 8-9 timer methionin gennem 12 timer - N-atsetilstein.

Fra min egen erfaring kan jeg sige, at stoffet er effektivt nok, selvfølgelig, at bruge på det tidspunkt, hvor den kolde er lige begyndt at angribe. Hvis sygdommen er i fuld gang, er det bedre at bruge anbefalet af en læge. Muligheden for at vælge en af tre varianter er også et plus. Og, selvfølgelig, ubestridelige fordel - pris. I et ord, stoffet "Rinzasip" - god medicin, en besparelse på det første tegn på forkølelse, der ikke ramt tegnebogen for køberen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.