Nyheder og SamfundJournalistik

Vadim Sinyavsky - grundlæggeren af erhvervet som sports kommentator

I august 2016 - 110th årsdagen for den person, hvis popularitet er næppe ringere end populariteten af de mest berømte fodboldspiller af sin tid. Sinyavskiy Vadim Svyatoslavovich døde ved 65, bliver den identificerer symbol på en æra, stemmen af landets tilbagevenden til fred og personificeringen af standard erhverv af sports kommentator.

Kort Biografi: begyndelsen

En indfødt i Smolensk, blev født den 10. august 1906-th. Han tilbragte sin barndom i kast mellem to alvorlige passioner: musik og sport. Med perfekt banen, Vadim Sinyavsky perfekt spilles på klaver og endda sort arbejde taporom. Men han kom ind i Institute of Physical Education, hvorefter radioen førte "morgen øvelser". I maj 1929 har Radio organiseret en afprøvningsrapport fra en fodboldkamp, holder, at sport dommere og Sinyavsky var inviteret. For at opretholde en høj tale, hver talte et par minutter bag mikrofonen næste. En kandidat fra Institute of Physical Education viste deres bedste side og blev accepteret i radioen i staten.

Før krigen havde han at føre rapporter og andre former for sport, fra atletik til skak. Men den vigtigste begivenhed for lytterne på den tid var fodboldkampe. Få mennesker havde mulighed for at besøge de store stadions, og lytte til rapporten fra kommentator, hver afbilledet billede af, hvad der sker på banen - så levende og præcist beskrevet forløbet af spillet, Vadim Sinyavsky.

Aforismer reportage geni

Beskæftigelse kommentator kræver ordentlig diktion, god viden om emnet og det russiske sprog, en behagelig tone og en sans for humor obligatorisk. Under spillet er der usædvanlige situationer, hvor der er behov for en journalist fra det øjeblik reaktion.

Før krigen var der ingen særlig kabine, og han var nødt til at finde et passende sted, hvorfra klart synlige felt. Så i 1939 i Sokolniki Vadim Sinyavsky klatrede han et træ, hvorfra faldt i første halvår. På grund af en pause, han var nødt til at forklare lyttere hvad der var sket: "Venner! Bare rolig, alt er fint. Det ser ud til, at vi er faldet fra gran ... "

Internt intelligent, han aldrig lod sig bebrejde spillerne eller til at udtrykke din mening om handlinger træneren, men hans vittigheder blev aforismer og gik til folket. Så sparke fodboldspiller Kopeikin han kaldte "Rublev". En målmand Khomich hoppe - en storslået, men i dette tilfælde bolden fløj ind i nettet.

krig

I rang af major Vadim Sinyavsky passerede jeg alle den Store Fædrelandskrig, som voenkorom Union Radio. Han førte dækning af den historiske parade på Den Røde Plads, fra de belejrede byer, herunder helt unikke steder: den brændende tanken, hopper feltmarskal Paulus.

I den belejrede Sevastopol sammen med lydtekniker gjorde Natanzon vej til den Malakhov Kurgan, hvor han kom under mine ild (februar 1942). Lost ven, journalisten selv blev alvorligt såret og tilbragte tre måneder på hospitaler. Han mistede sin venstre øje, men vendte tilbage til fronten og til sejr af dagen ikke lade gå af mikrofonen arme.

For heltemod under krigen, det har adskillige priser, herunder tre af bekendtgørelsen.

familie

Sinyavsky var gift med Irina Kirillova, arbejdede som journalist for avisen "Pravda". Ægteskabet havde to børn: (. 1955 p) søn George (. 1943 p) og en datter, Marina. Sidste Vadim Sinyavsky blev far på 49 år. Før mødet med Kirilova på Sinyavsky var allerede søn Sergei 1933 s., Som har arvet sin fars musikalske talent. Han gik hurtigt bort, og i 2011 var ikke, og George, uddannet fra Moskva Aviation Institute. Marina - en filolog, redaktør af de litterære værker. På anmodning af hendes far, havde hun ikke ændre navnet, og forblev Sinyavskaya.

de seneste år

Sport dækning blev genoptaget i 1944, og i 1949 med kampen "Dynamo" blev gennemført for første gang -TSDKA fjernsynsudsendelse. Men romanen til tv i Sinyavsky skete ikke. Der er mange grunde, herunder såret effekt. Seerne har set sker på banen, og kommentator ikke var muligt at lave fejl. Han fandt en efterfølger i Nikolai Ozerov står første rapport, som i 1950 holdt en lærer og elev sammen. Men indtil de sidste dage af master ikke skille sig af med sin elskede arbejde. På radioen, luften stadig herskede Vadim Sinyavsky. kommentator citater blev populære udtryk som: "Strike! Mere Punch! "

Når du er i Moskva, på stadion "Dynamo" (1949), om katten var forstyrre spillet spillere. Under tuden publikum i ti minutter, vagterne forsøgte at fange det, og Sinyavsky havde i maling fortæller lytterne om aktuelle begivenheder, der forårsager latter fra publikum.

Han døde af kræft i 1972, men forblev i hjerter og erindringer om dem, der havde været hans samtidige. Hans talent til dato prentet i tre spillefilm, hvor han fungerede som sin egen rolle. Hans stemme taler tegneseriefigurer, men fodboldfans kan kun være taknemmelig for Sinyavsky, på grund af hans insisteren, når M. Blanter skrevet "Fodbold march." Med sin start hver kamp i den hjemlige mesterskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.