Nyheder og SamfundJournalistik

The Lost Expedition: mysterier og undersøgelser. Lost ekspedition Dyatlov og Franklin

Ære være dem, der ikke er bange for at forlade en varm og hyggelig hjem, gæstfri bord og gik ind i det ukendte, sætter livet på spil, med kun ét formål - at kende en hemmelighed eller bringe andre til sin optrævling.

Imidlertid har ikke alle kampagner endte med succes. Mange ekspeditioner blev uforklarligt tabt. Nogle mennesker formåede ikke at finde, fundet rester af andre ikke kaste lys over årsagerne til deres død, hvilket giver flere gåder end svar.

Mange af de manglende ekspedition, og i dag er genstand for undersøgelsen, som nysgerrige sind hjemsøge mærkelige omstændigheder ved deres forsvinden.

På sporet af den tabte arktiske ekspedition

En af de første i den triste liste over de manglende Franklin ekspeditionen opført. Arctic undersøgelse tjente som den primære årsag til det udstyr af ekspeditionen i 1845. Det var at udforske det ukendte del af Nordvestpassagen, der ligger mellem Atlanterhavet og Stillehavet oceaner i de tempererede breddegrader, den længde på omkring 1670 km, og fuldstændig åbning af de ukendte arktiske områder. Ekspeditionen blev ledet af en officer i den britiske flåde - 59-årige John Franklin. På dette tidspunkt var han allerede er medlem af tre ekspeditioner til Arktis, hvoraf to han ledet. John Franklin ekspeditionen er omhyggeligt forberedt, jeg har allerede haft oplevelsen af en polarforsker. Sammen med besætningen, han skibe "Erebus" og "Terror" (med en forskydning på omkring 378 tons og 331 tons henholdsvis) sejlede fra den engelske havn Grinhayt 19. maj.

Historien om den tabte Franklin ekspeditionen

Begge skibe var veludstyrede og tilpasset til sejlads i is, har en masse taget højde for den bekvemmelighed og komfort for besætningen. Det hold var lastet med et stort udbud af bestemmelserne i op til tre år. Kiks, mel, saltet svinekød og oksekød, kødkonserves, lagre citronsaft mod skørbug - alle målt i tons. Men, som blev opdaget senere, dåsemad, som er billigt ekspedition sætte en skruppelløs producent Stephen Goldner, var af ringe kvalitet, og på den antagelse af nogle forskere, tjente som en af årsagerne til død mange sejlere fra Franklin ekspeditionen.

I sommeren 1845 de pårørende til besætningen fik nogle få bogstaver. I et brev sendt Osmer, besparelse med "Erebus", siges at have ventet på deres tilbagevenden til deres hjemland i 1846. I 1845, kaptajner af hvalfangst skibe og Robert Martin Dunnett fortalte om mødet med de to skibe af ekspeditionen, afventer de rette betingelser for at krydse strædet Lancaster. Kaptajner var de sidste europæere til at se levende Dzhona Franklina og hans ekspedition. I de efterfølgende år, har 1846 og 1847 nogen nyheder fra ekspeditionen blevet rapporteret mere end 129 af dens medlemmer blev væk for evigt.

søgning

Den første søgning gruppe på sporet af den forsvundne skib blev sendt af sin kone Dzhona Franklina kun i 1848. Ud over de skibe i Admiralitetet for at søge efter den berømte opdagelsesrejsende i 1850, sluttede sig til partiet af tretten skibe: elleve af dem tilhørte Storbritannien og to - Amerika.

Som følge heraf har de lange vedvarende søgning squads fundet nogle spor af ekspeditionen: tre grave de døde sømænd, dåser mærkevarer Goldner. Senere, i 1854, John Rae, en engelsk læge og rejsende, spor af medlemmerne af ekspeditionen på det område af nutidens blev fundet canadiske provinser Nunavut. Ifølge eskimoerne, de mennesker, der kom til mundingen af floden Bac, sultet ihjel, og blandt dem var tilfælde af kannibalisme.

I 1857, enke efter Franklin efter forgæves forsøg på at overtale regeringen til at sende en anden søgning teamet selv sender en ekspedition for at finde det mindste nogle spor af hendes tabt mand. I alt i jagten på Dzhona Franklina og hans team deltog 39 polarekspeditioner, nogle af dem var indrammet på sin kones penge. I 1859, er medlemmer af en anden ekspedition ledet af en officer, William Hobson, skriftlig meddelelse om død Dzhona Franklina juni 11, 1847 in en pyramide af sten.

