KarriereKarriereforvaltning

Arbejde til søs på fiskerfartøjer: hvordan man bliver sømand, jobplacering, arbejdsvilkår.

Havet forbliver ikke uden folk. Romantik af fjerne vandreture, bølger og sprøjt af saltvand, klappede sejl, men i virkeligheden - et tungt udmattende arbejde, jerndisciplin. Men efter at have levet lidt på kysten tårer skibsmanden igen.

Erobrerne af havets rum

Et uopsætteligt spørgsmål er, hvordan man bliver navnespecialist, hvad der er nødvendigt for dette.

Arbejde til søs på fiskerfartøjer uden særlig uddannelse er forbudt. Der er ikke noget alternativ, undtagen den juridiske vej. Det handler om almindelig rang. Først skal du forstå, hvilken slags ting du kan lide mere. For at gøre dette skal du bestemme, hvor du vil arbejde: i dækbesætningen - bådser, søfolk, kadetter; I maskinrummet - minder og studerende; I kabyssen - kok og steward. For at blive officerer har du brug for en højere eller sekundær profil uddannelse. Der skal uddannes tre måneder til at uddanne sig til en sømand-mindre samt øvelse til søs; At udføre opgaver i tjenesten - op til 30 dage. For at komme i gang, har du brug for en dokumentarisk bekræftelse, som udstedes af profiladministrationen: et arbejdsdiplom, et sømandss pas, et pasningsbevis for en lægeuddannelse, SOLAS. En kontrol af sundhedstilstanden vil blive udført af særlige læger, der har adgang. Og det er stadig nødvendigt at passere bådbanen, foretage de nødvendige vaccinationer, bestå testen på engelsk. Hvis alt er der, velkommen. Arbejde til havs på fiskerfartøjer venter dem, der ønsker det.

Sådan fortsætter du

Endelig modtog vi en pakke med nødvendige dokumenter. At begynde: ved en sømand eller en minder? Tjek tegnet for at få en fiskerbåd - det er starten. Den første erfaring med maskiner og udstyr. Prøv de stærke viljeegenskaber. Lær at kommunikere med mennesker: alle har et personligt liv, religion, national identitet, temperament og sindstilstand. Når man finder et job, er det muligt at komme på "venstre" skib, de arbejder hårdt for slid. Derudover arbejdet "give-bring" på fiskelinjen. Det tilføjer ikke sundhed.

Det er ikke alle, der kan lide at blive en robot, ikke en sømand. Ofte arbejde på havet på fiskerfartøjer vil for altid afvise ønsket om at gå tilbage. Arbejde på skibet - katorga, uden vittigheder og overdrivelser. En anden ulempe er underskuddet på pålidelige virksomheder, der rekrutterer hold til sejlere og skibe. Meget mere svindel, fuldfører besætningerne på rustne galoscher.

placering

Hvis du er interesseret i at arbejde i havet på fiskerfartøjer, åbner Murmansk gæstfri omfavnelse, men det kræver russisk statsborgerskab. Lejeren tager betalingen for rejsen til sig selv, han bestiller en e-billet. Du behøver ikke betale for ansættelsesproceduren. Strada er i Okhotskhavet og Barentshavet.

At tjene 86 tusind rubler er et minimum. Registrering i henhold til arbejdskodeksen. Du kan kun arrangeres, hvis der er en dokumentarisk bekræftelse af profilprofessionen. At studere på sejleren er det nødvendigt i specialiserede træningscentre i havnebyer. Påkrævet: eksamensbevis, sømandens pas, seaworthy bog.

handel

Træling er en fælles måde at fange fisk på i verden. Netværksindstillingen tager lidt tid, det er en fordel. Store fangster, op til 120 tons pr. Elevator, gør dette til en prioritet. Men den nederste flora kommer også ind i nettet, hvilket er skadeligt for havets farvande. Sværhedsgraden ligger i, at det tager lang tid at demontere fangsten, det tager en fordel at behandle, sortere og indlæse frossen fisk ind i kølerummet.

Skibstypen påvirker produktiviteten: nogle producerer kun frost, andre producerer halvfabrikata, fra affald - fiskeolie og mel; På den tredje - fulde flydende produktion - lav dåsevarer. I drift er der fartøjer, der behandler op til 150 tons fisk om dagen. Sådanne planter går i autonom navigation i en periode på op til seks måneder eller mere. Fiskeområder er hele verdenshavet, en liste over virksomheder, der har fiskerfartøjer, er lette at finde.

Udgifter til erhvervet

Mangel på arbejde i regioner med svære klimatiske forhold er ikke nyt. Herunder fiskerfartøjer. Så de frivillige rejste for en lang rubel. Indtjeningen er virkelig stor, men de var ikke lette at få. Arbejde på fiskerfartøjer i det stormfulde hav, tung og stultifying monotoni, i flere måneder opstiller triste tanker. At genoprette, eller for at distrahere er det umuligt. Derudover er forholdene langt fra behagelige. Den konstante stigning, skibets vibrationer - ikke alle vil stå. Sammen kræver dette fysisk styrke, sundhed og mobilisering af ånden. Undertrykkelse ophobes, tanker er deprimerende - en detente er nødvendig. Frigivelsen af energi kommer efter flyvningen og får mange penge på fiskeri kontoret. Familier i tusinder af miles, der er ingen at stoppe. Spree begynder. Først fra restauranten, og endte i en bordel uden en krone. Jeg var nødt til at tage på flugt igen for at tjene penge og tage penge til min familie. Så det blev gentaget mange gange, men det var ikke muligt at beholde den optjente.

På arbejde har disse ekkoer også påvirket brugen af alkohol: deprivation af bonusser, demotion. Som følge heraf blev folk kopieret, og arbejdet til havs på fiskerfartøjer sluttede der, begyndte menneskets fald.

Ikke alle sømænd hviler på denne måde, men det kan ikke kaldes en undtagelse fra reglerne.

indtjening

Hvert år under laksefiskeri genoptages arbejdet til havs på fiskerfartøjer. Sakhalin og Kamchatka modtager tusindvis af mennesker. Behovet for uddannede specialister er fantastisk. De fleste af dem, der kom til sæsonen, har ingen erhvervserfaring. Irriterende omsætning af personale: otpahav sæson, en del af arbejderne vendte tilbage. Måske kunne jeg ikke lide det, eller afhængigheden af alkohol spillede en rolle. Ved skæring bruges mest manuel arbejdskraft, og evnen til at arbejde med en særlig kniv er værdsat, brigadens indtjening afhænger af det direkte.

Til ære, håndtererne med erfaring og tidligere arbejdet på skibsdepoter: uddannet, bemandet med de nødvendige dokumentationskrav. Sådanne kurser opererer i Primorsky Territory. De, der modtager uddannelse, udstedes med certifikater. På Sakhalin er der ikke sådan noget. I dag modtager sejlprocessoren op til 120 tusind rubler.

På jorden føles sømanden som en outsider, der længes efter en forståelig og målt livsstil, hvor besætningen blev en familie, hvor alle har et sted, som han er brug for og brug for. Drømme af vand, dækket under dine fødder, salt vind, nye lande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.