Publikationer og skrive artiklerSamoizdatelstvo

Sådan finder Optimist?

Mennesket - det er en lille verden, hvor der er hans forestilling om godt og ondt, glæde og velvære. Når vinde og når at trække sig tilbage, men vi forstår. Folk, der ikke ønsker at føle smerten af sår i sjælen, snarere forsøge at glemme dem eller trækkes fra den situation, en lektion for sig selv. Folk, der tror negativt, i lang tid til at genåbne gamle sår og er helt overbevist om, at de ikke var heldig i livet.

Mange af de problemer, vi skaber i deres holdning til livet. Psykologer siger, at den pessimist kan være optimistiske, men for det du har brug for at arbejde på dig selv, hvis du ønsker det. Udvikle en positiv holdning til livet enkle øvelser vil hjælpe, men at gøre dem hver dag!

Gode minder. I slutningen af dagen for at opsummere og forsøge at huske mindst tre gode ting, der skete for dig. Det kan endda være en bagatel - for eksempel på vej hjem, du har hørt nattergalen, eller om aftenen med din partner, du gik en tur og spiste utroligt lækre is, eller du har lavet en kompliment helt fortrolig person. Over tid, du lærer at finde noget godt i sin hver dag - uanset om det var en god en for dig. Dem, der bruger denne teknik, siger to uger forbedrer sindstilstand.

Jag dårlige tanker. Mange forhindre at leve livet fuldt ud dårlige minder, foruroligende tanker og følelser. Vi synes at dykke ned i dem og drukne. Hvis du kender en sådan tilstand, lære at skifte mærke til noget godt hver gang, når du begynder at tænke på de dårlige. Lad ikke negative følelser og tanker til at overtage en top. Din bevidsthed bør klart angive, hvad du kan og kan styre processen med at tænke på. Undersøgelser har vist, at i tre uger personens betyder vane ikke tillade sig at tænke på de dårlige. Men vi skal gøre det konsekvent, derfor fortsætte.

Det hjælper meditation. Hvis det er meget vanskeligt at skifte opmærksomheden fra negative tanker til positive, så prøv at meditere. Østlige praksis hjælper med at slippe af psykologiske blokeringer, men på den betingelse, at du vil bruge sessioner dagligt.

- Sæt dig ned, slappe af, fokusere på din vejrtrækning. tælle langsomt baglæns fra 10 til 1, forestille sig, at du lader til flodbredden og se båden. Du beslutter at tage en tur rundt om søen, ned båden i vandet og gå ind i det. Tag en åre og begynder at ro.

- Føler du, at båden er meget tung, og du er meget svært at ro, du bemærker på stævnen af båden en masse tunge poser, det er derfor det er så svært at padle.

- Du går til stævnen af båden og afhente den første sæk "Alarm" tegn og kaste ham overbord, er roning blevet lettere, men det griber ind i noget andet.

- Du går tilbage til poserne og smide den næste, med ordene "frygt" række er endnu lettere, men der er en vis modstand.

- det var i starten af det sidste pose. Denne gang er det en taske med ordene "Lavt selvværd."

- Nu er du fri, og nyde en gåtur, let at glide hen over vandet.

- Tag en dyb indånding, udånder langsomt. meditation lektion er overstået.

Den rette stemning. Psykologer mener, at de, der sjældent smiler, kan han ikke tænke optimistisk. I dette tilfælde skal du smile var ægte og ikke manipulerende. Men hvis et dårligt humør, eller nogen fortalte dig noget dårligt, jeg ikke har lyst til at smile. Hvad skal man gøre?

Eksperter anbefaler at gøre det. Luk øjnene og tænk på noget, der gør dig positive følelser: et barn morsom dyr, sjov situation, anekdote ... Som et resultat, kan du ikke hjælpe smile, vil stemningen blive bedre og de dårlige tanker går væk.

Vær ikke bange for at være anderledes. Vær optimistisk - ikke at se verden gennem rosen-farvede briller. Tværtimod er nødvendigt for at opfatte virkeligheden som den er, uden at minimere og overdrive de gode kvaliteter af ting. Lejlighedsvis godt til at være pessimistisk, for at have en kritisk holdning, men der er tidspunkter, hvor du ønsker at juble dig selv, der er nedsat på det gode. Generelt skal vi være i stand til at være anderledes, med forbehold af intuition og kravene i øjeblikket. Det er, når du føler frihed og nyde livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.