Kunst og underholdningFilm

De mest berømte film om gangster

Den smukke modige Joe og hans ven, Jerrys rørende alarmist, var på det forkerte tidspunkt og slet ikke på det sted. At blive vidne til gangster-demonteringen, de selv faldt ind i den "sorte liste". Og nu vil Mafiosi forfølge dem, indtil de bliver dræbt. Intet er tilbage, undtagen hvordan man ændrer udseende og navne og får et job i jazzholdet. Det er kun dette hold - en kvinde ... "I jazz, kun piger" - måske den mest latterlige af kategorien "film om gangstere." Filmet i fjernt 1959 mister han ikke sin charme. Dette er et af de sidste værker af den legendariske Marilyn. Og et utrolig mirakel af reinkarnation i Josephine og Daphne charmerende Tony Curtis og Jack Lemmon. Hvor ofte mænd forsøger at skildre damer er latterlige og overdrevne feminine. På Curtis og Lemmon viste det sig dygtig. Deres succes var i stand til at gentage, medmindre Dustin Hoffman i rollen som Dorothy (et billede af Sidney Pollock "Tutsi").

Og for sjov og seriøst ...

Man kan huske endnu et underholdende forsøg på at præsentere film om gangstere som en komedie. Det er "Gift med Mafia" med den charmerende Michelle Pfeiffer. Hendes heltinde skulle starte livet fra bunden efter hendes killer-ægtefælles død (Alec Baldwin), men FBI havde store planer for den unge enke. Med hjælp fra Angela ønsker specialtjenester at nå toppen af gangster-grupperingen ...

Mafia er udødelig?

Film om gangster. Deres liste er værd at være ledet af sagaen "Godfather" med konstellationen af de fortjente priser fra Filmakademiet og den strålende Marlon Brando og Robert de Niro i rollen som Corleone Sr .. Et værdigt firma de var Al Pacino, James Caan, Diane Keaton, Robert Duvall. Kaan og film om gangstere - en separat historie. Der er flere af dem i hans track record. For eksempel, "Dick Tracy" eller "Mickey - blå øjne" med den korthårede helt Hugh Grant som svigersønnen af karakteren, som Kaan spillede. I "Dick Tracy" blev et interessant billede skabt af Madonna, og Warren Beatty i titelrollen var uforlignelig. Temaet for mafiaen kommer frem i de klassiske bånd "The Man with the Scar", "Bugsy Malone", "Once Upon a Time in America", "Untouchables" og andre film om Al Capone og hans håndlangere. Tal om temaet "film om gangstere" og for ikke at nævne båndet "Bonnie and Clyde" er umuligt. Faye Dunaway og den samme talentfulde Warren Beatty har skabt så autentiske og komplette billeder, at i mere end 45 år ser denne film ud i et åndedræt.

Hvem er på nyankomsten?

En særlig atmosfære er filmen om gangsterne fra den britiske fyr Ritchie. Begyndende med det svimlende succesfulde arbejde med "Cards, Money, Two Barrels", fortsatte englænderen det samme billede med et Big Kush-billede. Derefter tilføjede han peber og frigjorde "Revolver" og "Rock-n-Roller". Derefter skiftede han til sin egen fortolkning af historierne om Holmes, men han gjorde det også elegant og smagfuldt.

"Hunters on gangsters" (2013) - en film af moderne tid, der henviser til æra af de urolige 40'er. Han imponerer med stylisering, kamera arbejde, stærk cast. Josh Brolin, sammen med Ryan Gosling, Robert Patrick, Giovanni Ribisi personificerer ministre "lov og orden". De konfronteres med mafia-chefen Cohen (han blev spillet to gange af den Oscar-vindende Sean Penn). For hvem det sidste ord er tilbage, er det ikke kendt indtil slutningen. Filmen "Hunters for gangsters" fortsætter traditionen og introducerer nye noter, og det er virkelig interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.