Mad og drikkevarerOpskrifter

Et par regler om, hvordan man steger svinekød på en pande

Selvfølgelig er der ikke noget nemmere end at stege kødet. Så mange mennesker tror, men det er ikke helt rigtigt. Sådan steger svinekød i gryden, så det var blød, saftig og moderat stegt? For at gøre dette, er du nødt til at følge nogle regler.

For det første er det ikke nødvendigt at spare, når de køber kød. Vælg kun de bedste, på trods af sin pris. Denne næsten garanterer en fremragende smag af kød. Og du behøver ikke at tænke, hvordan at stege svinekød. Vælg kun de bedste stykker. Præference gives til halsen, skulderblad og ben.

Fersk kød er ikke opbevares i længere perioder, især hvis det er med blod. Fortsæt til sin forberedelse med det samme. Før flæskesteg på panden, defineres med opskriften. Det er nødvendigt at vide, hvad stykker af opskåret kød.

Hvis svinekød er friske og af god kvalitet, så er det ikke nødvendigt at marinere. Den marinade anvendes til blødgøring af hårdt kød. Så brug det kun, når det er nødvendigt. Men hvis du er i tvivl om, svinekød, derefter marinere det i yoghurt, eddike, citron eller sojasovs.

Hvis du ønsker at få en velsmagende smag og en reel kød smag, bør du ikke blive involveret i krydderier. De bør være i moderate mængder. Især dem, der har en distinkt smag og aroma.

Før du steger svinekød på en pande, skal det vaskes og tørres med et håndklæde. Det er nødvendigt, at under tilberedningen det ikke producerer en masse fugt.

Kød skæres i portions stykker og lå på en opvarmet pande. Stykker af kød behøver ikke at passe stramt til hinanden. Ellers på kødet er bare ikke dannet brun. Det er nødvendigt, at kødet bevarer alle de safter og derefter vendte blød. Dette er den vigtigste regel af, hvordan man steger svinekød på en pande. Hurtig stegning indtil gylden brun - nøglen til succes.
Hvis du vil virkelig få grillet kød med brunet skorpe, bør det ikke dække panden låg på. Ellers vil det se ud som gryderet.

Store stykker kød tilberedt på samme. Kødet skal vaskes og tørres grundigt under anvendelse af en papirserviet. Dernæst skar det i stykker af den korrekte størrelse på tværs af årerne. Så drys det krydderi, salt og peber. Roast store stykker kød skal være i pande med olie. Dette bør ske hurtigt. For svinekød kræver cirka 5 minutter ristning på hver side.

Check parathed stort stykke svinekød kan punktere sin træpind eller et andet objekt. Hvis dette forekommer lyserød saft, er det nødvendigt at stige lidt tilberedningstiden. Hvis saften er klar, så fadet er klar.
Kog svinekød også ikke det værd, ellers vil det være tør og hård.

Før du steger svinekød med løg, bør opfylde de samme krav. Det er nødvendigt at vaske kødet og tør det. Steges i samme måde. Hvis en masse af kød, så tag gryden eller store stege svinekød i små portioner, indtil en brun skorpe. Så for et par minutter, indtil kogt tilføje til det hakkede semirings løg. Vi steger det, indtil det bliver gennemsigtigt. Løg er også vigtigt ikke at Kog, eller det vil være tør. Han såvel som kødet skal være saftigt og velsmagende. Så giv det bare absorbere smag af saft og svinekød.

Hvis du planlægger at tilføje til stegt kød grøntsager, gøre det efter lidt brunet kødstykker. Så før du steger svinekød på en pande, forberede alle de nødvendige ingredienser. Så hele processen med forberedelse vil være uafbrudt, og du ikke ved et uheld Kog kødet eller grøntsager.

For at forberede lækre stege nødt til at følge nogle enkle regler. Så vil det være saftig, udbud og meget smagfuld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.