ModeTøj

Hvad skal bære med stramme jeans i forskellige farver?

Skinny jeans igen blev populær. Det er en universel ting, fordi det er i stand til at støtte nogen stilistisk outfit. Uanset om det er ensemblet for at gå på arbejde i den film, til en fest eller en tur, få en bue på mode, frisk og smuk.

Inden vi går videre til en diskussion af, hvad at bære med stramme jeans, lad os tale om, hvem de er.

Denne skinny fit jeans

Disse bukser er meget tætsiddende facon. oversættes som "hud" fra Engelsk "skind". Kan have noget jord længde er standard og til anklerne i farver er ikke begrænset.

De kan ikke bære kvinder fuld og magert. Pyshechek fordi de gør mere voluminøs, og for det andet - knoklet.

Overalt foranstaltning skal være til stede. Ingen grund til at blive ked og straks opgive disse bukser. Tallet kan ikke være perfekt, men hvis selen ikke går uæstetisk fedt fold, og hip foranstaltning i løs vægt, kan de tillade sig. Det vigtigste er jeans ordentligt samle med andre beklædningsgenstande.

Sådan vælger de bukser

Der er regler for at hjælpe undgå fejltagelser, når de køber:

 • Den høje pige var heldig, men underdimensioneret bør vælge bukser med høj landing for visuelt silhuet syntes mere langstrakt.
 • Ikke-ideelle form, vil hjælpe slå mager sort.
 • Slanke ben passer absolut alle nuancer.
 • Afrundet silhuet hofter bedre forklædning bukser med høj talje.
 • Faldt en linje af bukser vil være perfekte look for pigen med en flad mave.

Hovedreglen - kritisk over for sine parametre tal. Og fortvivl ikke, hvis denne model ikke er egnet. Det er meget let at over fristelsen til at passere linjen af dårlig smag og vulgaritet.

Nu hvor du kender reglerne for udvælgelse, en gnidningsløs overgang til en diskussion af, hvad at bære med stramme jeans.

Det går med dem

Det er meget vigtigt at finde den rigtige ting tandem. Overvej eksempler for at forstå, hvad de skal bære kvinders jeans tynd:

 • Slank figur muliggør sammensætningen på en tætsiddende og løse jakker, bluser, veste, skjorter, jakker, toppe.
 • Til kontor smuk bue vil være en kombination af mager med en skjorte eller bluse i en klassisk stil fri snit. I dette tilfælde kan du fremhæve taljen bælte.
 • Urban ensemble en tur med venner tillader konfiguration med en strikket jakke.
 • Aftenkjole kan dannes ved at vælge som den øverste transparent bluse med et korset, det trunkerede top skjorte eller mode.
 • Se godt i tandem med en læderjakke, en pels vest.
 • De blander også tunika volumen trøjer med interessante prints, korte kjoler.

Som du kan se, en masse layout variationer. Det er nødvendigt at holde sig til de grundlæggende regler. Og hvad de skal bære kvinders jeans mager, foto viser tydeligt.

Det skal bemærkes, at huden er den foretrukne ting af ikke kun kvinder, men også mænd.

Indstillinger buer til de stærkere køn

Dette er i sandhed en fed og modig ting. Derfor skal vi følge reglerne i layoutet. Og hvad de skal bære med stramme jeans, et foto, vi vil demonstrere.

Nogle tips til at skabe et fashionabelt mandlig billede:

 • Urban bue finde en god kombination i tandem med jeans skinny shirts, sweatshirts.
 • Business-ensemble kan dannes i en farve af jeans, en skjorte og en jakke. Mørk blå eller sort sæt vil se ekstravagant og stilfuldt. Det kan fortyndes med et print skjorte i ærter og brun jakke.
 • Dejlig hvid skjorte kombineret med en farve jakke. Det ser cool og interessant.
 • Den bedste mulighed for sko datasæt udføre sort eller hvid klassiske sneakers eller slipony. Også egnet Lofer og sko.
 • Og glem ikke modtagelse af flere lag, som er meget anvendelig her.

Dette beviser endnu engang, at denne ting er universel, og nyder derfor stor succes og hos mænd.

Nu er der en idé, hvad de skal bære med stramme jeans. Vi talte om, hvad farve er der ingen grænse, men de to mest populære kan identificeres, er det sort og blå.

Hvad gode sorte skinny jeans

Dette er den grundlæggende farve desuden angår den en klassisk. Det er universel, fordi den har den evne til at integrere sig i nogen stilistiske løg.

