Sport og FitnessFiskeri

Teleskopstang - et godt valg for enhver fisker

I vor tid, den teleskopiske stang er en af de mest populære gear. Dens vifte af ansøgningen omfatter både traditionelle fiskeri flyde med og fange den gamle version på jig. Teleskopstang kan bruges til trolling og bundfiskeri med nem snap. Den er designet til centrifugal komme til, så hans styrke særlige krav. Stænger Teleskop skal kunne modstå høje dynamiske belastninger. På trods af dette, er deres masse skal være et minimum, at de kan være en lang tid til at holde.

Teleskopstangen består af flere knæ (rør) af forskellige diametre, uden hinanden. De bevæges fra hinanden ved hjælp af små ringe fastgjort til enden af en lap. I disse slangekrøller og holder fiskesnøren kan hvis længde justeres gennem spolen i et stort område. På grund af sit design denne stang tillader lystfiskeren til hurtigt at ændre dens størrelse. En fordel ved denne fiskeredskab i første omgang er dens længde, som undertiden når 10 m.

Anvendelse i produktionen af fiskegrej fremstilling knæ vakuum teknologi og høj modulus carbon gør det muligt at reducere vægten af den teleskopiske stang til et minimum. Disse træk bidrager til produktionen og afstivende stænger. Tilgængelige modeller fås med gennemløb ringe uden dem. De fleste af dem er udstyret med speciel high-speed hjul. Deres overflade har en særlig struktur, som letter de praktiske bedrift stænger i hænderne.

Moderne teleskop fiskestang er meget let at håndtere. Nogle modeller er så kompakt, at de kan bæres selv på båndet. Om nødvendigt fjernes hætten-lås og Afbryderen eller erstatte nogen af stammerne i stangen. Det giver også (om nødvendigt) for at forlænge eller forkorte den teleskopiske fiskestang, og samle snap behag.

Trods alle sine fordele, sådanne stænger har ulemper. Oftest bryde sammensatte knæ, selv om deres vægge og forstærket med særlige metalringe. Det anses for den mest acceptable forholdet mellem længden og knæet junction 6: 1. Og uacceptabelt løs forbindelse segmenter under lystfiskeri, eftersom håndtaget kræfter der forekommer ved disse steder, i stand til at bringe hele systemets struktur. Når lystfiskeri fisk hele stangen bør sættes langt frem som muligt.

Mange lystfiskere fagfolk hævder, at karper teleskopstænger er uegnede til fiskeri. For denne type lystfiskeri fisk det kræver en meget lang fiskestænger, men de skal være meget stærk. Det er derfor, at størstedelen af karper stænger har to dele (butt sektion (nederst) og top). I forbindelserne med karper stænger skal være dysen eller spændebøsning.

Til den teleskopiske stang har tjent i mange år, skal dens enkle driftsregler skal overholdes: i rette tid til at rense forbindelser knæ fra forurening; undgå bøjninger i leddene; samlingen må kun udføres fra toppen; demontering producere, startende fra bunden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.