SkønhedHudpleje

Skønhed opskrifter: hvordan man kan slippe af fregner for evigt

Den smukke halvdel af menneskeheden i forfølgelsen af skønhed bliver ofte stillet spørgsmålet: hvordan man kan slippe af med fregner for evigt? Og selv om fregner ofte gør ansigt pige eller kvinde i alderen under, for mange, de er uønskede. Fjernelse af fregner alle bliver i dette tilfælde blot en besættelse.

I øjeblikket er der mange måder at løse dette problem: kemiske peelinger, laser behandlinger, fjernelse af fregner hjælp blegning cremer eller folkemusik opskrifter og mange andre. Hvor skal man begynde, og hvordan man kan slippe af med fregner for evigt?

Den første og nødvendigt - det er nødvendigt at beskytte huden mod direkte sollys. Til dette formål bør den varmeste tid af året skal smøres på huden solcreme. Påfør cremen på ansigtet i 30 minutter før de går udenfor. I den varmeste tid af dagen - 12,00-15,00 så vidt muligt bør du ikke være på gaden. Af den måde, at beskytte ansigtet mod solen og hjælper en stærk infusion af teblade, der smører huden.

Forebyggelse er meget vigtigt udseendet af fregner og beskytte huden mod solen bør starte fra februar til marts måned.

Hvordan at slippe af med fregner alle prompter og traditionel medicin.

God hjælp til at løse dette problem kan være en lotion, udarbejdet på grundlag af agurk, gulerod eller grapefrugtjuice. For at gøre dette, er saften fortyndes med vand. Hud lotion tværet ud, som et resultat af, hvor aktionen præciseres og oxideret.

Urtete og infusioner og essentielle hjælpere i kampen med fregner. For eksempel kan man fremstille et afkog af persille, som hakket persille (200 gram) sukker og 1 liter kogende vand og indgyde 3 timer. Efter stammen og smøre huden 2 gange om dagen. Infusionen opbevares i køleskabet.

Du kan tilberede og et afkog af rødderne af mælkebøtter: 2 spsk. spoon knuste rødder, hæld kogende vand og kog.

Hertil kommer, at 3-4 gange om ugen gøre kridtning maske og lotions, der forlader dem på ansigtet i 20-30 minutter. Til fremstilling af masker kan blande citronsaft, eddike og kogt vand (1: 1: 1). Hvis huden er tør, er det tilrådeligt at tilsætte glycerol til blandingen. En anden afprøvet metode anses blandet med æggehvide halv citronsaft bragt til en homogen masse.

For masker kan også bruge jordbær, ribs. Bærrene formales og anvendes til ansigt i 15 minutter, derefter fjernet fra huden.

God bleger huden og saft af mange frugter: jordbær, tranebær, hindbær, samt saften af morgenfrue blomster. Nyttigt, når fregner vaske birkesaft om morgenen, tørre i morgen og aften huden citronsaft fortyndet ligeligt kogt vand.

Derudover kan du bruge de populære opskrifter og blegning cremer. Sammensætningen af disse cremer indeholder særlige agenter at slippe af med fregner, vitaminer og blødgørende olier.

Ganske populære i dag er laser fjernelse af fregner. Denne fremgangsmåde anses for at være ganske effektiv til at imødegå problemet med at fjerne fregner. Under indflydelse af den laserstråling er meget lysere fregner eller forsvinde helt. Denne procedure er helt smertefri: når laserpulser, der udsendes af en person føler kun varme og snurren. I nogle tilfælde kan rødme forekomme, hvilket kan vare i flere timer til flere uger.

Selv nok fregner reagerer godt på laserbehandling, før behandlingen er obligatorisk nødvendigt at konsultere en kosmetolog.

Tager foranstaltninger til at løse problemet med "hvordan man kan slippe af med fregner for evigt" ikke regne med et hurtigt resultat. I dette tilfælde, vil det tage tid, tålmodighed, systemet hudpleje, samt assistance -kosmetologov specialister. Men indsatsen vil ikke være spildt, i dette er der ingen tvivl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.