Overveje mulighederne, hvad de skal bære sorte jeans tynd:

 • Business-billede vil være godt repræsenteret i en kombination af hvid skjorte og sko-både i farven på jeans, kan du bruge en lys top, monteret jakke. Sort jakke tyder på en lys skjorte, men dette kit kan ikke anbefales at blive båret på daglig basis, er det mere hensigtsmæssigt at fredag eller firmafester.
 • Urban stil. En mulighed: et sæt af hvid skjorte og sort tynd på toppen - ternet skjorte. T-shirt kan gå med en inskription eller et trendy print. Fodtøj egnet til at gå lav, men kan krænger sandaler. Det vil være en god kombination af disse bukser med en tunika. Og det med succes supplere en lys tørklæde, en lang halskæde med et vedhæng, en ring med en stor sten.
 • At gøre aftenen løg, fit elegante bluse eller halterneck top kombineret med sandaler med høje hæle. For klub part kan samle en jakke med pailletter eller broderet med pailletter og høje hæle. Yderligere bue kobling.
 • Romantisk stil vil blive læst i tandem sorte jeans og en bluse lavet af let materiale, dekoreret med flæser, flæser og flæser. Det er muligt at bruge sko med en lav hæl og gå. Som en passende øvre og lyse læderjakke.

Det kan ses, at sort mager faktisk universelle. De gør indehaverne af benene mere slank, skjule ruhed tal.

Fra hvad de skal bære rippede jeans skinny

Bukser med perforering - dette er fokus for ensemblet. Derfor, at den øvre del af silhuet holdes tilbage. Denne montering skjorte eller trøje grundfarve. Monter strikket trøje eller jakke, igen i bløde farver. Til fods kan du bære sko med en indretning, det nitter, spænder eller stropper, der er tendenser. For sommerdage, kan du vælge en lys bluse, men en enkelt snit.

Ikke mindre populære blå mager

Det er en klassiker. Blå palet med alle farverne i tendensen.

Fra hvad de skal bære blå jeans tynd? Analysere sæt af muligheder:

 • Urban løg. Denne kombination af jeans med monokrome jumper, kan du bruge den øverste, aflange eller forkortet, men også en rolig tone. Sko kan være en hvilken som helst: slipony, ballet lejligheder, lav hæl. Yderligere billede af en rygsæk eller taske-taske.
 • Business-billede med succes understøtte monokrom bluse med en blå jakke, kan være dekoreret med en sløjfe tørklæde-krave, stilfuld ur og nevychurnoy sort taske. Laufer, samt på en bred Flade sko fuldføre billedet.
 • Blue jeans skinny ser fremragende med hvide sneakers og grå svitshotom.

De også støtte og sportslighed, vil være tilstrækkelig til at sætte på skinny mørke jeans, sneakers og t-shirt, kan være en-farve eller udskrives. Supplere billedet af en hætte og en lille rygsæk.

For fuldt ud at belyse spørgsmålet om, hvad de skal bære med stramme jeans, skal vi forstå, hvilken slags sko er bedre egnet til disse bukser.

Sådan vælger du den rigtige sko

Tja, når en pige er høj, og hvis ikke, så er det nødvendigt at bære sko kun på store hæle. Hvilket vil visuelt tilføje de manglende centimeter.

Og kun den høje hæl er i stand til at udvide og gøre mere slanke ben.

Den gennemsnitlige vækst kræver brug af båden hæle. Piger ovenstående råd støvler med en åben næse, og andre variationer af sko.

Men vi skal være varsom med ikke at overdrive det med mængden af sko. Meget massive sko vil se uharmonisk, byrde billedet.

Så, hvad slags sko til at bære med stramme jeans

I princippet kan du bruge en version, så længe billedet som helhed så harmonisk og stilfuld.

Nogle flere eksempler:

 • Høje støvler og endda UGG støvler. I dette tilfælde, jeans gemt inde.
 • Sandaler "gladiatorer" giver den perfekte kombination med disse bukser.
 • Enhver egnet sandaler og sko af både den høje og lave flue.

Den væsentligste betingelse er at opretholde den lette billedet. Du bør undgå ru herresko og sneakers er for omfattende.

Og endelig, lad os tale om tilbehør. Det er lige så vigtigt. Smukt dekorere billedet af en strikket tørklæde eller luft-krave, halskæde og lange øreringe, stilfulde briller. De skal være af god kvalitet. Og også en god tilføjelse vil tjene som et dyrt ur, et armbånd, et bælte. Bælter kan bruges nogen lyse farver. Du kan ikke bruge billige smykker, kan det ødelægge billedet.

De vigtigste ting - ikke overdrive det, fordi stilfulde jeans skinny - det er den klareste plet i enhver ensemble. behøver kun at skrive en god tøj og afhente tilbehør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.