Årsagerne til død Franklin ekspedition

150 lange år forblev ukendt, at "Erebus" og "Terror" blev fastklemt med is, og holdet, tvunget til at forlade skibet, forsøger at nå den canadiske kyst, men den barske arktiske miljø tilbøjelige til at overleve nogen tilbage.

I dag, den modige John Franklin og hans ekspedition inspirerede kunstnere, forfattere, manuskriptforfattere at skabe værker, der fortæller om livet for tegn.

Mysterier sibiriske taiga

Secrets of the Lost Expedition ikke ophører med at genåbne sind vore samtidige. I dagens progressive tidspunkt, hvor en mand trådte ud i rummet, så ind i dybet af havet, afslørede han hemmeligheden om atomkernen, forblive uforklarlige, mange mystiske begivenheder, der sker til en person på jorden. Disse hemmeligheder er nogle af de manglende ekspedition i USSR, den mest mystiske af dem er tour gruppe Dyatlov.

De enorme område i vores land, med sin gådefulde sibiriske taiga, ældgamle Uralbjergene, dividere kontinent i to dele af verden, mange historier om skatte gemt i jordens indre, har altid tiltrukket de nysgerrige sind forskere. Manglende ekspedition i taiga - en tragisk del af vores historie. Uanset hvordan de sovjetiske myndigheder har forsøgt at skjule eller tilsløre tragedien, om så mange som omkomne hold, indsamling rygter og usandsynlige legender nå folket.

Uforklarlige omstændigheder ved døden Igorya Dyatlova og hans ekspedition

Med navnet på bjerget Holat-Sjahyl (som kan oversættes som "Mountain of the Dead"), som ligger i den nordlige del af Uralbjergene, det tilsluttet et uløst mysterium relateret til den manglende ekspedition i USSR. Beboere i disse områder etnisk Mansi bevidst givet Ridge er en ildevarslende navn: her mange gange helt forsvundet eller blev dræbt af ukendte årsager, mennesker eller gruppe af mennesker (som regel består af 9 personer). Uforklarlig tragedie skete på bjerget i løbet af natten fra 1 til 2 februar 1959.

Og denne historie begyndte med det faktum, at den 23. januar en løsrivelse af ni Sverdlovsk turister, førte Igorem Dyatlovym, gik til den planlagte skihopbakke, kompleksiteten af som hører til den højeste kategori, og længden var 330 kilometer. Igen, ni! Er det en tilfældighed eller en fatal uundgåelighed? Ja, i den 22-dages trek oprindeligt skulle gå 11 personer, men en af dem af gode grunde nægtede i starten, og den anden, Yury Yudin, gik camping, men blev syg og blev tvunget til at vende hjem på vejen. Det reddede hans liv.

Den endelige sammensætning af gruppen, fem studerende, tre kandidater fra Ural Polytechnic Institute, instruktør campingplads. Af de ni medlemmer - to piger. Alle turister ekspedition skiløbere var erfarne og havde oplevelsen af at leve under ekstreme forhold.

Formålet med ordren var en højderyg skiløbere Otorten at advarslen "ikke går der" er oversat fra det Mansi sprog. Den ulyksalige februarnat trup har udstyret lejr på en af skråningerne Holat-Sjahyl; toppen af bjerget var fra ham i en afstand af tre hundrede meter, og Mount Otorten - 10 km. Om aftenen, da bandet var ved at forberede til middag, og er engageret i registrering af avisen "Evening Otorten" der var noget uforklarligt og gruopvækkende. Hvad kunne skræmme børn, så og hvorfor de flygtede i panik fra indersiden af snittet af teltet, er det uklart til denne dag. I løbet af undersøgelsen blev det konstateret, at turisterne forlod teltet i en fart, nogle ikke engang har tid til at sætte på sko.

Hvad skete der med ekspeditionen Dyatlov?

På det aftalte tidspunkt en gruppe af skiløbere ikke returneres, og ikke manifesteret sig. Pårørende til børn slog alarm. De begyndte at kontakte skolerne, til lejren, og politiet, krævende at starte søgningen drift.

20. februar når den forløbne tid frame forventninger, vejledning Polytechnic Institute, den første gruppe på jagt efter den forsvundne ekspedition Dyatlov er blevet sendt. Snart skal følges af andre grupper for at være involverede politi og militære strukturer. Kun femogtyvende af søgningen bragt nogle resultater: teltet blev fundet, skåret til siden, det - uberørt ting, og ikke langt fra de indkvartering steder - ligene af fem mennesker, hvis dødsfald var forårsaget af hypotermi. Alle turister blev krøb op mod de kolde positioner, blev den ene af dem hovedskade registreret. I to - tegn på næseblod. Hvorfor løbe ud af teltet barfodet og letpåklædte mennesker ikke kunne eller ikke ønskede at vende tilbage til det? Dette spørgsmål er stadig et mysterium for denne dag.

