FormationVidenskab

Ugentlig tematisk planlægning over temaet "Sådan dvale frøen"

Ugentlig tematisk planlægning bliver relevant i at gennemføre klasser med børn fra børnehaveklasse og tidlig skolealderen. Træning materiale, der skal læres, fordeles jævnt over alle klasser, fikseret i forskellige aktiviteter.

Teknologi uge tematisk planlægning:

1) emnet "Sådan dvale frøen" er en del af en større pædagogisk afsnittet "Sådan dvale dyrene." For hver art tildelte tidsinterval svarende til en bestemt periode med forberedelse til vinteren dyreliv.

2) I begyndelsen af ugen læreren skaber et miljø i rummet, spændende børns interesse for dette emne: der bøger i hjørnet er værker om frøer i hjørnet af tegningen - illustrationer til bøger, der hjælper til at skildre en frø ordentligt. Bøger, album, malerier fremkalde nysgerrighed hos børn, der er behov for at stille spørgsmål.

3) børn i førskolealderen bør allerede have kendskab til de andre indbyggere i damme, så temaet for frøer kan planlægges lærer umiddelbart efter tema ugen "Sådan overvintre fisk."

4) På den første dag i ugen alle de klasser, der er forbundet med et enkelt tema: børnene læse informative historier om frøer, i sin fritid, de gør de hoppe frøer fremstillet af papir (origami teknik), til atletisk træning billede af frøen bliver den primære, så læreren underviser afdelinger i længdespring med plads . Børnehavebørn huske vers om emnet, udført observationer af dyrene.

5) En sådan nedsænkning i emnet af stor interesse hos børn for at studere objektet. Læreren venter, indtil børnene har et spørgsmål "Hvordan dvale frøen?", Og det bliver temaet for de vigtigste klasser.

Metoden af de klasser baseret på eventyr

Læreren tilbyder børn kaldes folkemusik eller eventyr forfatter, hvor der er et billede af frøen. Børn husker eventyret "The Princess Frog" eller "Frog-rejsende" V.M.Garshina. Afhængig af den slags fortælling er af størst interesse i børn, er besættelsen bygges.

Valgte kun et fragment af et eventyr, som afspejler de særlige kendetegn ved de frøen liv, sump, vand, myg og dansemyg, fugtig jord.

Hvis børn vælger et eventyr "Frøen-rejsende", kan du fortælle dem om migration af dyr i forventning om vinteren, viser lysbilleder for flytning af dyr at levere flysæder til de overvintrende grunde. , Fortællingen bliver således en sandfærdig fortælling mulighed, frøer er i stand til at vende tilbage til deres oprindelige dam, selv om de er udført på en afstand på over en kilometer.

Pædagog viser børnene de specialtegn for førere af køretøjer, der krydser området for dyr migration i efteråret. Tilbud komme op med måder at beskytte dyr fra døden, når de bevæger sig i store grupper og kan fanges under hjulene på bilen: udlægning af tunneler under motorveje, oprettelsen af dæmninger og søer nær de steder i deres sommer habitat.

Læreren giver ikke præcise oplysninger om, hvordan frøer dvale, og tilbyder børn til at overveje forskellige typer af padder og forsøge at gætte, hvor den skjulte frø i vinteren frost og kulde. Korrekte svar er suppleret med en lærer af børn, støttet af dias eller illustrationer, som overvintring kan være i en jordovn hul, og i den tykke mudder på bunden af dammen, og i et hult træ.

De ældre børn er, jo flere detaljer om overvintrende frøer kan rapporteres i sessionen: et fald i kropstemperatur, om at beskytte deres slim, om genoprettelse af livet i foråret.

Tematisk uge kan ende underholdning eller quiz viden om frøer. I hallen er en tematisk udstilling af artefakter, billeder, programmer og projekter om emnet "Sådan overvintre frøer." Børn konkurrere, lege, gæt gåder, og deres viden om emnet bliver mere komplet og stabil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.