Publikationer og skrive artiklerSamoizdatelstvo

Lær nye fakta om de yndlingsfigurer, One Piece

Nogle gange så svært at sige farvel til dine yndlingsfigurer, at ønsket om at finde ud af noget interessant presser os til at søge formålsløst. Book udgave begrænset antal sider, filmene har en ende, det er kun menneskelige fantasi kræver implementeringen, vi forsøger at udvide historien om yndlingsfigurer med hjælp fra vores historier opfundet. Der er en hel kreativ hobby - fanfiction.

Hvorfor gør jeg dette? Jeg er sikker på, det er en stor chance for at gøre ikke sige farvel til deres yndlingsfigurer i mange historier. For nogle er det en kontrol af deres talenter en chance for at klatre op ad karriere af selv-forbedring. Det er bedre at give for meget tid og kræfter på at skabe, snarere end destruktivitet. Bare fanfiction meste læsning og skrivning alder publikum siden en alder af seksten, og i denne periode, vi er uudtømmelig entusiasme, så kun afhænger af os, hvilken slags stien er valgt.

Så hvis du ønsker at prøve dig selv som forfatter eller bare elsker historie, er det værd at afsætte fanfic fritid.

Nogle gange er det svært at sige farvel til deres karakterer, at lysten til at lære nye fakta skubber os på en lang søgning. Bestil udgaver er begrænset til antallet af sider, filmene har en ende, men menneskelige fantasi kræver implementeringen, så vi ønsker at se en familie af helte igen ved hjælp af vores opfundet historier. Der er en hel kreativ hobby - fanfiction ét stykke.

Når du er på en af de fansider på bøgerne J. K. Rowling trak reference, som havde navnet "FIC GP." Det nye koncept har provokeret ægte interesse, og den meget venligt af kreativitet - at skrive historier om heltene fra filmen, anime, bøger - jeg var fascineret i lang tid. Af den måde, i dag jeg kan skrive om nogle af tegnene - Jeg blev interesseret i Ruffy og Hancock i anime One Piece. Åh, og en anden skrive cyklus Drabble Crusher afsnit af anime site. Det er svært at bedømme, hvad fandom mest berømte, men husk - en meget berømt basketball Kuroko overvejet og generelt arbejder med Sailor Moon.

Først var jeg bare en læser. Gradvist begyndte jeg at vise deres ideer med hensyn til forfatterne af plottet, indførelse af nye figurer, etc. Samtidig sidder for at opfinde historier ikke travlt, fordi jeg tvivlede som kreative evner. Men når jeg prøvede, selv efter at have set den positive feedback fra andre mennesker, jeg hurtigt overvandt min frygt.

Derefter begyndte jeg at skrive under overskrifterne en ung, men lovende ressource, baseret udelukkende på fan fiction udgivelse. Dette betyder ikke kaste fikrayterov kommentar favorit, trods alt, være sikker på du har brug for at stræbe efter det bedste. Generelt er der altid mulighed for at vælge en bred vifte af fan fiktion om verdens, optagning interessante genrer.

Hvis du kunne lide temaet fan fiktion værd at læse et par tekst skrevet i en søgemaskine, for eksempel, «Den Breaker fanfiction."

Hvorfor gør jeg dette? Jeg er sikker på, det er en stor mulighed for at aldrig sige farvel til deres yndlingsfigurer i en fiktiv historie. For nogle er det en pen-test, mulighed for at klatre op ad karriere selv. Bedre brugt deres fritid og energi til at skabe, snarere end destruktivitet. Det er ingen hemmelighed, at de fleste fanfiction skriver og læser publikum i alderen mellem sytten og i den alder, vi er fulde af uudtømmelig inspiration, og kun afhænger af os, hvilken vej der vælges.

Hvis du ønsker at se dig selv som forfatter eller bare elsker at læse, bør gives fri tid fanfic.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.