Efter flere måneders søgning på de sneklædte bredden af floden Lozvy fire mere lig blev fundet medlemmer af ekspeditionen. De har hver benfrakturer blev fundet, og skader på indre organer, hud var orange og lilla. Liget af en pige fundet i en mærkelig position - hun knælede i vandet, og hun havde ingen tungen.

Efterfølgende blev hele gruppen begravet i Sverdlovsk ved Michael Kirkegård i en massegrav, og stedet for deres død er angivet med en mindeplade med navnene på de døde og skrigende indskriften "Der var ni." Invictus Group Pass er siden blevet kendt som Dyatlov Pass.

Spørgsmål uden svar

Hvad skete der med den ekspedition Dyatlov? Indtil videre er der kun flere versioner og antagelser. Nogle forskere skylden for drabene på UFO trup og som beviser citerede øjenvidner om udseendet af natten på Mountain of the Dead gule ildkugler. Statens vejrstation indspillet også ukendte "sfæriske objekter" på området for død af en lille trup.

I en anden version af drengene gik til den gamle ariske underjordisk skatkammer, som han var blevet dræbt af sine vogtere.

Der er versioner, hvor Dyatlova manglende ekspedition døde i forbindelse med afprøvning af forskellige våben (fra nuklear til vakuum), med alkoholforgiftning, med et spark af kuglelyn, med angrebet af en bjørn og en snemand, med laviner.

Den officielle version

I maj 1959 det gjort en officiel konklusion om døden Dyatlova ekspeditionen. Det indikerer dens årsag: en slags naturkraft, som er at overvinde de fyre ikke kunne. Synderen blev aldrig fundet. Ved afgørelse af førstesekretær i Kirilenko, blev sagen lukket, strengt klassificeret og overført til arkivet med instruktionen ikke at ødelægge det, indtil en særlig rækkefølge.

Efter 25 års lagring, alle lukkede straffesager ødelagt. Men "Det Dyatlova" i slutningen af forældelsesfristen og bliver liggende på de støvede hylder.

Manglende skonnert "Sankt Anna"

I 1912, skonnerten "Sankt Anna" sejlede omkring den skandinaviske halvø og forsvandt. Kun 2 år senere går vi tilbage til fastlandet V.Albanov navigatør og sømand A.Kondar. Sidste trak ind i sig selv, at han har dramatisk ændret den type aktivitet, og aldrig med nogen ikke ønsker at drøfte, hvad der skete med skonnerten. Albani på den anden side, sagde, at i vinteren 1912, "Sankt Anna" fastfrosset i isen, og det har lidt i det Arktiske Ocean. I januar 1914 modtog 14 mennesker fra holdkaptajn Brusilov tilladelse til at gå i land og på egen hånd for at komme til civilisationen. På vej 12 dræbte. Albanov udviklet en storm af aktivitet, forsøger at organisere en søgning indefrosset skonnert. Imidlertid blev skibet Brusilov aldrig fundet.

Andre mangler ekspedition

Mange indtagelse Arctic: aeronauts ledet af den svenske videnskabsmand Salomona Andre, Kara ekspedition under Rusanov, Scotts hold.

Andre mangler ekspedition af det 20. århundrede i forbindelse med de tragiske og mystiske omstændigheder ved døden i den gyldne by Paititi asylansøgere i det store jungle af Amazonas. Til at løse dette mysterium 3 videnskabelige ekspeditioner blev organiseret i 1925 - under ledelse af det britiske militær landmåler og Forseti i 1972 - fransk-britiske team af Bob Nichols, og i 1997 - ekspeditionen af den norske antropolog Havksholla. Alle af dem forsvandt sporløst. Især slående forsvinden i 1997, hvor det tekniske udstyr for ekspeditionen var på det højeste niveau. De kunne ikke finde! Lokale hævder, at alle, der er på udkig efter den gyldne by vil blive ødelagt Uachipayri stamme - indianerne, der bevogtede hemmelighed i byen.

Lost ekspedition ... Noget mystisk og skumle ligger i disse ord. Disse ekspeditioner blev udstyret ud og sendt til løse et problem eller at forklare verden nogle mysterium, men meget deres forsvinden blev for samtidige og efterkommere uudgrundelig mystik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.